عصر کرد

آخرين مطالب

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد وزارت رفاه

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: نخستین "رویداد مردمی اشتغال" با هدف به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای نیروی کار در استان لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در آغاز نخستین رویداد مردمی اشتغال با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن همایش این دانشگاه افزود: به همین منظور سامانه جست و جوی شغل برای افراد جویای کار ایجاد و فضای مناسبی برای ثبت اطلاعات متقاضیان اشتغال فراهم شده است در حالی که قبلا برای جذب و استخدام در بخش های خصوصی چنین فضایی فراهم نبود.
وی گفت: با توجه به وجود کارجویان تحصیلکرده و دانش آموخته و از طرفی نیاز برخی واحدهای اقتصادی استان به تامین نیروی کار ماهر، رویداد مردمی اشتغال می تواند با تمرکز بر تمامی حوزه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی و به خصوص در حوزه دانش بنیان و فناور نتیجه مطلوبی برای ایجاد شغل داشته باشد.
وی تصریح کرد: رویداد مردمی اشتغال، فرصت مناسبی است تا کارفرمایان واحدهای اقتصادی در فضای مناسبی نیازها و نیروهای انسانی لازم برای واحد خود را درخواست دهند.
ناصری نیا ادامه داد: با توجه به همکاری صورت گرفته با دستگاه های اجرایی مرتبط، در این رویداد ، کارجویان و کارفرمایان، فرصت‌های شغلی برای دانش آموختگان دانشگاهی و دانشجویان رشته‌های مختلف معرفی می شود و با هماهنگی دانشگاه علمی کاربردی و مراکزکاریابی غیر دولتی، ارتباط مستقیمی برای معرفی متقاضیان اشتغال و نیروی کار ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: دولت سیزدهم اقدامات بسیاری در بحث اشتغال و رفع بیکاری صورت داد که در این مسیر کلنگ زنی های جدید را متوقف کرد و سیاست خود را بر احیای واحدهای راکد بکار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان یکی از اقدامات خوب دولت را تسریع در صدور مجوزها دانست و عنوان کرد: دعوت از هلدینگ ( شرکت های اقتصادی مادر) و زیرمجموعه وزارتخانه ها برای ایجاد سرمایه گذاری در استان از اقدامات استاندار لرستان برای توسعه و رونق اشتغال بوده است.
ناصری نیا درخصوص مشوق های سرمایه گذاری افزود: در این راستا رییس جمهور خواست استان های زاگرس نشین از جمله لرستان به صورت ویژه دیده و تسهیلات و مشوق های خوبی برای افزایش میل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این استان در نظر گرفته شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: این استان جوانان تحصیلکرده بسیاری دارد که تلاش می کنیم مشوق های بیمه ای و مالیاتی برای کارفرمایان در صورت بکار گیری دانش آموختگان دانشگاهی در نظر گرفته شود.
ناصری نیا ادامه داد: یک مرکز اهلیت سنجی برای سرمایه گذاری در دستگاه ها وجود ندارد که لازم است در این زمینه مراکز مشاوره و کارآفرینی ایجاد شود تا قبل از سرمایه گذاری در استان، مشاوره های لازم را ارایه دهند تا کسب و کارهای ایجاد شده به تعطیلی کشیده نشود.
وی با تاکید برلزوم ایجاد بازارچه مشاغل خرد خانگی تصریح کرد: این مهم باید با همکاری شهرداری فراهم شود تا تولیدکنندگان بتوانند تولیدات خود را در این بازارچه ها به فروش برسانند.
17 بهمن 1402 10:06
کد خبر : 334,644
کلیدواژه ها: سید فرهاد ناصری نیا,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان,رویداد مردمی اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/789105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

شکستن رکورد امباپه؛ کسی حریف یامال نیست!

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

«ذرات آشوب» میزبان معاون امور هنری در روز ملی خلیج فارس شد

ارتقای سرانه فضای آموزشی کردستان نیازمند 5090 میلیارد تومان اعتبار است

توجه به ارزش‌های معنوی از ارکان موفقیت در نظام آموزشی است

بیش از 21 هزار داوطلب کنکور سراسری در کردستان

جزییات سالگرد ازدواج جنجالی ستاره تیم متمول صنعتی/ ضبط مشروبات الکلی و سلاح سرد؛ صاحب میهمانی و همسر بلاگرش در بازداشت، بازیکن خارجی تعهد داد و آزاد شد!

کرمانشاه با کسب 7 طلا در ووشو قهرمان شد

ترامپ سهمش را از اوکراین گرفت | توافق برای سهمیم شدن در یک سود عظیم

پیش‌بینی بانک جهانی از آینده اقتصاد ایران

باید بنیان‌های اقتصاد خراسان شمالی تقویت شود

منافع ملی، خط قرمز است

پایان مسابقات ووشو قهرمانی جوانان دختر کشور/ کرمانشاه قهرمان شد

پایان مسابقات ووشو قهرمانی و انتخابی تیم ملی جوانان دختر

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

درباره «برادران کارامازوف»

بحران بد موقع؛ ستاره بارسا دیگر درخشان نیست

پوستر پرسپولیس؛ دستهای پینه بسته، دلهای سرخ

ماموریت مهم؛ دو ستاره بارسا باید به اینتر برسند

خیره‌کننده و در اوج؛ رافینیا از مسی گذشت

همه نگران تمدید اثرگذارترین ستاره استقلال

یامال: مطمئنم که بارسا به فینال می‌رود

تمرین با رونالدو یکی‌ از بهترین لحظات دوران فوتبالم بود!

حذف اینترمیامی از چمپیونز؛ تهدید مسی پوچ بود!

بدبیاری بزرگ بارسا؛ کنده به اینتر و رئال نمی‌رسد!

پوشیدن پیراهن یونایتد یعنی جنگیدن برای قهرمانی!

قرارداد بلندمدت باعث جدایی‌ام از استقلال شد

تنومند در جام حذفی در ترکیب استقلال!

طارمی مقابل بارسلونا به یاد بندرعباس

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

برگزاری اختتامیه استانی سومین دوسالانه قصه‌گویی «نهال امید» در تبریز

مرکز نیکوکاری حامی کارگران در کردستان افتتاح شد

ادعای نماینده نزدیک به سعید جلیلی درباره نمایندگان جنجالی شد/ حقوق مجلسی ها 40 میلیون است/ فقط از دانشگاه حقوق می گیرم/ برخی‌ ها صاحب 50 ملک شدند

آلودگی به مرز هشدارسید / قروه در وضعیت ناسالم برای تمامی گروه‌ها

ترامپ به جای کسب موفقیت اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

کارگران طلایه داران اقتصاد کشور هستند

مالیات بر سوداگری شامل 99 درصد مردم نمی‌شود

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است