تبعید در انتظار مجرمان جرائم خشن
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی دادستان کرمانشاه امروز پنجشنبه 16 آذرماه در گردهمایی فرماندهان انتظامی و دادستانهای استان که در قرارگاه انتظامی امام علی (ع) کرمانشاه برگزار شد، برقراری امنیت در جامعه و برخورد با هنجارشکنان را از مهمترین اهداف دستگاه قضائی دانست و اظهار داشت: در راستای ایجاد امنیت پایدار و مستحکم حمایت همیشگی دستگاه قضائی از مأموران پلیس در انجام مأموریتها و مبارزه با هنجارشکنان وجود دارد.
وی ضمن اشاره به اعمال مجازات سنگین برای بازدارندگی برخی از جرائم خشن افزود: برای برخی جرائم خشن علاوه بر مجازاتهایی که در قانون برای آنها پیشبینیشده تبعید هم در انتظارشان خواهد بود، موضوعی که با جدیت به دنبال فراهم کردن سازوکارهای لازم برای اجرای آن هستیم.
دادستان کرمانشاه تأکید ویژهای بری نحوه برخورد با اراذلواوباش داشت و عنوان کرد: تا حد امکان از اعطای مرخصی به چنین افرادی و همچنین عاملان تیراندازی خودداری کرده، بلکه تنبیهشده و دست از اقدامات مجرمانه خود بردارند.
کریمی در خصوص وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگها تصریح کرد: هماکنون بیش از 7 هزار دستگاه موتورسیکلت و بیش از 2300 دستگاه خودرو رسوبی وجود دارد و باید با کمک پلیس وضعیت این وسایل نقلیه تعیین تکلیف شود.
وی در ادامه با قدردانی از تلاشهای مأموران انتظامی، گفت: پلیس در خط مقدم برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی قرار دارد و نقش بسیار مهمی را در برخورد با جرائم و برقراری نظم و امنیت ایفا میکند.
پایان پیام/ و
-
پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۸:۲۶
-
۱۹ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/762170/