عصر کرد

آخرين مطالب

دام پلید مرد هزارچهره برای صاحب شدن خانه 85 میلیاردی! اجتماعی

دام پلید مرد هزارچهره برای صاحب شدن خانه 85 میلیاردی!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - چندی قبل مرد میانسالی که صاحب یک کارخانه بزرگ بود، تصمیم به فروش خانه ویلایی‌اش در شمال پایتخت گرفت؛ چرا که خانواده‌اش از سال‌ها قبل به خارج از کشور مهاجرت کرده بودند و او هم تصمیم گرفته بود نزد آن‌ها برود.
به گزارش همشهری، مرد کارخانه‌دار آگهی فروش خانه‌اش را در سایت‌ها منتشر کرد و کمی بعد فردی با وی تماس گرفت و در نقش خریدار با او قرار گذاشت و برای انجام معامله راهی خانه وی شد.
«مردی به نام مهران، مرا در خانه‌ام گروگان گرفته و میلیارد‌ها تومان از من اخاذی کرده است.» این گفته‌های مرد کارخانه‌دار در تماس با پلیس 110 بود. او چند ساعت پس از ملاقات با فردی که قرار بود خانه‌اش را بخرد با پلیس تماس گرفته و مدعی شده بود که قربانی نقشه اخاذی شده است.
وقتی ماموارن پلیس در خانه او حاضر شدند، وی گفت: فردی به نام مهران که مدعی بود قصد خرید خانه 85 میلیارد تومانی‌ام را دارد و نماینده حقوقی یک شرکت معتبر بازرگانی است برای معامله به خانه‌ام آمد. حتی کارتش را به من نشان داد و به قدری خوب صحبت می‌کرد که اصلا به او شک نکردم. چند دقیقه بعد از اینکه وی وارد خانه‌ام شد و فهمید تنها هستم، اسلحه‌اش را روی سرم قرار داد و تهدید کرد که اگر جای طلا و دلارهایم را نشانش ندهم شلیک می‌کند. او سپس دست و پاهایم را با طناب بست و روی دهانم چسب زد.
بعد به جست‌وجو در خانه‌ام پرداخت و همه یورو‌هایی را که داشتم سرقت کرد. سپس مجبورم کرد با صرافی تماس بگیرم و درخواست دلار کنم. از آنجا که نزد صرافان اعتبار داشتم به آن‌ها زنگ زدم و درخواست 40 هزار دلار کردم. اما مرد شیاد به این مبلغ هم اکتفا نکرد. او در مرحله بعد از من خواست تا با طلافروشی تماس بگیرم و 200 سکه تمام بهار بخرم. وقتی دیدم جانم در خطر است تسلیم شدم و در نهایت بعد از گذشت 5 ساعت، مرد شیاد با تحویل گرفتن سکه‌ها و دلار‌ها مرا رها و خانه‌ام را ترک کرد.
با این شکایت، تحقیقات کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران برای دستگیری گروگانگیر مسلح آغاز شد. با بررسی دوربین‌های مداربسته تصویری از او به‌دست آمد و معلوم شد که وی مجرمی سابقه‌دار است؛ اما روز حادثه تلاش کرده بود با تغییر چهره‌اش راهی خانه گروگان شود، ولی با توجه به سوابقش کارآگاهان وی را شناختند و طولی نکشید که مخفیگاه مرد شیاد در یکی از شهرستان‌ها شناسایی و او دستگیر شد.
متهم در بازجویی‌ها به گروگانگیری و اخاذی اعتراف کرد و در ادامه تحقیقات مشخص شد که وی یک همدست نیز داشته که او نیز دستگیر شد.
گفتگو با مرد هزار چهره مرد شیاد 45 ساله است. پیش از این 3 مرتبه به جرم جعل و کلاهبرداری بازداشت شده و هر بار به طعمه‌هایش خود را فردی ثروتمند و با نام و فامیل جعلی معرفی می‌کرده است.
آگهی فروش خانه‌اش را در یکی از سایت‌ها دیدم. اول قصد تصاحب خانه‌اش را داشتم، اما بعد نقشه‌ام به اخاذی تبدیل شد.
می‌خواستم با جعل مدارک، خانه‌اش را به نام خودم منتقل کنم. از او خواستم سند خانه‌اش را به من بدهد که از شهرداری استعلام کنم، اما مخالفت کرد و تصمیم گرفتم نقشه را عوض کنم.
نه اصلا. حتی قبل از اینکه خانه او را ترک کنم، چسب دهانش را باز کردم که خفه نشود.
من استعداد خوبی در جعل دارم. از طرفی خیلی خوب صحبت می‌کنم و می‌توانم افراد را فریب دهم. شما الان پای این برگه را امضا کن و بعد ببین چطور می‌توانم امضای شما را جعل کنم. یا جمله‌ای بنویس و بعد تماشا کن که چقدر راحت می‌توانم دستخط شما را تقلید کنم. همین شد که فقط سراغ جعل و کلاهبرداری می‌رفتم. باورتان می‌شود بعضی وقت‌ها حتی اسم اصلی خودم را فراموش می‌کنم، چون با هرکس که آشنا می‌شوم یک اسم و فامیل جدید برای خودم انتخاب می‌کنم.
ساعت 9 صبح با اسلحه‌ای که داشتم به خانه‌اش رفتم. آن روز سومین روز ملاقات ما بود. وقتی رسیدم و دیدم نمی‌شود سند خانه‌اش را بگیرم، با تهدید مجبورش کردم که با صرافی و طلافروشی تماس بگیرد و درخواست دلار و سکه کند. با کمک همدستم دلار و طلا‌ها رااز صرافی تحویل گرفتیم و ساعت 2 بعدازظهر بود که از آن خانه خارج شدم. با اموال سرقتی یک خانه بزرگ ویلایی و 2 خودرو خریدم، اما در نهایت دستگیر شدم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/762430/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است

آقای آذری جهرمی پیش از کری‌خوانی برای استقلالی ها این چند سطر را بخوانید

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

امام‌جمعه اهل‌سنت کرمانشاه: وجود امام رضا(ع) در ایران از مبارک‌ترین الطاف الهی است

صرفه‌جویی در آب یک ضرورت حیاتی است

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

راه نجات اقتصاد ایران داخلی است

هفته آینده وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

از نفت تا نئوم؛ عربستان در پیچ تاریخی تحولات اجتماعی و اقتصادی

قانون‌گذاری بدون صدای تولیدکنندگان، مانع توسعه است

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

نرخ بالای سقط جنین در کشور مایه شرم است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025