عصر کرد

آخرين مطالب

گلایه کشتی گیران از نامهربانی هیئت کشتی کردستان ورزشي

گلایه کشتی گیران از نامهربانی هیئت کشتی کردستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/کردستان برخی از کشتی گیران و فعالان این ورزش در استان از نوع رفتار هیئت‌ کشتی کردستان با باشگاه‌ها و ورزشکاران انتقاد دارند و خواستار اصلاح رویه‌های گذشته شدند.
کشتی به عنوان ورزشی محبوب از دیرباز در جامعه ایرانی ریشه داشته است و در بسیاری از نقاط همواره شاهد پرداختن به این ورزش از سوی جوانان و نوجوانان هستیم.
توفیقات چندساله اخیر این ورزش و بازتاب‌های وسیع آن موجب شده تا علاقه‌مندی به کشتی در جامعه فزونی گیرد که این‌ موضوع در کردستان نیز نمود چشمگیری داشته است.
خانواده‌های بسیاری در استان فرزندان خود را به حضور در این رشته‌ تشویق می‌کنند تا در کنار پرداختن به اصل ورزش به عنوان یکی از عوامل سلامتی، شاهد قهرمانی‌ها و موفقیت‌های فرزندان خود نیز باشند.
فعالیت در این ورزش نیز طبعا از مسیر حضور در باشگاه‌ها می‌گذرد و این باشگاه‌ها هستند که با ساخته و پرداخته کردن ورزشکاران از سنین پایین تا بزرگسالی از آن‌ها قهرمان‌های آینده و پهلوانانی بااخلاق‌ می‌سازند.
با این وجود برخی کشتی‌گیران و فعالان این ورزش از نحوه رفتار هیئت کشتی استان با باشگاه‌ها گلایه دارند و رویکرد فعلی را مخالف روحیە جوانمردی و انصاف در ورزش می‌دانند.

عصر کرد

یکی از این منتقدان، مسعود مرادی مربی باشگاه پویش لاوان سنندج است؛ باشگاهی کە هم‌اینک با وجود دارا بودن مجوز از انجام فعالیت و شرکت در مسابقات کشتی منع شدە است.
مرادی در یک نشست خبری با خبرنگاران، این رفتار هیئت کشتی در برابر باشگاەهای استان را ناحق دانست و گفت: در دنیایی کە همە در تلاش برای کسب قهرمانی در کشتی هستند، هیات کشتی استان بە ناحق ٦00 الی 700 کودک فعال در این باشگاه را از کشتی و شرکت در مسابقات ملی محروم کردە و پاسخگوی این رفتار هم‌ نیست.
این مربی عنوان کرد: با سختی و مشقت باشگاه را در سنندج بە ثبت رساندیم و مجوز فعالیت آن را دریافت‌ کردیم اما با تعطیلی آن، این روزها بە جز یک اسم چیزی از باشگاه باقی نماندە است.
مرادی اظهار کرد: بعد از شرکت و حضور قوی که باشگاه‌ ما در لیگ تهران داشت دود اختلافاتی که هیات‌کشتی کردستان با هیات کشتی تهران داشت، به چشم باشگاه لاوان رفت و مجوز فعالیت باشگاه ما از سوی هیات کشتی کردستان لغو شد.
وی عنوان کرد: قرارداد باشگاە پویش لاوان تا سال 1٤03 بستە شدە بود، اما متاسفانە بعد از یک سال به بهانه‌های غیرمنطقی و لجبازی لغو شد و با 120 کشتی‌گیر جوان و نوجوان و نونهال آوارە شد تا بالاخرە باشگاە چمران سالنی را بە عنوان سالن کشتی در اختیار ما قرار دادند کە بە دلیل اینکە سالن جوابگوی آن تعداد کشتی‌گیر نبود، سالن شکوهی سالنی را بە عنوان سالن تمرین و بدون دریافت هیچ هزینەای در اختیار ما قرار داد.
مرادی ادامە داد: متاسفانه رئیس هیئت کشتی استان کردستان در یک مصاحبە تلویزیونی اتهامات مالی را به باشگاە پویش لاوان نسبت داد، در حالی که من بە عنوان مربی باشگاە لاوان علیە این تهمت بە دادگاە شکایت و آن را محکوم کردم. گردش مالی باشگاە کلا 1٤0 میلیون تومان است و اسناد مالی باشگاە بە صورت شفاف موجود و بە دادگاە ارائە شدە است.
وی بیان کرد: هیات کشتی استان ابتدا قرارداد باشگاە لاوان را لغو و سپس باشگاە را از شرکت در مسابقات محروم کرد و اجازە حضور 3 باشگاە چمران، شهید شکوهی و توحید را بدون دلیل منطقی نبود در مسابقات نداد.محروم شدن این سە باشگاە، سبب دلزدگی و بی انگیزە شدن کشتی‌گیرانی شد کە از مناطق حاشیە شهر برای تمرین بە این باشگاە می‌آمدند.

عصر کرد

مرادی تصریح کرد: هیات کشتی استان هر اختلافی با مربیان باشگاەها داشته باشد باز هم حق ندارد بچەهای با استعداد کشتی را از حضور در مسابقات محروم کند.
وی در ادامه بە اوضاع نابسامان کشتی کردستان پس از حذف باشگاەها و کشتی‌گیران در مسابقات اشارە کرد و گفت: سال گذشتە تیم کردستان توانست در سە مسابقە کشتی حضور پیدا کند و با کسب سە مدال در جمع 10 تیم برتر کشور قرار گیرد، همچنین در سال‌جاری تیم کردستان با کسب سە مدال در کشور هفتم شد و در مسابقات آموزشگاەهای کشور تیم کردستان توانست با سە مدال در جایگاە پنجم قرار گیرد، اما متاسفانە پس از آن و بە دنبال حذف کشتی‌گیران موفق و باشگاەها بدون کسب هیچگونە مدالی در جایگاە نوزدهم کشور قرار گرفت.
مرادی تصریح کرد: بە هیچ‌وجە بە دنبال منافع شخصی و باشگاهی نیستیم، بلکە بحث منافع ملی استان در میان است و حذف باشگاەها و قهرمانان از مسابقات ضربە سنگینی بە کشتی استان وارد کردە است.
بە گفتە مرادی، در حال حاضر بیش از ٥00 نفر کشتی‌گیر کردستانی در ردەهای جوانان، نوجوانان و نونهال و خردسال از سە باشگاە توحید، چمران و شکوهی حذف شدەاند.
در ادامە این نشست، فواد نیک بین یکی از مربیان مطرح کشتی در استان گفت: رزومە کاری ما و موفقیت‌های ما بر همگان روشن است و هیات کشتی هرگونە مشکلی با باشگاەها و مربیان آن دارد باید آن را بە صورت شفاف مطرح کند و نباید این اختلاف دامن‌گیر بچەهایی شود کە خانوادەهای آنان با زحمت هزینە باشگاە و تمرین آن‌ها را تامین می‌کنند.
نیک‌بین با انتقاد از عملکرد ناموفق هیئت کشتی استان بە کسب جایگاە نوزدهم توسط تیم کشتی کردستان در مسابقات اشارە و تاکید کرد: وجود حاشیە زیاد هیئت کشتی استان و حذف باشگاەهای مطرح از جملە دلایل افت تیم کشتی کردستان در مسابقات بودە است.

عصر کرد

در این نشست علاوە بر مربیان، کشتی‌گیران ردەهای نوجوان و نونهالان و والدین آن‌ها نیز حضور داشتند و پابەپای مربیان از تعطیلی و حذف باشگاەها و کودکان خود در مسابقات گلەمند بودند.
آکو رشیدی پدر آلان رشیدی کە توانستە در سە دورە مسابقات کشتی نونهالان مقام اول استانی را کسب کند، عنوان کرد: اگر این اختلافات کنار گذاشتە می‌شد، پسر من می‌توانست امسال در سکوی اول تا سوم قهرمانی قرار گیرد و افتخاری را برای استان کردستان در کشتی کسب کند.
امجدی، پدری کە فرزند خود را از روستای سرخ دزج بە سنندج می‌آورد تا استعداد فرزندش در حوزە کشتی را شکوفا کند نیز گفت: هرروزە مسیر زیادی را طی می‌کنیم تا پسرم بە تمریناتش برسد اما اگر این اختلافات بین هیات کشتی و مربیان ادامە پیدا کند، تلاش‌های هرروزە ما برای موفقیت فرزندانمان بی‌فایدە خواهد بود.
خبرنگار ایسنا پاسخ هیئت‌ کشتی استان کردستان برای شفاف سازی در خصوص دلایل تعطیلی برخی باشگاه‌های کشتی در استان را محفوظ گذاشته است و در تلاش برای دریافت پاسخ از مسئولان ذیربط است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/742303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت صحنه دیده نشده از سریال پایتخت؛ نقی، نیکا و رحمت ... | ببینید

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ