عصر کرد

آخرين مطالب

دانشمندان پاسخ می دهند

اجساد رونمایی شده در کنگره مکزیک متعلق به موجودات فرازمینی اند یا کلکی در کار است؟! علمي

اجساد رونمایی شده در کنگره مکزیک متعلق به موجودات فرازمینی اند یا کلکی در کار است؟!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - دانشمندان نظرات خود را در مورد «موجودات فرازمینی» به نمایش ‌در آمده در کنگره مکزیک اعلام کردند.

روز سه‌شنبه 12 سپتامبر (21 شهریور) دو موجود بیگانه فرضی در کنگره مکزیک فرود آمدند؛ هرچند هیچ بشقاب پرنده‌ای بر فراز ساختمان کنگره حاضر نبود و اشعه سبزی هم (همچون فیلم‌های هالیوودی) به چشم نمی‌خورد.
این موجودات در مکزیکوسیتی ظاهر شده بودند چرا که گروهی از محققان از کشورهای مکزیک، ایالات متحده، ژاپن و برزیل تصمیم گرفته بودند تا با نمایش آنها احتمال وجود موجودات فرازمینی را برای قانونگذاران ثابت کنند.
این جلسه که در کنگره مکزیک بی‌سابقه بود، دو ماه پس از جلسه مشابهی در کنگره ایالات متحده برگزار می‌شد که در آن یک افسر اطلاعاتی سابق نیروی هوایی آمریکا ادعا می‌کرد کشورش احتمالاً از دهه 1930 از فعالیت‌های «غیرانسانی» آگاه بوده است.
بیشتر بخوانید: دو جسد متعلق به «موجودات بیگانه» به نمایش گذاشته شد/ ویدئو
بدن‌های خشک‌شده با سرهای آب‌رفته و چروکیده این موجودات، آنهایی را که در سالن حضور داشتند بهت‌زده کرد و شور و شوقی عمومی را در رسانه‌های اجتماعی به راه انداخت.
جیمی مائوسان، روزنامه‌نگار مکزیکی که دو جعبه حاوی این مومیایی‌های فرضی را به کنگره آورده بود آنها را «موجوداتی غیرانسانی که بخشی از تکامل زمینی ما نیستند» خواند و ادعا کرد بیش از 30 درصد دی‌ان‌ای آن‌ها ناشناخته است هرچند نمی‌‌خواهد فعلا از آنها با عنوان «فرازمینی‌ها» یاد کند.
این اجساد به ظاهر چروکیده به سال 2017 بازمی‌گردند و در اعماق زمین در صحرای ساحلی شنی پرو در نزدیکی ناحیه موسوم به «خطوط نازکا» پیدا شده‌اند.
این منطقه به‌خاطر چهره‌های غول‌پیکر مرموزی که روی زمین خراشیده شده‌اند شناخته می‌شود. بیشتر محققان خطوط نازکا را به جوامع بومی باستانی نسبت می‌دهند، هرچند به دلیل ماهیت اسرارآمیز طرح‌ها فرضیه‌های مختلفی درباره به وجود آمدن آنها توسط افراد مختلف ابراز شده است.

عصر کرد


خطوط مرموز نازاکا در صحرای پرو، محلی که ادعا می‌شود بقایای موجودات فرازمینی در آنجا کشف شده استعکس: ویکی‌پدیا
در سال 2017 آقای مائوسان ادعاهای مشابهی را در پرو مطرح کرده بود، هرچند گزارش دادستانی این کشور گفته بود که که اجساد به اصطلاح موجودات فرازمینی در واقع «عروسک‌هایی هستند که به تازگی ساخته شده‌اند و رویشان با مخلوطی از کاغذ و چسب مصنوعی پوشانده شده تا شبیه پوست به نظر برسند.»
این گزارش اضافه کرده بود که تقریباً مطمئناً این اقلام ساخته دست بشر بوده‌اند «و نه بقایای اجداد بیگانه‌ای که آنها سعی کرده بودند وانمود کنند.» اجساد ادعایی در آن زمان به طور علنی رونمایی نشدند و بنابراین مشخص نیست که آیا آن اجساد همین اجسادی هستند که به کنگره مکزیک ارائه شده‌اند یا نه.
روز چهارشنبه جولیتا فیه‌رو، محقق مؤسسه نجوم در دانشگاه مستقل ملی مکزیک، از جمله نخستین کسانی بود که در این یافته ابراز تردید کرد و گفت که بسیاری از جزئیات در مورد این اجساد «بی‌معنی است.»
فیرو با رد ادعاهای محققان مبنی بر تایید شدن این اجساد توسط دانشگاه مستقل ملی مکزیک گفت کشف فرضی آنها نادرست است و اضافه کرد که دانشمندان برای تشخیص این که اجساد به اصطلاح «کلسیفیه شده» غیرانسانی هستند یا نه، به فناوری پیشرفته‌تری نسبت به پرتو ایکس نیاز دارند.
خانم فیه‌رو گفت: «مائوسان به من گفت فرازمینی‌ها آن‌طور که با او صحبت می‌کنند با من حرف نمی‌زنند، چون من اعتقادی به آنها ندارم.» این دانشمند اضافه کرد که عجیب به نظر می‌رسید آنها از چیزی که مطمئناً در صورت صحت به «گنجینه ملی» پرو تعلق دارد، بدون دعوت از نمایندگان این کشور رونمایی کرده‌اند.
این در حالی است که سرجیو گوتیرز لونا، عضو کنگره از حزب حاکم مورنا، به صراحت اعلام کرد که کنگره در مورد فرضیه‌های مطرح‌شده در این جلسه سه ساعته موضعی اتخاذ نکرده است.
وی گفت باور کردن یا نکردن ادعاها به هر یک از اعضای مجلس قانونگذاری بستگی داشت، اما کسانی که شهادت می‌دادند باید سوگند یاد می‌کردند که حقیقت را بگویند. آقای گوتیرز لونا با تاکید بر اهمیت شنیدن «همه صداها، همه نظرات»، اضافه کرد نفس وجود یک گفتگوی شفاف در مورد موضوع فرازمینی‌ها را امری مثبت می‌داند.
در ایالات متحده در ماه ژوئیه، سرگرد بازنشسته دیوید گروش ادعا کرده بود که ایالات متحده در صدد مخفی‌کردن برنامه طولانی مدتی است که اشیاء پرنده ناشناس را بازیابی و مهندسی معکوس می‌کند. پنتاگون ادعاهای وی را رد کرده است.
شهادت آقای گروش در برابر کمیته فرعی نظارتی مجلس، آخرین تلاش کنگره ایالات متحده برای کسب اطلاعات درباره اشیاء ناشناس پرنده (اصطلاح رسمی دولت ایالات متحده برای واژه بشقاب پرنده) بوده است. دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا در سال‌های اخیر به دلیل نگرانی از اینکه موارد مشاهده‌شده توسط خلبانان ممکن است با دشمنان ایالات متحده مرتبط باشد، برای تحقیقات بیشتر در این خصوص به عنوان یک موضوع امنیت ملی تلاش کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/741211/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است

آقای آذری جهرمی پیش از کری‌خوانی برای استقلالی ها این چند سطر را بخوانید

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

امام‌جمعه اهل‌سنت کرمانشاه: وجود امام رضا(ع) در ایران از مبارک‌ترین الطاف الهی است

صرفه‌جویی در آب یک ضرورت حیاتی است

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

راه نجات اقتصاد ایران داخلی است

هفته آینده وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

از نفت تا نئوم؛ عربستان در پیچ تاریخی تحولات اجتماعی و اقتصادی

قانون‌گذاری بدون صدای تولیدکنندگان، مانع توسعه است

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

نرخ بالای سقط جنین در کشور مایه شرم است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025