عصر کرد

آخرين مطالب

سرنوشت عجیب یک محکوم به اعدام اجتماعی

سرنوشت عجیب یک محکوم به اعدام
  بزرگنمايي:

عصر کرد - 15آبان سال 1400، روزی سیاه و غمبار برای خانواده سرکوت قادری است. روزی‌ که یک قاتل بیست و چند ساله، جان پسر 15 ساله آنها را گرفت و غم به دل‌شان نشاند. محمد قادری، پسرعموی سرکوت، آن روز شاهد قتل سرکوت بود و به چشم دید که پسر نوجوان چطور در خونش غوطه خورد. 
آن‌طور که پسرعموی سرکوت به جام‌جم توضیح می‌دهد:«سرکوت در روستای پیچون زندگی می‌کرد و چون در این روستا مقطع راهنمایی نبود، برای ادامه تحصیل به روستای نگل رفت.
او در این روستا خوابگاه داشت و چند روز در هفته به خانواده‌اش سر می‌زد. روز جنایت، یک خودروی حمل مرغ یخ‌زده چپ ‌کرده و سرکوت هم همان‌جا بود. بعد از مدتی، پسرعموی سرکوت هم آمد و مدتی‌کنار هم نشستند و صحبت ‌کردند. با گذشت یک ساعت، ماموران نیروی انتظامی و راهنمایی‌و‌رانندگی هم به محل تصادف آمدند و هنوز مدتی از آمدن آنها نگذشته بودکه یک پژوی 405 حامل چند سرنشین از سمت مریوان آمد و سرنشینان آن پس از پیاده‌شدن از خودرو شروع به عربده‌کشی و شلوغ‌کاری در محل‌ کردند. از بین آنها پسر بیست و چند ساله‌ای ناگهان سربازی را غافلگیر کرد و با گرفتن اسلحه‌اش، بی‌هدف شروع به تیراندازی به سمت مردمی ‌کرد که در محل تجمع ‌کرده بودند. سرکوت هم جز همان مردم بود. پسر جوان چند تیر شلیک و یکی از تیرها مستقیم به سرکوت اصابت ‌کرد و روی زمین افتاد.» 
پسر‌عموی سرکوت ادامه ماجرا را توضیح می‌دهد: «قاتل فهمید که تیرش به سرکوت خورد و برای همین به‌سرعت از محل جنایت فرار کرد. قاتل و سرکوت هیچ آشنایی با هم نداشتند و هیچ درگیری هم آنجا رخ نداده بود اما یک‌دفعه آن چهار سرنشین پژو آمدند و مرتکب جنایت شدند. من هم آنان را نمی‌شناختم و بعد از جنایت متوجه شدم بچه مریوان بودند. سرکوت را خودم به بیمارستان بردم اما گفتند متاسفانه او فوت ‌کرده است.»
بعد از قتل سرکوت، خانواده او تقاضای قصاص داشتند و با اعلام رای دادگاه، خانواده قاتل به تکاپو افتادند تا هر‌طور شده از خانواده سرکوت رضایت بگیرند:« خانواده او زیاد به خانه عمویم می‌آمدند. مادر و خواهران قاتل همیشه دنبال رضایت بودند و می‌گفتند از اعدام پسرمان صرف‌نظر کنید و دامادشان هم خیلی پیگیر این قضیه بود. در مدت دو سالی‌که قاتل در زندان بود، با او هیچ صحبتی نکردیم. حتی نمی‌دانیم او قبل از ارتکاب جنایت، آدم شروری بود یا نه.»
در این مدت، کاک اقبال قادری، پدر سرکوت حاضر به رضایت دادن نبود تا چند روز پیش‌که مسئولان زندان سنندج به خانواده قاتل اطلاع دادند برای آخرین دیدار به زندان بروند. آنها سوار بر خودرو به سمت سنندج حرکت ‌کردند و آخرین دیدار هم برگزار شد. اینجا دیگر پایان خط بود. بعد از آخرین خداحافظی‌ها، همگی به سمت مریوان حرکت ‌کردند اما در مسیر مریوان __ سنندج تصادف‌ کردند و چهار نفر از سرنشینان فوت شدند: «آن‌طور که شنیده‌ام، داماد، پدر، یکی از خواهرها و خواهرزاده چند ماهه قاتل در تصادف فوت شدند و گویا مادر و خواهر دیگرش هنوز در کما هستند. با شنیدن این خبر، عمویم به این نتیجه رسید که اعدام قاتل با این شرایط چیزی شبیه قتل است و برای همین چند روز پیش با حضور خیران مریوان و به خاطر رضای خدا از قصاص قاتل‌ گذشت ‌کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/762401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

کارتال شاگردانش را به دو گروه تقسیم کرد

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

حضور بیرق رضوی در کردستان بیانگر ارادت مردم به امام رضا(ع) است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مسیر احیای اقتصاد اسلامی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد با توافق و بی توافق/ افقه: آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

هفته آینده وزیر جدید اقتصاد به مجلس معرفی خواهد شد

معماری مالی نوین، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد حمل‌ونقل هوایی است

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

اعلام زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس

ایجاد منطقه آزاد مشترک با افغانستان و ترکمنستان

راه برون‌ رفت از «اقتصاد شرطی» تکیه بر توان داخلی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد ایران با توافق و بی‌توافق

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

هفته آینده وزیر پشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود

زمان معرفی وزیر اقتصاد جدید

حرکت تاریخی امام رضا(ع)از مدینه تا مرو زیربنای گسترش تشیع در ایران بود

مردم کرمانشاه که همیشه پشتیبان نظام بوده و شایسته توجه ویژه هستند

غزل زیبای سعدی

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

بازگشت سیدحسین حسینی به تمرین استقلال

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

خلیج فارس گهواره تمدن و هویت ایران

نمایش «این آدم‌های غریب» راهی جشنواره صحنه‌ای فتح خرمشهر شد

محرومیت علیرضا بیرانوند از آخرین بازی فصل

دعوت برادران دینی به عبادت و ذکر خدا از صفات مسلمان واقعی است

ساعات کاری ادارات کرمانشاه در تا پایان شهریورماه تغییر کرد

هواشناسی کرمانشاه: احتمال وزش باد شدید و رگبار بهاری در هفته آینده

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

گل اول تیم ملی فوتسال بانوان ایران به هنگ‌کنگ و خوشحالی پس از گل