عصر کرد

آخرين مطالب

طراحی و پیگیری 158 اقدام در قالب قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران شهرداری تهران

طراحی و پیگیری 158 اقدام در قالب قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از طراحی و پیگیری 158 اقدام در قالب قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران در حوزه‌های ابنیه، شریان‌های حیاتی، بافت فرسوده، گودهای رها شده و ساختمان‌های ناایمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، دکتر علی نصیری در نشست مشترک با جمعی از شهرداران و مدیران استان مرکزی که در مرکز فرماندهی عملیات اضطراری شهر تهران برگزار شد، در تشریح اقدامات بخش پیشگیری و کاهش خطر به بررسی نحوه راه‌اندازی قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران به منظور تدوین و ابلاغ برنامه ایمنی کالبدی پرداخت و گفت: در قالب این قرارگاه 25 خط تلاش و 158 اقدام طراحی و اقداماتی در حوزه‌های ابنیه، شریان‌های حیاتی، بافت فرسوده، گودهای رها شده و ساختمان‌های ناایمن پیگیری می‌شود.
وی همچنین اقدامات انجام شده در قالب تفاهم‌نامه ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه را تشریح و اعلام کرد: در قالب اجرای این طرح با تدوین یک چک لیست 17صفحه‌ای 16 هزار ساختمان در تهران ارزیابی خواهد شد که از این میان بیش از 2 هزار ساختمان چک لیست ارزیابی آنها اتمام یافته و تاکنون 870 ساختمان چک لیست‌هایشان تحلیل و ارزیابی شده است.
وی در ادامه اقدامات انجام گرفته جهت توسعه شبکه‌شتاب‌نگاری و لرزه‌نگاری را تشریح کرد و گفت: تکمیل 5 ایستگاه لرزه‌نگاری، افتتاح شبکه لرزه‌نگاری درون‌چاهی، تکمیل سامانه و ارتقای ایستگاه‌های شتاب نگاری از 26 به 50 ایستگاه در دست انجام است.
وی افزود: توسعه و ارتقای سامانه پیش‌بینی رواناب، تهیه نقشه‌ها به منظور مدیریت خطر سیل ، مدیریت مخاطرات هواشناسی، تکمیل ساخت و ارتقای پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران و افزایش تعداد این پایگاه‌ها در سطح شهر تهران به 107 پایگاه و تجهیز 8 پایگاه به سامانه تامین انرژی از پنل خورشیدی نیز بخش دیگری از اقدامات انجام گرفته در این سازمان است.
نصیری همچنین بر پرهیز از موازی‌کاری در مدیریت بحران شهرهای مختلف کشور تاکید کرد و افزود: پرهیز از ایجاد ساختارهای موازی در مدیریت بحران و سپردن مسئولیت مدیریت بحران شهرها به شهرداری باعث کاهش آسیب‌های ناشی از وقوع بحران در شهرها می‌شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ضرورت استفاده از تجربیات این سازمان در کلانشهرها و دیگر شهرهای کشور تاکید کرد و افزود: در مدیریت بحران اولویت اصلی پیشگیری است. ایمنی هم هزینه‌ی کمتر و هم فایده بیشتری دارد. وقتی می‌توان با هزینه‌ای اندک به ایمنی‌سازی کمک کرد، چرا این اقدامات را انجام ندهیم.
وی همچنین ضمن اشاره به جمعیت ، مساحت و تعداد واحدهای ساختمانی موجود در پایتخت، از زلزله ، سیل، طوفان، آتش‌سوزی، نشت مواد خطرناک، فرونشست ، فروریزش ، تغییرات آب و هوایی و تجمعات انبوه و تهدیدات بیولوژیک به عنوان بخشی از مخاطرات این شهر یاد کرد و به آسیب‌شناسی این مخاطرات و احتمالات ناشی از وقوع هر یک پرداخت.
وی در ادامه به تشریح ساختار مدیربت بحران، موضوعات مربوط به قانون مدیربت بحران، ساختار دبیرخانه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران پرداخت و گفت: شهردار هر منطقه رئیس ستاد مدیریت بحران آن منطقه است که ذیل این 22 منطقه 124 ستاد مدیریت بحران نواحی داریم و در هر سرای محله نیز خانه دوام و ایمنی داریم.
وی افزود: در خانه‌های دوام و ایمنی اقدامات آموزشی لازم در خصوص داوطلبان واکنش اضطراری محلات انجام می‌شود.
همچنین در ادامه مهندس اسماعیل سلیمی معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به بررسی اقدامات انجام گرفته در قالب اجرای طرح ارتقای ایمنی مراکز درمانی پرداخت و یادآور شد که در قالب اجرای این طرح الزام مراکز درمانی به کسب تاییده ایمنی حریق، ارزیابی ایمنی سازه‌ای، پیگیری رفع خطر مخازن ایمن و امکان‌سنجی احداث بیمارستان‌های مرکز تروما انجام و پیگیری می‌شود.
امید محترمی مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی نیز در این نشست، برگزاری این جلسه را واجد اهمیت دانست و گفت: ما یکی از استان‌های معین شهر تهران در پهنه‌های پنج‌گانه و در این زمینه نقش‌آفرین هستیم. نکته مهم دیگر در این نشست مشترک برای ما الگو گرفتن از شهر تهران و درس‌آموزی از اقدامات انجام گرفته در حوزه مدیریت بحران است.
وی افزود: استفاده از مدل طراحی شده در ساختار مناطق شهر تهران و تجهیزات آنها در بخش‌های مختلف شهر ، آغاز یک کار سنگین در شهرهای دیگر برای حفاظت از جان و مال شهروندان در هنگام وقوع حادثه است.
در ادامه این نشست محمد مرادی مدیر کل دفتر شهری و شوراهای استان مرکزی نیز گفت: حضور در این سازمان در راستای جلسات آموزشی و علمی برای دانش‌افزایی و استفاده از تجربیات است.
وی گفت: شاید شهرهای ما قابل مقایسه با تهران نباشند ولی برگزاری این جلسات باعث افزایش ارتباط مدیریت شهری دیگر شهرها با مدیران شهر تهران و استفاده از ظرفیت‌های مشترک در هنگام وقوع بحران‌هایی چون زلزله می‌شود.
مرادی یادآور شد: این سازمان و تجهیزات به کار رفته در آن ماحصل دیدگاه و خرد مدیران شهری است و ما نیز باید از این خرد جمعی استفاده کنیم.
وی گفت: خیلی خوب است که شهرداری تهران ظرفیت آموزشی برای مدیران دیگر شهرهای کشور را ایجاد کرده و این به انتقال تجربیات و نیز تعامل بین بخشی کمک می کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی از آموزش شهروندان در حوزه مدیربت بحران به عنوان بخشی مهم در مدیریت بحران یاد کرد و یادآور شد که بدون این همکاری کار پیش نمی‌رود و باید آموزش شهروندان را جدی گرفت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/743239/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هری کین: انتظار کشیدن ارزشش را داشت

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

کاپیتان رئال را در بارسلونا هم تنها نگذاشت

سبقت وینیسیوس از امباپه با دور زدن عربستان

ویژگی خطرناک آخرین حریف پرسپولیس در راه سهمیه

لئون: تیمی ساختیم که هیچ‌کس باور نداشت

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا

حالا لیگ قهرمانان آسیا؛ این اعجوبه همه جا می‌درخشد

پرسپولیس به دنبال مذاکره با مدافع نیجریه‌ای به جای سوئیسی

غیبت تاج در جشن قهرمانی تراکتور

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی

تصادف مرگبار در محور حمیل به شباب با 8 کشته

صادق: 200 هزار از متقاضیان فرهنگیان صاحب‌خانه می‌شوند

پیشرفت 95 درصدی مهار آب‌های سطحی و هدایت آن به دشت‌های تشنه در کردستان

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای اجرای برنامه ابلاغی تامین مسکن اولویت راه وشهرسازی کردستان در سال جدید است

337 میلیارد ریال در راستای ارتقاء زیرساخت‌های بخش دیتا در کردستان هزینه شد

چطور زنجیره تامین سقوط کرد؟

هزینه تداوم فعالیت بانک آینده به‌مراتب بیش‌تر از هزینه حل‌وفصل آن است

زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

هشدار موسسه S&P به رژیم صهیونیستی: هرگونه رویارویی با ایران، تهدیدی برای اقتصاد شماست

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه 21 اردیبهشت منتشر شد

لزوم استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در پروژه‌های عمرانی است

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

تحقیر مسی در آمریکا

رضا عطاران را روی تخت بیمارستان ببینید | صحنه‌هایی از سریال جدید این بازیگر

19 هزار و 347 مورد ازدواج در کردستان به ثبت رسید

حمایت از جوانی جمعیت و کودکان بی‌سرپرست نیازمند همراهی مسئولان است

کشف و ضبط 12 دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان دیواندره

مقرهای گروهی از احزاب کرد معاند ایرانی در سلیمانیه تخلیه شدند

تسریع در اجرای پروژه‌های کمربندی مریوان نیازمند همت جمعی است

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا

آمار جوانان بیکار کردستان تهیه شود

337 میلیارد ریال در راستای ارتقاء زیرساخت های بخش دیتا در کردستان هزینه شد

آمار جوانان بیکار کردستان احصا شود

درخواست جمعی از کارشناسان اقتصادی برای گزیر بانک آینده

مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه تا مهرماه ایمن‌سازی می‌شود

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران