عصر کرد

آخرين مطالب

اقدام شوکه‌ کننده آمریکا علیه ساکنان اسرائیل سياسي

اقدام شوکه‌ کننده آمریکا علیه ساکنان اسرائیل
  بزرگنمايي:

عصر کرد - این نخستین بار است که دولت آمریکا می خواهد بخشی از شهروندان اسراییلی را تحت تحریم قرار دهد و دلیل آن نیز چرخش محسوس افکار عمومی آمریکاییان علیه اسراییل طی هفته های گذشته است

دولت آمریکا می خواهد بخشی از شهروندان اسراییلی را تحت تحریم قرار دهد
دولت جو بایدن قصد دارد شهرک نشینان افراطی اسراییل در کرانه باختری را که مسئول خشونت علیه فلسطینیان این منطقه هستند، تحت تنبیه و تحریم قرار دهد.
وبگاه خبری "پولیتیکو" با اشاره به دستور العمل جدید دولت بایدن به وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا نوشت دولت بایدن به دنبال "گزینه‌هایی برای اقدام سریع علیه افراد مسئول" خشونت در کرانه باختری فلسطین است.
بر اساس این گزارش: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به مقامات ارشد دستور داده تا برای شهرک نشینان تندرو اسرائیلی که به فلسطینیان در کرانه باختری حمله کرده و آنها را آواره می کنند، ممنوعیت روادید و بسته تحریمی آماده کنند.
این اقدام همزمان با اعتراضات وسیع ضد اسراییلی در آمریکا صورت می گیرد. اعتراضاتی که طی آن صدها هزار شهروند آمریکایی طی هفته های گذشته با برپایی تظاهرات مختلف خواستار توقف جنگ و کشتار غیرنظامیان فلسطینی در غزه شده اند و از دولت آمریکا می خواهند به حمایت بی قید و شرط خود از حملات اسراییل علیه غزه پایان دهد.
بنا برگزارش پولیتیکو، طبق یک یادداشتی که از سوی کابینه آمریکا روز جمعه برای آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه و جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده ارسال شده به این دو وزارت خانه دستور می دهد "گزینه های سیاستی را برای اقدام سریع علیه کسانی که مسئول انجام خشونت در کرانه باختری هستند، ایجاد کنند."
تشییع شهدای فلسطینی که در درگیری با شهرک نشینان افراطی اسراییل در کرانه باختری کشته شده اند./ آسوشیتدپرس
یک مقام ارشد ایالات متحده، بخش‌هایی از این یادداشت را عصر شنبه با نگارش مقاله ای برای روزنامه واشنگتن پست تشریح کرد. بر اساس این مقاله:" ایالات متحده آماده است تا گام‌های خود را در این زمینه بردارد، از جمله منع صدور ویزا علیه افراط‌گرایان که به غیرنظامیان در کرانه باختری حمله می‌کنند."
در این یادداشت مشمولان این تحریم ها تعریف شده است. این تحریم ها شامل افراد یا نهادهایی می شوند که "به طور مستقیم یا غیرمستقیم درگیر اقدامات یا سیاست هایی بوده اند که امنیت یا ثبات کرانه باختری را تهدید می کند"، "اقداماتی را انجام می دهند که غیرنظامیان در کرانه باختری را با هدف اعمال آوارگی اجباری ارعاب می کند یا اقداماتی که " نقض حقوق بشر یا اقداماتی است که به طور قابل توجهی مانع یا مختل کننده تلاش‌ها برای دستیابی به راه‌حل دو دولتی می‌شود."
در این یادداشت آمده است که بایدن مسئله خشونت شهرک نشینان را "تهدیدی جدی" برای صلح در میان اسرائیلی ها و فلسطینی ها و بی ثبات کننده در سراسر خاورمیانه می داند.
این مقام گفت که تصمیم برای صدور این دستورالعمل پس از بحث های شدید در کابینه بایدن مورد این موضوع گرفته شده است.
این دستورالعمل در حالی صادر می شود که دولت بایدن قصد دارد نشان دهد با وجودی که از عملیات نظامی اسراییل علیه نوار غزه حمایت می کند، از غیرنظامیان فلسطینی نیز حمایت می کند.
از زمان آغاز جنگ غزه در 6 هفته گذشته بیش از 200 فلسطینی در خشونت های جاری در منطقه کرانه باختری به دست نیروهای اشغالگر اسراییلی کشته شده و نزدیک به 3 هزار نفر از آنها از سوی نیروهای امنیتی اسراییلی بازداشته شده اند و همین مساله نشان می دهد سیاست تحریم شهرک نشینان بدون در نظر گرفتن سرکوب سیستماتیک فلسطینی ها از سوی رژیم اسراییل نمی تواند پایان بخش بحران جاری در این منطقه باشد و به نظر می رسد بیشتر اقدامی سیاسی در برابر فضای به شدت منفی افکار عمومی آمریکا در قبال سیاست های یک جانبه و حمایت گرایانه ایالات متحده آمریکا از اسراییل است.
رژیم اسراییل طی سال های گذشته بر خلاف تمامی توافقات صلح با فلسطینی ها، اقدام به احداث دهها شهرک صهیونیست نشین در اراضی اشغالی کرانه باختری کرده و نزدیک به 700 هزار شهرک نشین تندرو اسراییلی را در این شهرک ها اسکان داده است.
این شهرک نشینان طی سال های گذشته به عنوان بازوی سرکوب نیروهای امنیتی و ارتش اسراییل عمل کرده اند و در کشتار و اعمال فشار بر فلسطینی ها در کرانه باختری از آنها استفاده می شود.
طبق گزارش سازمان مملل از سال 2022 دستکم بیش از 1100 فلسطینی در اثر خشونت های شهرک نشینان افراطی اسرائیل در کرانه باختری از خانه های خود آواره شده اند.
منبع: asriran.com

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/757606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقابله با جنگ اقتصادی نیازمند کار جهادی مسئولان است

دانشجویان بسیجی، منادیان جهاد تبیین علمی و عملی

شهید استوار مبتکری خلاق بود که در هر صحنه‌ای حضور داشت

موش به اندازه دلفین باهوش است؟

(ویدئو) خوانندگی محسن تنابنده در پشت صحنه سریال شاهگوش

مجوز مدارس غیردولتی در کردستان با دقت و حساسیت صدور شود

بزودی، بهره برداری از خانه محیط زیست در رباط پشت بادام

تشدید برخورد با عاملان تیراندازی و قاچاقچیان سلاح در کرمانشاه

کشف زمین خواری 200 میلیاردی در رباط کریم

یک روز بد برای گولسیانی؛ سمبل قهرمانی پرسپولیس، تبدیل به مظهر شکست شد

ایران قدرت برتر و بازیگر اصلی صحنه در منطقه است

دستگاه قضائی و پلیس 2 نهاد امنیت‌آفرین

تشدید برخورد با تیراندازی و قاچاق سلاح در کرمانشاه

راه‌اندازی ایستگاه راه‌آهن قروه نیازمند 200 میلیارد تومان است

جشن روز دانشجو در دانشگاە کردستان/دانشجویان چه مطالباتی از مسئولان دارند؟

نمایشگاه عکس گروهی عکاسان در بانه گشایش یافت

تکمیل ایستگاه راه آهن قروه نیازمند 200 میلیارد تومان اعتبار است

برگزاری رقابت‌های ورزشی ویژه افراد دارای معلولیت در محلات منطقه22

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: وظیفه اصلی دانشجو دیده‌بانی و بصیرت‌بخشی است

برگزاری پویش مستورا در شهرستان هرسین

تبعید در انتظار مجرمان جرائم خشن

مظهر صلابت ایران اسلامی مشارکت حداکثری در انتخابات است

پذیرش بیمار در مرکز پت اسکن بیمارستان امام رضا(ع) آغاز شد

کرمانشاه میزبان اردوی تیم ملی شمشیر بازی

️پیکر شهید مدافع حرم، سید مصطفی صادقی در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) آرمید

تولید انحصاری 6 قلم دارو مورد نیاز کشور در دانش بنیان‌های کرمانشاه

آغاز طرح مطالبه وظایف دستگاه‌های اجرایی توسط پلیس

کشف لوازم یدکی غیر استاندارد خودرو در مریوان

میز خدمت ستاد ارتباطات مردمی در استان البرز برگزار شد

تشدید برخورد با ‌قاچاقچیان سلاح و مهمات در کرمانشاه‌

ضرورت هم افزایی دستگاه‌های خدمت‌رسان در حادثه‌ها

کاهش 20 درصدی سرقت‌های مهم در استان کرمانشاه

لزوم هم‌افزایی دستگاه قضا و پلیس برای ایجاد امنیت عمومی جامعه

توسعه طرح ترویجی کشاورزی در مریوان ضروری است

مانورهای مدیریت بحران، گامی برای افزایش تاب‌آوری صنعت آب و برق

روایت تسنیم از یادواره‌ای برای همرزم حاج قاسم شهید پاشاپور

اختصاص 100 میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز مجتمع توانبخشی ایثارگران البرز

دانشجو الگویی برای جامعه

توسعه بخش‌های زیر ساختی و حمل ونقل به تلاش جهادی نیاز دارد

شیرخوارگاه معتضدی ظرفیت نگهداری 50 کودک را دارد

نمایش ویژه ایام فاطمیه در تماشاخانه مهر روی صحنه می‌رود

فیلم| کنه‌خوار با موهای ایمپالا صاحب سبیل شد!

اهدای اعضای بدن جوان سنندجی به 8 نفر زندگی بخشید

احداث دهکده لجستیک در منطقه آزادماکو

دومین روز میز خدمت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز همزمان با سفر ریاست جمهور به استان البرز

استان البرز یکی از استان‌های فعال کشور ازنظر جمعیت ایثارگری است

جهادگران تبیین همچون رزمندگان دفاع مقدس هستند

کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار در استان کرمانشاه

تبعید در انتظار مجرمان خشن کرمانشاه

از ظرفیت اربعین برای اقدامات فرهنگی بهره گرفته شود