عصر کرد

آخرين مطالب

استقامت کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار می‌دهد سیاسی

استقامت کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار می‌دهد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -   استاندار کرمانشاه استقامت را رمز پیروزی رزمندگان دوران دفاع مقدس در برابر دشمن بعثی عنوان و اظهار کرد: استقامت، آن چیزی است که می تواند کشور را در مسیر رشد قرار دهد.
محمدطیب صحرایی، امروز(29 شهریور) در همایش تجلیل از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در حسینیه ثارالله کرمانشاه، اظهار کرد: آنچه انقلاب اسلامی دارد به برکت خون شهدا و ایثارگری رزمندگان به دست آمده و امروز کسی تردید ندارد که اگر شهدا و ایثارگران نبودند، اقتدار کنونی را در کشور نداشتیم.
صحرایی استقامت در راه خیر را رمز پیروزی رزمندگان دوران دفاع مقدس در برابر دشمن بعثی عنوان کرد و افزود: استقامت همه آن چیزی است که می تواند کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار دهد.
وی از خانواده‌های شهدا و ایثارگر به عنوان الگوهای خوبی برای استقامت در راه خیر یاد و تاکید کرد: همواره نیاز به یادگیری از این عزیزان داریم.
صحرایی همچنین با مقایسه شرایط کنونی کشور با سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: با یک نگاه کوتاه به گذشته این مرز و بوم درمی‌یابیم که جایگاه امروز ایران اسلامی قابل مقایسه با دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیست.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در دوران قبل از پیروزی انقلاب، حاکمان با قلدری سرکار آمده و شیوه اداره کشور به این شکل بود که حاکمان این آب و خاک در برابر مردم، مستبد و در مقابل بیگانگان، زبون بودند، اما امروز مردم ایران اسلامی خودشان اداره کشور را بر عهده گرفته و در برابر دشمنان استقامت کرده و سینه سپر می کنند. 
صحرایی ادامه داد: برای نگهداشت فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی باید روح جهاد و تفکر شهادت‌طلبی را در جامعه زنده نگاه داریم.
به گزارش ایسنا، سردار بهروز خوشبخت مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز در این همایش، تکریم و تجلیل از پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت را وظیفه تک تک آحاد جامعه برشمرد و افزود: شهدا و ایثارگران در طول سالهای دفاع مقدس با تکیه بر روحیه جهاد و شهادت‌طلبی در برابر دشمنان ایستادگی کردند و شایسته تکریم هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه با توجه به نقش مهم و تاثیرگذار مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس ساخت سه مرکز فرهنگی دفاع مقدس در استان مصوب شده، ادامه داد: اولین پروژه تحت عنوان مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه در زمینی به مساحت 14 هکتار در دست ساخت است که پیشرفت فیزیکی فاز اول این پروژه در بخش سفت کاری 80 درصد می باشد و قرار است با مساعدت استانداری و بنیاد حفظ آثار، کار ساخت فاز دوم این پروژه هم ظرف چند ماه آتی شروع شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه از مرکز فرهنگی مرصاد به عنوان دومین مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: این پروژه نیز با 80 درصد پیشرفت فیزیکی ابنیه در دست ساخت است و کارهای موزه‌آرایی هم در حال انجام است که سرعت گرفتن این پروژه و نیز توسعه آن با توجه به قرار گرفتن در مسیر تردد زوار اربعین یکی از نیازهای استان است.
خوشبخت ادامه داد: سومین مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان در جریان سفر مقام معظم رهبری به استان در شهرستان گیلانغرب استارت خورد که پیشرفت فیزیکی ابنیه آن 100 درصدی بوده، اما پیشرفت فیزیکی مرحله موزه آرایی آن بیش از 40 درصد است.
وی در ادامه با بیان اینکه تا پایان امسال 60 عنوان کتاب در حوزه خاطرات و تاریخ شفاهی فرماندهان و خانواده‌های شهدا در کرمانشاه رونمایی خواهد شد، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا دی ماه امسال جلد اول دانشنامه دفاع مقدس استان که چهار جلدی و دارای 1200 مدخل بوده را با حضور سرلشگر باقری -رئیس ستاد کل نیروهای مسلح- رونمایی کنیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/742369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت صحنه دیده نشده از سریال پایتخت؛ نقی، نیکا و رحمت ... | ببینید

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ