عصر کرد

آخرين مطالب

این دهک ها سبد معیشتی دریافت می کند اقتصادی

این دهک ها سبد معیشتی دریافت می کند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - طبق لایحه برنامه هفتم توسعه، پنج دهک اول جامعه از سبد معیشتی از جمله گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، پنیر، روغن مایع و ماکارونی برخوردار می‌شوند.

پنج دهک اول جامعه سبد معیشتی دریافت می‌کنند
در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه 28 آبان مجلس شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفت و بندالحاقی 3 ماده (31) و بند (ب) ماده (59) به تصویب نمایندگان رسید.
بر اساس بند الحاقی(3) ماده (31) که به تصویب رسید دولت مکلف شد به منظور حمایت و حفظ قدرت خرید خانواده‌های کم برخوردار (پنج دهک اول) و بازنشستگان بر اساس آزمون وسع در سالهای اجرای برنامه نسبت به تامین سبد معیشتی ماهانه شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، پنیر، روغن مایع و ماکارونی به میزان معین از طریق واگذاری کالابرگ الکترونیک به گونه‌ای عمل نماید که سهم پرداختی خانواده‌های مذکور در طول سنوات برنامه حداکثر به میزان افزایش حقوق در قانون بودجه سنواتی افزایش یابد.
محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس در مخالفت با این بند گفت: با این حکم موافقم ولی باید کلمه حداقل در این حکم ذکر شود تا سبب مانعی برای کمک‌های بیشتر نشود.
محمدوحیدی نماینده مردم بجنورد در مجلس در موافقت با این حکم اظهار داشت: برای اینکه فرصت تغذیه سالم و رشد کودکان در مسیر سنی آنها را درست انجام دهیم، لازم است کالا برگ در اختیار دهک‌های پایین جامعه قرار بگیرد. ولی متاسفانه عدم توجه به این موضوع سبب آسیب حوزه تغذیه و مسیر تولید شد. اما این حکم نقص احکام گذشته را رفع خواهد کرد.
محسن نجفی خواه به عنوان نماینده دولت در این باره گفت: دو سوال در این باره مطرح است. نخست اینکه کالا برگی که قرار است داده شود آیا از محل همین یارانه‌هایی فعلی تخصیص داده می‌شود یا قرار است منابع دیگری اضافه شود یا اینکه همین یارانه‌های نقدی به کالا تبدیل شوند.
معاون سازمان برنامه و بودجه افزود: سوال دوم اینکه در بند (پ) ماده (31) حکمی تصویب شد که همین محتوا را داشت و آقای منظور در همان حکم به این موضوع اشاره کردند که آقای قالیباف پاسخ دادند از محل یارانه‌های موجود تخصیص داده خواهد شد.
محمدباقرقالیباف در این باره توضیح داد که هردوی این موارد بر اساس ماده (31) است و این موضوع در تنقیح قوانین انجام خواهد شد.
در نهایت بندالحاقی(3) با موافقت مجلس و دولت به تصویب رسید. در ادامه بند (ب) ماده (59) به تصویب نمایندگان رسید که بر اساس آن وزارت راه و شهرسازی موظف است جدول عوارض جبران خسارات واردشده به جاده‌ها را بر اساس میزان بارمحوری و میزان صدمه وارده به جاده‌های کشور توسط انواع کامیون‌ها و کامیونت‌ها تا پایان سال اول برنامه تهیه کند و به تصویب شورایعالی هماهنگی ترابری کشور برساند.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/757792/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

دفاعیه از بازی جنجالی؛ آن تبر کوچک بود!

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

صلاح: احتمال جدایی‌ام از لیورپول جدی بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

پدریِ فشرده!

انتقاد پل اسکولز از رویکرد روبن آموریم

تکواندو نونهالان جهان| حذف نمایندگان ایران در روز نخست

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه» + عکس

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

پشت صحنه ساخت چاه سریال جان سخت

گل ارونوف مقابل خیبر درست بود

8 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار محور حمیل به ایلام

آموزش رقص محلی مازندرانی توسط محسن تنابنده در پایتخت7 | ببینید

اگر می‌دانستم قرار نیست که اعدام شوم خیلی زودتر به ایران برمی‌گشتم! | اگر چند روز دیرتر به برمی‌گشتم باید جنازه‌ام به ایران می‌آمد

«طناب» در تماشاخانه طهران روی صحنه می‌رود

برد زارع، حاشیه برای معصومی؛ آیا داوری تعیین‌کننده بود؟

نشست «ازدواج آسان و موفق» در سقز برگزار شد

معرفی فیلمنامه‌های کوتاه منتخب جشنواره فیلم فضای باز

عمق‌بخشی به تحصیل اولویت دانش‌آموزان باشد

هشت آموزشگاه کردستان میزبان بیرق رضوی بودند.

8 کشته و یک مصدوم در تصادف محور حمیل به ایلام

چالش تله‌کابین طاق بستان و رونق گردشگری در آستانه سفر رئیس‌جمهور

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

رأی بیرانوند صادر شده اما اعلام نمی‌شود!

مأمور مهار یامال در ال‌کلاسیکو مشخص شد

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون

دو بازی حساس هفته سی‌ و سوم لیگ یک با VAR

هزینه ژابی برای رئال مادرید مشخص شد

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است

سیدورف بین گزینه‌های مدیریت ورزشی استقلال

زواری: برابر پرسپولیس با تمام وجود بازی خواهیم کرد

صفیری: اشتباهات داوری بسیار اندک شده است/ گل اورونوف کاملا صحیح بود

پاسخ رسمی کمیته داوران به صحنه مشکوک پرسپولیس/گل اورونوف هند بود؟

صفیری: داوران جوان پاسخ خوبی به اعتماد ما دادند

اشتباهات داوری بسیار اندک شده است/ گل اورونوف کاملا صحیح بود

پاسخ رسمی کمیته داوران به جنجال صحنه مشکوک گل دوم پرسپولیس

طرح 600 واحدی اقدام ملی مسکن واوان اسلامشهر پس از 6 سال توقف تعیین تکلیف شد

توضیحات سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت‌های هفته بیست‌ونهم

اعلام موضع رسمی کمیته داوران درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - خیبر

مهر تأیید سرپرست کمیته داوران روی گل ارونوف مقابل خیبر

انهدام باند 6 نفره سارقان مسلح منازل در رباط کریم

پلمب 25 واحد صنفی متخلف در رباط کریم