عصر کرد

آخرين مطالب

حدود هفت هزار زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند گفتگو

حدود هفت هزار زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند
  بزرگنمايي:

 عصرکرد- «محمد نجفی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ترددهای انجام شده از مرز خسروی 2 هزار و 830نفر مربوط به روز گذشته (31مردادماه) بوده که از این میزان 2 هزار و 730نفر آن زائران خروجی از کشور و 73 مورد نیز شامل زائرانی بوده که از این گذرگاه به کشور وارد شده اند.

وی اظهار کرد: تردد دیروز زائران از مرز خسروی طی 2 روز گذشته روند صعودی داشته که هرچه به ایام اربعین نزدیک می شویم بر تعداد زائران برای خروج از مرز خسروی افزوده می شود و این نشان از روند افزایشی زائران از مرز خسروی با توجه به امکانات و زیرساخت های بسیار مناسب این مرز دارد.

سرپرست فرمانداری قصرشیرین در ادامه گفت: افزایش گیت ها، توسعه زیرساخت ها و احداث 12 هزار متر سایبان از نقطه ورودی پایانه تا نقطه خروجی مرز، نصب مه پاش و استقرار آبسرد کن های صنعتی و همچنین و سیستم سرمایشی مناسب و وجود سرویس های بهداشتی متعدد و امکانات رفاهی و استقرار موکب ها از مجموعه امکانات و اقداماتی است که برای رفاه زائرانی که از مرز خسروی عازم عراق می شوند صورت گرفته است.

او از آمادگی کامل شهرستان برای میزبانی زائران اربعین خبرداد و عنوان کرد: زیرساخت ها کاملا مطلوب است و آمادگی کامل را برای خروج روزانه 100 هزار زائر و در مجموع یک میلیون و 500 هزار زائر را در ایام اربعین از این مرز داریم.

همچنین به آمادگی هتل ها، زائر سراها و مدارس و مواکب برای پذیرایی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و گفت: تمام دستگاه‌ها و مردم پای کارند تا در مرز خسروی به زائران خدمات رسانی مطلوبی داشته باشند.

  قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از 27 هزار نفر جمعیت و بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع 500 هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و 24 ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله 15 کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت از اوایل دهه 80 ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/734556/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پاداش هنگفت اینتر به طارمی در صورت قهرمانی

کروس: باید از تماشای بازی بارسا لذت برد

محمد صلاح؛ فرزند مصر، افسانه‌ای از شن‌های صحرا

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

سردار آزمون پس از قهرمانی: لیاقت این جام را داشتیم

چهار تمرین برای آخرین بازی فصل پرسپولیس

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

یکه‌تازی نمایش «کالیگولا» روی صحنه

اعلام آمار مخاطب و فروش سالن‌های دولتی تئاتر

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

پاسخ رسمی کمیته داوران به صحنه مشکوک پرسپولیس

تایید گل اورونوف توسط کمیته داوران/ بازیکن استقلال باید اخراج می‌شد؟

لحظاتی فراتر از فوتبال! / فیلمی از صحنه‌های ارزشمند دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

هم‌افزایی رسانه‌ها برای حل مسائل کردستان ضروری است

لزوم همفکری رسانه‌ها برای ضریب دادن به ظرفیت‌های کردستان

برنامه‌های سالگرد شهدای خدمت با همکاری ادارات در کردستان برگزار می‌شود

کنگره ملی 5536 شهید کردستان؛ ضرورت حضور پررنگ مردم

ساختار کنگره شهدای کردستان تثبیت شد/ آغاز اجرای برنامه‌ها از خرداد ماه

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

گزینه ای از سه نرخی شدن بنزین روی میز نیست

تصمیم آخر بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی اعلام شد/ نرخ سود بانکی کاهش پیدا می کند؟

آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

نقش حیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب در اقتصاد و تولید انرژی کشور

رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

قضاوت داوران زن ایرانی در مقدماتی جام ملت‌ها

الخلیفی همه را در پاریس سوپرایز کرد

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

ابهام بزرگ در پرسپولیس؛ دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

تاکتیک بلندگویی فرهاد مجیدی در امارات سوژه شد

تصمیم معنادار کارتال؛ او مدافع گاریدو را نمی‌خواهد

مریدی: با آقا یحیی به جایگاه واقعی برمی‌گردیم

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

رقص ارسطو و سالار معمولی در پشت صحنه پایتخت 7 + فیلم

پشت صحنه‌ خنده‌دار پایتخت 7 / این صحنه‌ها را در سریال ندیدید!+ فیلم

پشت صحنه مبارزه بهتاش با خرس در پایتخت 7

جواد عزتی و تماشای فوتبال میان اشرار خطرناک زندان! | صحنه نفس‌گیر قتل را ببینید

پیش بینی تولید 1.3 میلیون تن گندم در کردستان|سطح زیر کشت در استان به 666 هزار هکتار رسید

مسجد صاحب الزمان کاشان افتتاح و به بهره برداری رسید