عصر کرد

آخرين مطالب

عزت الله رمضانی‌فر به تئاترشهر آمد/همراهی ایرج طهماسب و حمید جبلی فرهنگی

عزت الله رمضانی‌فر به تئاترشهر آمد/همراهی ایرج طهماسب و حمید جبلی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، مراسم افتتاحیه نمایش «سوسمار» به نویسندگی حمید جبلی و کارگردانی رحمت امینی، شب گذشته دوشنبه 6 شهریور با حضور هنرمندان سینما، تئاتر و تلویزیون در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
ایرج طهماسب و حمید جبلی 2 یار قدیمی و پیشکسوت عرصه هنر و عزت‌الله رمضانی‌فر پیشکسوت عرصه سینما و تئاتر، مهمانانی بودند که پیش از اجرای نمایش «سوسمار» با سید محمدجواد طاهری مدیر مجموعه تئاتر شهر دیدار و گفتگو کردند و بعد با حضور در لابی سالن چهارسو این نمایش را افتتاح کردند.
حمید جبلی پس از پایان نمایش ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در سالن گفت: تئاتر مانند فیلم ماندگار نمی‌شود، مانند یک پروانه از پشت پنجره گذر می‌کند یا مانند آب روان می‌رود اما تماشاگر است که تئاتر را زنده و ماندگار می‌کند. سپاسگزارم از همه شما برای حضورتان در اینجا چون شما تئاتر را تنها نگذاشتید و در هر شرایطی همراه این هنر بوده‌اید.
بهار مشیری، ابوذر ‌ساعدی، فرزاد ‌برهمن، عرفان معصومی و نوید ‌جهانزاده بازیگرانی هستند که در این اثر نمایشی به ایفای نقش می‌پردارند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «دقایقی مانده به تحویل سال جدید، زن و مردی که در حال آماده سازی سفره هفت سین و آغاز سال تازه هستند، تخم مرغی برای رنگ کردن تهیه می‌کنند؛ ساعاتی بعد، تخم مرغ ترک می‌خورد و ...»
محمدرضا ‌عطایی‌فر مجری طرح، نوید ‌جهانزاده مدیر اجرایی، مشاور تبلیغات و ساخت تیزر، سعید ‌سیادت مدیر تولید، ملیکا ‌راه‌رخشان دستیار کارگردان و برنامه ریز، امیرحسین اصفهانی مدیر صحنه، مصطفی مرادیان طراح صحنه، فطیما زعفرانی طراح لباس، عاطفه ابیضی طراح گریم، عاطفه ابیضی، فرناز مرتضوی، علی اصغر ‌گودینی، حمیدرضا ‌قاسمی مجریان گریم، فرزاد ‌برهمن، مهدی نامجو آهنگساز، سارا عبدالملکی طراح پوستر، بروشور و گرافیک، پوریا رحیمی طراح نور، شیرین ‌جهانزاده عکاس و فیلمبردار، فرشاد ‌فیضی عکاس و فیلمبردار پشت صحنه، فاطمه حاجی آقاجانی، فائقه کردآبادی خیاط، ماژان ‌کیمیایی ‌اسدی ساخت انیمیشن، عرفان معصومی منشی صحنه، امیرحسین ‌امیری دستیار تهیه، رها طالبی دستیار موسیقی، پوریا رحیمی دستیار یک صحنه، راحیل روحانی‌فر، مبینا توسلی، عسل ‌امیربزرگی، محیا طحانی، مهدی خاوری دستیاران صحنه، المیرا کریمی اجراکننده پتینه، تینا ابراهیمی، سپیده حسینی دستیاران لباس، شاهد بهوند تشریفات و علی ‌کیهانی مشاور رسانه‌ای و مدیر روابط عمومی دیگر عواملی هستند که در این پروژه همراه جبلی و امینی هستند.
نمایش «سوسمار» هر شب ساعت 20:15 و با مدت زمان 60 دقیقه در تالار چهارسو تئاتر شهر به صحنه می‌رود.
کد خبر 5873871

عصر کرد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/735945/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است