عصر کرد

آخرين مطالب

مرتضوی:

حل مشکلات معیشتی مردم اولویت دولت است/ سیاست‌های اشتغال‌آفرین کشور با قدرت دنبال می‌شود/ اربعین نماد عزت و همدلی جهان اسلام است وزارت رفاه

حل مشکلات معیشتی مردم اولویت دولت است/ سیاست‌های اشتغال‌آفرین کشور با قدرت دنبال می‌شود/ اربعین نماد عزت و همدلی جهان اسلام است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایران اسلامی ظرفیت‌های متنوعی همچون سرمایه‌های انسانی خلاق و توانمند دارد که باید از آن استفاده کنیم.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» به‌مناسبت هفته دولت در میز خدمت معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهر تهران حضور یافت.
وی در سخنانی پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در جمع نمازگزاران این مسجد با گرامیداشت یاد شهدای دولت خصوصاً شهید رجایی و باهنر گفت: این شهدا زندگی خود را خالصانه وقف خدمت به مردم و تعالی نظام اسلامی کردند.
وزیر کار با بیان اینکه شهادت پاداش خدمت و اخلاص ایشان بود، افزود: 17 هزار شهید ترور گواه دشمنی و کینه استکبار علیه حقانیت انقلاب اسلامی است.
مرتضوی هفته دولت را فرصتی برای تبیین و تشریح دستاوردهای دولت دانست و اظهار داشت: خدمات صادقانه فرزندان ملت ایران برای توسعه و آبادانی باید به خوبی در راستای جهاد تبیین برای مردم بازگو شود.
وی نرخ امید به زندگی را در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی 52 تا 54 سال عنوان کرد و گفت: امروز به برکت خدمات جمهوری اسلامی نرخ امید به زندگی به 78 سال رسیده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: سیاست‌های کلان ارتقای سلامت عمومی در جمهوری اسلامی ایران سبب شد تا خدمات درمانی و بیمارستانی در دورترین نقاط در دسترس مردم قرار گیرد.
مرتضوی به تشریح وضعیت اقتصادی کشور در ابتدای شروع به کار دولت مردمی پرداخت و گفت: نرخ بیکاری در انتهای دهه 90 بیش از 12 درصد بوده و رشد اقتصادی نیز 7 دهم درصد بود.
وی افزود: صادرات نفتی به حداقل رسیده بود و بدهی کلان دولت به بانک مرکزی و هزینه‌کرد از صندوق‌های بازنشستگی کشور را در تورّمی بی‌سابقه قرار داد.
وزیر رفاه با بیان اینکه در ابتدای دولت 400 همت کسری بودجه سال 1400 بود، گفت: حدود 700 همت صدور اوراق خزانه و مازاد برداشت از بانک‌های مختلف نیز صورت گرفته بود.
مرتضوی بیان کرد: با تدبیر دولت مردمی و راهبری ریاست محترم جمهوری توانستیم این چالش‌ها را پشت سر بگذاریم و به صادرات بیش از یک و نیم‌‌ میلیون بشکه نفت برسیم.
وی با تأکید بر اینکه سیاست عزت، حکمت و مصلحت به بهترین شکل پیش رفت، گفت: تنش‌زدایی از سیاست خارجی سبب عضویت جمهوری اسلامی ایران در مجموعه شانگهای و نیز عضویت در مجموعه اقتصادی بریکس شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در آینده همراه شدن با ارز رایج بریکس قدرت اقتصادی غرب را به چالش می‌کشد، افزود: امروز در تمام معادلات سیاسی جهان نقش جمهوری اسلامی ایران منحصر به فرد است.
مرتضوی با اشاره به ایجاد بیش از یک‌میلیون فرصت شغلی در سال 1401، گفت: در مسیر پیش‌روی اشتغال‌آفرینی در کشور، نقش مهارت‌آموزی و تقویت دانش کاربردی جوانان مورد توجه است.
وی حل مشکلات معیشتی مردم را دغدغه و اولویت روزانه رئیس‌جمهور و دولت سیزدهم عنوان کرد و اظهار داشت: ایران اسلامی ظرفیت‌های متنوعی همچون سرمایه‌های انسانی خلاق و توانمند دارد که باید از آن استفاده کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اربعین نماد عزت و همدلی در جهان اسلام است و حضور میلیون‌ها نفر زائر در کربلای معلی این مهم را به خوبی نشان می‌دهد.
8 شهریور 1402 12:27
کد خبر : 320,186
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/736193/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هری کین: انتظار کشیدن ارزشش را داشت

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

کاپیتان رئال را در بارسلونا هم تنها نگذاشت

سبقت وینیسیوس از امباپه با دور زدن عربستان

ویژگی خطرناک آخرین حریف پرسپولیس در راه سهمیه

لئون: تیمی ساختیم که هیچ‌کس باور نداشت

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا

حالا لیگ قهرمانان آسیا؛ این اعجوبه همه جا می‌درخشد

پرسپولیس به دنبال مذاکره با مدافع نیجریه‌ای به جای سوئیسی

غیبت تاج در جشن قهرمانی تراکتور

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی

تصادف مرگبار در محور حمیل به شباب با 8 کشته

صادق: 200 هزار از متقاضیان فرهنگیان صاحب‌خانه می‌شوند

پیشرفت 95 درصدی مهار آب‌های سطحی و هدایت آن به دشت‌های تشنه در کردستان

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای اجرای برنامه ابلاغی تامین مسکن اولویت راه وشهرسازی کردستان در سال جدید است

337 میلیارد ریال در راستای ارتقاء زیرساخت‌های بخش دیتا در کردستان هزینه شد

چطور زنجیره تامین سقوط کرد؟

هزینه تداوم فعالیت بانک آینده به‌مراتب بیش‌تر از هزینه حل‌وفصل آن است

زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

هشدار موسسه S&P به رژیم صهیونیستی: هرگونه رویارویی با ایران، تهدیدی برای اقتصاد شماست

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه 21 اردیبهشت منتشر شد

لزوم استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در پروژه‌های عمرانی است

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

تحقیر مسی در آمریکا

رضا عطاران را روی تخت بیمارستان ببینید | صحنه‌هایی از سریال جدید این بازیگر

19 هزار و 347 مورد ازدواج در کردستان به ثبت رسید

حمایت از جوانی جمعیت و کودکان بی‌سرپرست نیازمند همراهی مسئولان است

کشف و ضبط 12 دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان دیواندره

مقرهای گروهی از احزاب کرد معاند ایرانی در سلیمانیه تخلیه شدند

تسریع در اجرای پروژه‌های کمربندی مریوان نیازمند همت جمعی است

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا

آمار جوانان بیکار کردستان تهیه شود

337 میلیارد ریال در راستای ارتقاء زیرساخت های بخش دیتا در کردستان هزینه شد

آمار جوانان بیکار کردستان احصا شود

درخواست جمعی از کارشناسان اقتصادی برای گزیر بانک آینده

مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه تا مهرماه ایمن‌سازی می‌شود

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران