عصر کرد

آخرين مطالب

مرتضوی در آیین افتتاح یک‌هزار پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای:

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت وزارت رفاه

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه مهارت‌آموزی را لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست و گفت: راهبرد‌های سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای بر مبنای توسعه اشتغال و مهارت‌آموزی اشتغال‌محور تعریف شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از یک‌هزار پروژه‌ سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور اظهار داشت: امروز ایران اسلامی به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل‌شده که شاهد مثال آن بهره‌برداری از یک‌هزار مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزشی با اعتبار بیش از یک‌هزار و 200 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: مرز‌های توسعه زمانی درنوردیده می‌شود که کارگزاران توسعه‌محور مجهز بر ابزار عمل و علم باشند.
مرتضوی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر بازطراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و تصویب در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اقدام بسیار ارزشمند و شایسته‌ای بود که محقق شد.
وی ابراز‌ امیدواری کرد: براساس اساسنامه جدید بتوانیم به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و واگذاری امور مردم به مردم در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، بیش از پیش توفیقات لازم را به دست بیاوریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اهمیت نقش‌آفرینی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در نهضت ملّی مهارت یکی از ابداعات وزارت کار است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسیر‌های برون‌رفت و کنترل آسیب‌های اجتماعی ایجاد اشتغال است.
مرتضوی، علم و مهارت را دو ضلع اصلی توسعه نهضت ملّی مهارت عنوان کرد و گفت: مردمی‌سازی و برون‌سپاری در حوزه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی بر ضرورت تعریف رشته‌های مهارت‌آموزی متناسب با اولویت‌سنجی بازار کار و اشتغال تأکید کرد.
وزیر کار خاطرنشان کرد: همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور در دستورکار است.
«مهرداد عظیمی» رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور نیز در این آیین گفت: این پروژه‌ها در بخش دولتی و غیردولتی در حالی امروز به مرحله افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد که پروژه‌های بخش دولتی شامل افتتاح 6 مرکز دولتی، 7 مرکز مدیریت، 24 کارگاه آموزش دولتی، 6 واحد پذیرنده محیط کار واقعی، 3 تجهیز کارگاه آموزشی و 3 واحد کارگاه سنجش است.
وی افزود: پروژه‌های دولتی که امروز به بهره‌برداری می‌رسند و رسماً آغاز به کار می‌کنند، راه‌اندازی 6 مرکز آموزشی با 25 کارگاه و زیربنای 20 هزار مترمربع و راه‌اندازی سه کارگاه سنجش مهارت با صرف اعتبار 10 میلیارد ریال که 13 هزار نفر سنجش به ظرفیت آموزشی سازمان در بخش دولتی اضافه خواهد شد.
عظیمی ادامه داد: در بخش غیردولتی پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود ایجاد 878 آموزشگاه آزاد فنی‌و‌حرفه‌ای، 6 کارگاه آموزش محیط کار واقعی، 7 مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی دانشگاهی و 73 عنوان مرکز آموزش جوار کارگاهی است که مجموع این پروژه‌ها به ایجاد اشتغال مستقیم حداقل 2600 نفر کمک می‌کند.
معاون وزیر کار افزود: همچنین 38 هزار نفر دوره آموزش در سال به ظرفیت‌های آموزش سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اضافه می‌شود که مجموع این آموزش‌ها در بخش خصوصی با صرف اعتبار بالغ بر 1000 میلیارد تومان خواهد بود.
به گفته عظیمی، طی این دوره 187 هزار نفر آموزش نیز در حوزه مشاغل خانگی به ثبت رسیده که نسبت به دولت قبل 37 درصد رشد داشته است.
در این نشست مدیران‌کل سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای سراسر کشور گزارشی از عملکرد استان‌های خود ارائه کردند.
گفتنی‌است، امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 1000 پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور با اعتباری بالغ بر 1200 میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
17 بهمن 1402 20:10
کد خبر : 334,808
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/789527/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

توسعه نسل پنجم اینترنت در استان

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

احسان محروقی جدیدترین خرید یحیی

روانخواه: با قدرت سیاسی سرمربی تیم امید نشدم

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مدیر مرکز اسلامی: موضع اهل سنت کرمانشاه در مقابله با رژیم صهیونیستی، قابل تقدیر بود

تشییع و تدفین 61 شهید جنگ 12 روزه در کرمانشاه

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان