عصر کرد

آخرين مطالب

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد وزارت رفاه

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: نخستین "رویداد مردمی اشتغال" با هدف به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای نیروی کار در استان لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در آغاز نخستین رویداد مردمی اشتغال با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن همایش این دانشگاه افزود: به همین منظور سامانه جست و جوی شغل برای افراد جویای کار ایجاد و فضای مناسبی برای ثبت اطلاعات متقاضیان اشتغال فراهم شده است در حالی که قبلا برای جذب و استخدام در بخش های خصوصی چنین فضایی فراهم نبود.
وی گفت: با توجه به وجود کارجویان تحصیلکرده و دانش آموخته و از طرفی نیاز برخی واحدهای اقتصادی استان به تامین نیروی کار ماهر، رویداد مردمی اشتغال می تواند با تمرکز بر تمامی حوزه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی و به خصوص در حوزه دانش بنیان و فناور نتیجه مطلوبی برای ایجاد شغل داشته باشد.
وی تصریح کرد: رویداد مردمی اشتغال، فرصت مناسبی است تا کارفرمایان واحدهای اقتصادی در فضای مناسبی نیازها و نیروهای انسانی لازم برای واحد خود را درخواست دهند.
ناصری نیا ادامه داد: با توجه به همکاری صورت گرفته با دستگاه های اجرایی مرتبط، در این رویداد ، کارجویان و کارفرمایان، فرصت‌های شغلی برای دانش آموختگان دانشگاهی و دانشجویان رشته‌های مختلف معرفی می شود و با هماهنگی دانشگاه علمی کاربردی و مراکزکاریابی غیر دولتی، ارتباط مستقیمی برای معرفی متقاضیان اشتغال و نیروی کار ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: دولت سیزدهم اقدامات بسیاری در بحث اشتغال و رفع بیکاری صورت داد که در این مسیر کلنگ زنی های جدید را متوقف کرد و سیاست خود را بر احیای واحدهای راکد بکار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان یکی از اقدامات خوب دولت را تسریع در صدور مجوزها دانست و عنوان کرد: دعوت از هلدینگ ( شرکت های اقتصادی مادر) و زیرمجموعه وزارتخانه ها برای ایجاد سرمایه گذاری در استان از اقدامات استاندار لرستان برای توسعه و رونق اشتغال بوده است.
ناصری نیا درخصوص مشوق های سرمایه گذاری افزود: در این راستا رییس جمهور خواست استان های زاگرس نشین از جمله لرستان به صورت ویژه دیده و تسهیلات و مشوق های خوبی برای افزایش میل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این استان در نظر گرفته شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: این استان جوانان تحصیلکرده بسیاری دارد که تلاش می کنیم مشوق های بیمه ای و مالیاتی برای کارفرمایان در صورت بکار گیری دانش آموختگان دانشگاهی در نظر گرفته شود.
ناصری نیا ادامه داد: یک مرکز اهلیت سنجی برای سرمایه گذاری در دستگاه ها وجود ندارد که لازم است در این زمینه مراکز مشاوره و کارآفرینی ایجاد شود تا قبل از سرمایه گذاری در استان، مشاوره های لازم را ارایه دهند تا کسب و کارهای ایجاد شده به تعطیلی کشیده نشود.
وی با تاکید برلزوم ایجاد بازارچه مشاغل خرد خانگی تصریح کرد: این مهم باید با همکاری شهرداری فراهم شود تا تولیدکنندگان بتوانند تولیدات خود را در این بازارچه ها به فروش برسانند.
17 بهمن 1402 10:06
کد خبر : 334,644
کلیدواژه ها: سید فرهاد ناصری نیا,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان,رویداد مردمی اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/789105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

توسعه نسل پنجم اینترنت در استان

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

احسان محروقی جدیدترین خرید یحیی

روانخواه: با قدرت سیاسی سرمربی تیم امید نشدم

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مدیر مرکز اسلامی: موضع اهل سنت کرمانشاه در مقابله با رژیم صهیونیستی، قابل تقدیر بود

تشییع و تدفین 61 شهید جنگ 12 روزه در کرمانشاه

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان