عصر کرد

آخرين مطالب

همه چیز درباره روزنامه‌نگارانی که خلاف جهت جریان، حرکت می‌کنند ... مقالات

همه چیز درباره روزنامه‌نگارانی که خلاف جهت جریان، حرکت می‌کنند ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد -   ‌ علیرضا معروفی نویسنده و کارگردان نمایش «جریان» که این روزها در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر روی صحنه است درباره این اثر نمایشی گفت: هنگام نوشتن این نمایشنامه از دریچه‌ای تازه به انسان نگاه کردم و دوست داشتم اثری خلق کنم که تمام اقشار جامعه بتوانند با آن همذات پنداری کنند و خودشان را جای شخصیت اصلی ببینند.
وی به برداشتی آزاد از زندگی شهید مرتضی آوینی در نگارش این نمایشنامه اشاره کرد و افزود: داستان نمایش در اوایل دهه 70 می‌گذرد و درباره روزنامه‌نگار و مستندسازی است که خلاف جهت یک جریان، مطالبی را منتشر می‌کند و این موضوع برایش مشکلات و محرومیت‌هایی را به دنبال دارد. پیش از نوشتن این نمایشنامه، در مورد زندگی و شهادت سید مرتضی آوینی مطالعه و تحقیق کردم و «جریان» با نگاهی به زندگی او نوشته شد.
کارگردان نمایش «تلفات» ادامه داد: «جریان» یک اثر کاملاً مستقل است که با هزینه شخصی تولید شد و به صحنه رفت. موضوع نمایش، دغدغه شخصی من و گروهم است که با تمام مشکلات موجود همراهی‌ام کردند و خوشحالم که توانستم بخشی از مشکلات قشر فرهنگی کشورم را روی صحنه نمایش نشان بدهم.
معروفی یادآور شد: در تمام آثارم به موضوع‌هایی پرداخته‌ام که دغدغه شخصی‌ام بوده‌اند، شاید «جریان» خیلی با آثار دیگر قبلی من متفاوت باشد ولی موضوع انسان دغدغه این روزهای من است و فکر می‌کنم هر کسی می‌تواند به‌نوعی خودش را جای شخصیت اصلی این نمایش ببیند.
این کارگردان درباره اجرای نمایش بدون دکور در سالن اصلی تئاتر شهر توضیح داد: گاهی باید از کلیشه‌ها خارج شد. کار آسانی نیست ولی من می‌خواستم از کلیشه‌های معمول خارج شوم و بدون استفاده از ابزار و دکورهای باشکوه، حرف‌هایم را بزنم و تماشاگر را با تخیل خودش مواجه کنم.
وی به استفاده دقیق و کاربردی از نور اشاره کرد و گفت: با طراحی نور، هم‌رنگ آمیزی و زیبایی بصری برای تماشاگران ایجاد کردیم و هم فضاهایی را که در شکست زمان اتفاق می‌افتاد، تفکیک کردیم و به‌نوعی نور جای خالی دکور را پر کرد.
کارگردان «جریان» در پایان انتخاب بازیگران این اثر نمایشی را بر اساس توانمندی‌شان دانست و یادآور شد: همکاری من با چهره‌های مطرح عرصه بازیگری تئاتر و سینما در این نمایش، صرفاً به دلیل معروفیتشان نیست، بلکه بیش از هر چیز توانایی در بازیگری و ایفای نقششان روی صحنه اهمیت داشت که به بهترین شکل از عهده‌اش برآمدند و فکر می‌کنم بهترین انتخاب‌ها را انجام دادم.
«جریان» نوشته و کارگردانی علیرضا معروفی از 29 تیر ماه در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر اجرای خود را آغاز کرده و تا 20 مرداد ماه روی صحنه است.
در این اثر نمایشی (به ترتیب اولویت نقش) روزبه حصاری، وحید نفر، الهه شه‌پرست، صالح لواسانی، مازیار مهرگان، محمد نیازی، مهدی رحیمی‌سده، فرزاد تجلی، محمدحسین ثمری، ضحی رجایی‌فر (هنرمند خردسال) و با حضور خسرو احمدی ایفای نقش می‌کنند.
این اثر نمایشی هر شب ساعت 19 با مدت زمان 50 دقیقه در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/730037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

پیش‌بینی کاهش ارزش دلار جهانی در آینده نزدیک

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

تعیین وضعیت بنزین سه نرخی به صورت رسمی اعلام شد

بیش از 1500 فقره سرقت در شهرستان کرمانشاه کشف شد

آخرین بازی خانگی بعثت کرمانشاه در لیگ یک مقابل پارس جنوبی جم

تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد

17 هزار کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان کرمانشاه معطل دریافت است

مرز خسروی ظرفیت تردد دو میلیون زائر اربعین را دارد

مرز خسروی ظرفیت تردد 2 میلیون زائر اربعین را دارد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در ثلاث باباجانی

رسانه‌ها بازوی توسعه استان کرمانشاه در مسیر امیدآفرینی و شفافیت هستند

نفوذ امواج ناپایدار و احتمال رگبارهای پراکنده بهاری در کرمانشاه

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

آمارهای حوزه جوانان در کردستان واقعی شود

پیشرفت 95 درصدی مهار آب‌های سطحی و هدایت آن به دشت‌های تشنه در کردستان

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جنجال داوری ال‌کلاسیکو؛ شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

16 گل در چهار بازی؛ بارسا دفاع رئال را اتوبان کرد!

بارندگی شدید بازی اینتر را قطع کرد!

بردن رئال اشک شزنی را درآورد!

خداحافظ؛ پایان حضور نورافکن در ملوان

سورپرایز حاج‌صفی در آخرین بازی!

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

گریه احساسی نقی معمولی در پشت صحنه سریال پایتخت + فیلم

افشاگری وحشتناک در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد

خداخافظی تلخ آلونسو با چهار گل خورده!

سازمان امور مالیاتی جزئیات توقیف اموال مودیان مالیاتی را منتشر کرد

روایت‌ رابعه اسکویی پس از بازگشت به ایران: ترسیدم اعدامم کنند!

افتتاحیه رسمی "شگستر" از ریست پالایشگاه کرمانشاه

همایش پیاده‌روی خانوادگی در سنندج

تعویق معرفی وزیر اقتصاد و دارایی؛ رئیس‌جمهور در مهلت قانونی اقدام می‌کند

یک نماینده مجلس خبر داد: احتمالاً مدنی زاده گزینه دولت برای وزارت اقتصاد است/ دولتی‌ها برای او با نمایندگان لابی می‌کنند

آبشار بل کجاست؟

ادامه جشن‌های جنجالی گاوی مقابل رئال

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

خلاصه بسکتبال گلدن استیت واریرز - مینه سوتا تیمبرولوز

فراتر از اینتر؛ دشوارترین چالش جانشین کنده

سیوهای برتر نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

پالاد: حداکثر مبلغ قرارداد یک هندبالیست بین دو تا سه میلیارد هست

گل‌زنی به استقلال با انگیزه متفاوت نبود

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

مدافع سپاهان بازی با استقلال را از دست داد