عصر کرد

آخرين مطالب

ماجرای قتل فجیع یک زن جوان در خانه اجتماعی

ماجرای قتل فجیع یک زن جوان در خانه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - کارآگاهان جنایی تهران در حال تحقیق درباره زنی جوان هستند که به طرز فجیعی در خانه‌اش کشته شده است

قتل زن تنها در خانه
ماموران پلیس تهران حدود ساعت یک بعدازظهر دیروز از کشف جسد زنی مطلع شدند و پس از حضور در محل موضوع را به بازپرس کشیک قتل پایتخت اطلاع دادند.
تیم جنایی پس از حضور در محل کشف جسد که در طبقه اول ساختمانی مسکونی بود، تحقیقات خود را آغاز کرد. جسد در اتاق خواب و روی تخت افتاده بود و به نظر می‌رسید قتلگاه زن جوان همان جا باشد. تیم تحقیق با جسد زن 40 ساله در حالی روبه‌رو شد که آثار ضرب و جرح شدید روی صورت و دست و پای او دیده می‌شد.
همچنین معاینات متخصصان پزشکی قانونی از جسد حکایت از آن داشت که حدود 15 ساعت از زمان مرگ گذشته و قتل شب قبل از کشف جسد اتفاق افتاده است.
ادامه تحقیقات در مورد وضع خانوادگی و مراودات مقتول مشخص کرد حدود دو سال است که از شوهرش جدا شده و تنها فرزند او نیز با پدرش زندگی می‌کند. همچنین در این شاخه از تحقیقات مشخص شد مقتول و همسرش پس از جدایی هم اختلافاتی در زمینه نگهداری فرزندشان داشتند و هر کدام از آنها مایل بودند تنها فرزندی را که حاصل زندگی مشترک‌شان بود، نزد خود نگه‌ دارند و همین موضوع باعث بگو‌مگو‌هایی بین آنها شده بود.
همچنین معلوم شد کسی که موضوع کشف جسد را به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش داده، پسر جوانی است که با پسر صاحبخانه مقتول دوست است. بنابراین پسر جوان مورد تحقیق قرار گرفت و گفت:‌ با دوستم بهنام می‌خواستیم برای شرکت در مراسمی به بهشت زهرا برویم. وقتی دوستم در ساختمان را زد و می‌خواستم از پله‌ها بالا بروم تا به خانه آنها برسم، باز بودن در واحد مقتول توجهم را جلب کرد. به همین خاطر در زدم و هر چه صدا کردم کسی جلوی در نیامد. برای همین با احتیاط وارد خانه شدم که در نهایت جسد را روی تخت دیدم. بعد فوری با پلیس تماس گرفتم و با سرعت پیش دوستم در طبقه سوم رفتم و ماجرا را برایش تعریف کردم. بعد هم منتظر شدیم تا پلیس آمد.
در ادامه تحقیقات و بر اساس گفته‌های همسایه‌ها مشخص شد مقتول با بهنام، پسر صاحبخانه، اختلافاتی داشت. حتی یک بار پای پلیس به میان آمده بود. به همین دلیل تحقیقات بر اختلافات و کینه احتمالی این دو همسایه متمرکز شد. در بازرسی ماموران از گوشی بهنام فیلمی از بگومگوی آنها به دست آمد که در آن مقتول و پسر جوان با هم جر و بحث می‌کردند. به این ترتیب احتمال دخالت بهنام در قتل یکی از فرضیات پلیس شد و او مورد بازجویی قرا گرفت.
این پسر جوان گفت: من در مرگ این زن دخالتی نداشتم، موضوع اختلاف‌مان هم چیزی نبود که بخواهم به خاطر آن کسی را بکشم. موضوع معمولی بود که در بسیاری از ساختمان‌ها ممکن است وجود داشته باشد و ربطی به مستاجر و صاحبخانه بودن هم ندارد. البته خود من هم امروز وقتی از واحدم بیرون آمدم، دیدم در خانه مقتول باز است اما چون بدموقع بود و خودم هم کار داشتم خیلی حساس نشدم تا اینکه دوستم آمد و گفت جسد این زن را پیدا کرده است.
بهنام ادامه داد: من کینه‌ای از مقتول به دل نداشتم. فیلم دعوا را هم یک بار که مقتول دم خانه ما آمده بود و داد و بیداد و تهدید می‌کرد گرفتم که ماجرا تکرار شد فیلم مستندی داشته باشم تا به پلیس نشان بدهم. در نهایت بهنام به عنوان تنها مظنون پرونده دستگیر شد تا تحقیقات از او و ارتباطش با مرگ زن جوان مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. اما این مظنون همچنان دخالت در مرگ همسایه را انکار می‌کند.
منبع: etemadonline.ir

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/759678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی