عصر کرد

آخرين مطالب

برچسب محرومیت از استان پرظرفیت کردستان باید برداشته شود + فیلم اجتماعی

برچسب محرومیت از استان پرظرفیت کردستان باید برداشته شود + فیلم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کردستان گفت: رسالت ما این است که برچسب محرومیت را از استان پرظرفیت و توانمند کردستان برداریم که این جز با تلاش و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و جلب توجه مسئولان عالی کشور به استان مسیر نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _پنجشنبه شانزدهم آذر_ در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در تالار مولوی دانشگاه کردستان اظهار کرد: دانشجو روح همیشه بیدار و چشم بینای جامعه است و همه آحاد این مرز و بوم امیدوار به آینده‌ای هستند که با دستان پرتوان دانشجویان ساخته خواهد شد.
وی افزود: در استان پرافتخار کردستان که مملو از استعدادها و ظرفیت‌های ویژه است بسیار به فرزندان برومند آن امیدواریم که برای این استان، آینده‌ای پرافتخار را رقم بزنند.
استاندار کردستان ادامه داد: اولین رسالت ما این است که برچسب محرومیت را از استان پرظرفیت و توانمند کردستان برداریم که این جز با تلاش و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و جلب توجه مسئولان عالی کشور به استان مسیر نخواهد شد.
زارعی‌کوشا اضافه کرد: نیروی انسانی توانمند از مهمترین ظرفیت‌های کردستان است و ما راهی جز پیشرفت و توسعه با تکیه بر توانمندی‌های استان نداریم.
وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته موفق شده‌ایم که نگاه‌ها را به سمت کردستان جلب کنیم که نمونه آن اعتبارات عمرانی استان در سال 1399 با 426 میلیارد تومان بود که در سال گذشته به شش هزار و 200 میلیارد تومان افزایش یافت.
استاندار کردستان گفت: امروز پروژه‌های نیمه‌تمام استان یک به یک به بهره‌برداری می‌رسند و زمینه خوبی فراهم شده تا آینده کردستان را با زیرساخت‌های بهتری بسازیم.
اصلاح انگاره‌های غلط و نگاه‌های ناصحیح نسبت به کردستان در کشور زارعی‌کوشا افزود: امروز افتخار می‌کنیم که انگاره‌های غلط و نگاه‌های ناصحیح نسبت به کردستان را با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی آن در کشور اصلاح می‌کنیم و نشان می‌دهیم که کردستان دیار مردمانی است که از سپیده‌دم تاریخ تا امروز با فرهنگ و هنر عجین بوده‌اند.
وی ادامه داد: اگر جشنواره موسیقی اقوام را در کردستان برگزار می‌کنیم چون این استان از چند هزار سال قبل خواستگاه موسیقی در دنیا بوده است و امروز هنرمندان آن در سراسر دنیا افتخارآفرین هستند.
استاندار کردستان اضافه کرد: پروژه آب شرب سنندج، راه‌آهن سنندج- همدان و فرودگاه سقز از دیگر پروژه‌های نیمه‌تمامی بودند که در این دولت به بهره‌برداری رسیدند و با فعالیت یک ایرلاین بومی پروازهای فرودگاه‌های سنندج و سقز رونق خواهد گرفت.
زارعی‌کوشا خاطرنشان کرد: اتصال راه‌آهن سنندج به مرز باشماق مریوان نیز با دستور رئیس‌جمهور مصوب شده است که کارهای مطالعاتی آن در حال انجام است و در آینده شروع خواهد شد.
کد خبر 710156

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/762088/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

کارتال شاگردانش را به دو گروه تقسیم کرد

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

حضور بیرق رضوی در کردستان بیانگر ارادت مردم به امام رضا(ع) است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مسیر احیای اقتصاد اسلامی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد با توافق و بی توافق/ افقه: آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

هفته آینده وزیر جدید اقتصاد به مجلس معرفی خواهد شد

معماری مالی نوین، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد حمل‌ونقل هوایی است

اقتصاد کشور نیازمند جذب مشارکت‌های مردمی و دوری از زیاده‌خواهی‌ها

اعلام زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس

ایجاد منطقه آزاد مشترک با افغانستان و ترکمنستان

راه برون‌ رفت از «اقتصاد شرطی» تکیه بر توان داخلی است

پیش‌بینی یک اقتصاددان از آینده اقتصاد ایران با توافق و بی‌توافق

سرمایه‌گذاران با قناعت مسیر تولید داخلی را هموار کنند

هفته آینده وزیر پشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود

زمان معرفی وزیر اقتصاد جدید

حرکت تاریخی امام رضا(ع)از مدینه تا مرو زیربنای گسترش تشیع در ایران بود

مردم کرمانشاه که همیشه پشتیبان نظام بوده و شایسته توجه ویژه هستند

غزل زیبای سعدی

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

بازگشت سیدحسین حسینی به تمرین استقلال

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

خلیج فارس گهواره تمدن و هویت ایران

نمایش «این آدم‌های غریب» راهی جشنواره صحنه‌ای فتح خرمشهر شد

محرومیت علیرضا بیرانوند از آخرین بازی فصل

دعوت برادران دینی به عبادت و ذکر خدا از صفات مسلمان واقعی است

ساعات کاری ادارات کرمانشاه در تا پایان شهریورماه تغییر کرد

هواشناسی کرمانشاه: احتمال وزش باد شدید و رگبار بهاری در هفته آینده

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

گل اول تیم ملی فوتسال بانوان ایران به هنگ‌کنگ و خوشحالی پس از گل