عصر کرد

آخرين مطالب

اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کردستان اولویت قرار گیرد اقتصادی

اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کردستان اولویت قرار گیرد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  علی نوری صبح پنج شنبه در جلسه شورای اشتغال کردستان اظهار کرد: در حوزه اشتغال نیاز است مسؤولان نگاه ویژه‌ای را به استان کردستان داشته باشند، کشور ما در حوزه اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی آمار خوبی ندارد.
وی با تقدیر از فعالیت‌های دانشگاه علمی کاربردی در ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان افزود: اتصال محکمی در حوزه اشتغال پایدار و در حوزه‌های صنعت، معدن در استان دیده نمی‌شود و باید به این مهم توجه شود.
وی بیان کرد: مشکل امروز ما در حوزه اشتغال تأسیس مراکز آموزشی نیست بلکه مشکل ما عدم ایفای نقش دانشگاه در خط تولید، عدم وابستگی واحدهای تولیدی ما به سایر استان‌ها است و باید با بومی‌سازی و کاهش وابستگی‌ها بتوانیم به اهداف اقتصاد بین دانشگاه و واحدهای تولیدی را برای ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دست یابیم.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: سالیان مختلف در حوزه مرز طرح ساماندهی داده شده اما باید دید چه میزان از این طرح عملی شده و انتظارات ما از مرز باشماق در حوزه اشتغال به ثمر نشسته است و یا در حوزه سرمایه‌گذار چه میزان به اشتغال توجه شده است.
نوری اضافه کرد: تنها ورود و معرفی سرمایه‌گذار به داخل استان کافی نیست بلکه ایجاد اشتغال باید دستاورد اصلی طرح‌های سرمایه‌گذاری باشد.
وی با بیان اینکه توسعه و اشتغال نیازمند فکر و نگاه توسعه‌ای به استان در حوزه اشتغال است، افزود: نسبت واحدهای تولیدی راکد کردستان نسبت به واحدهای تولیدی راکد سایر استان‌ها بالا است و این برای کردستان قابل قبول نیست.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: همایش اتصال بین دانشگاه و تولید باید با محوریت ورود شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد برندینگ در لوازم خانگی بانه باید در استان کردستان در آذرماه برگزار شود و استان‌های دیگر با شرکت لوازم خانگی بانه آشنا شود.
نوری اضافه کرد: حضور سرمایه‌گذاران در استان ارزشمند است و از سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان عراق جذب شده‌اند و انتظار می‌رود برای اشتغال فارغ التحصیلان با محوریت سرمایه‌گذاری در استان فکری شود تا اولویت بهره گیری از ایجاد اشتغال سرمایه‌گذاران خارجی در کردستان به سمت فارغ التحصیلان دانشگاهی سوق یابد.
وی با بیان اینکه باید به سمت ایجاد زیرساخت اشتغال در کردستان حرکت کنیم، گفت: کردستان در حوزه صادرات فرش دستباف با اولویت فرش‌های بافته شده کمیته امداد کردستان گام‌های ارزشمندی برداشته که عملیاتی خواهد شد و تفاهمنامه‌ای در این زمینه امضا می‌شود تا کردستان به پایلوت کشور در زمینه صادرات فرش دستباف تبدیل شود.
وی بیان کرد: در حوزه ایجاد زیرساخت ایجاد واحدهای بزرگ تولیدی از جمله واحد تولید قارچ در استان مدنظر است که با اولویت اشتغال خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد پیش خواهد رفت.
نوری افزود: شرکت کاریابی بین‌المللی که تنها شرکت دارای مجوز برای فعالیت در اقلیم کردستان را در آذربایجان غربی داریم که اعلام کرده آمادگی دارد ماهانه 500 نفر از فارغ‌التحصیلان و1500 نفر از سایر اقشار کردستان را برای اشتغال در اقلیم کردستان معرفی کند و اولویت ما انتقال دانش فنی، اشتغال فارغ التحصیلان با رعایت حفظ شأن در جنوب عراق و اقلیم کردستان عراق است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/756523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأکید جراره بر اهمیت تولید و نقش کلیدی آلومینیوم در اقتصاد کشور

اقتصاد دریا محور در استان‌های جنوبی کشور بررسی می‌شود

استعداد افراد وابسته به شهر، روستا یا استان خاصی نیست

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است

اجرای همزمان بهسازی و روکش آسفالت محورهای مواصلاتی کرمانشاه با 11 اکیپ

تأکید استاندار کرمانشاه بر لزوم تحول در حمایت از شرکت‌های دانش‌ بنیان

موی‌تای کاران کردستانی در مسابقات قهرمانی کشور درخشیدند

طرح برخورد با خودرو و موتورسیکلت‌های هنجارشکن در بیجار اجرا شد

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پاداش هنگفت اینتر به طارمی در صورت قهرمانی

کروس: باید از تماشای بازی بارسا لذت برد

محمد صلاح؛ فرزند مصر، افسانه‌ای از شن‌های صحرا

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

سردار آزمون پس از قهرمانی: لیاقت این جام را داشتیم

چهار تمرین برای آخرین بازی فصل پرسپولیس

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

یکه‌تازی نمایش «کالیگولا» روی صحنه

اعلام آمار مخاطب و فروش سالن‌های دولتی تئاتر

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

پاسخ رسمی کمیته داوران به صحنه مشکوک پرسپولیس

تایید گل اورونوف توسط کمیته داوران/ بازیکن استقلال باید اخراج می‌شد؟

لحظاتی فراتر از فوتبال! / فیلمی از صحنه‌های ارزشمند دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

هم‌افزایی رسانه‌ها برای حل مسائل کردستان ضروری است

لزوم همفکری رسانه‌ها برای ضریب دادن به ظرفیت‌های کردستان

برنامه‌های سالگرد شهدای خدمت با همکاری ادارات در کردستان برگزار می‌شود

کنگره ملی 5536 شهید کردستان؛ ضرورت حضور پررنگ مردم

ساختار کنگره شهدای کردستان تثبیت شد/ آغاز اجرای برنامه‌ها از خرداد ماه

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

گزینه ای از سه نرخی شدن بنزین روی میز نیست

تصمیم آخر بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی اعلام شد/ نرخ سود بانکی کاهش پیدا می کند؟

آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

نقش حیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب در اقتصاد و تولید انرژی کشور

رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

قضاوت داوران زن ایرانی در مقدماتی جام ملت‌ها

الخلیفی همه را در پاریس سوپرایز کرد

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

ابهام بزرگ در پرسپولیس؛ دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

تاکتیک بلندگویی فرهاد مجیدی در امارات سوژه شد

تصمیم معنادار کارتال؛ او مدافع گاریدو را نمی‌خواهد