عصر کرد

آخرين مطالب

فقدان آراستگی و نظم در مرزهای کرمانشاه زیبنده کشور نیست سیاسی

فقدان آراستگی و نظم در مرزهای کرمانشاه زیبنده کشور نیست
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  در نشست اختصاصی استاندار کرمانشاه با سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع و فنی گمرکات این استان و مدیران گمرکات خسروی و پرویزخان، موضوعات حوزه تجارت خارجی و گمرک مورد بررسی قرار گرفت.
محمدطیب‌صحرایی، استاندار کرمانشاه، مشکلات و کاستی‌های موجود در مرزهای استان را دغدغه جدی دانست و اظهار کرد: با توجه به ضرورت‌های موجود، نمی‌شود دست رو دست گذاشت و منتظر ماند تا آنچه می‌خواهیم حاصل شود و بعد با طرف عراقی مذاکره کرد، لذا مذاکرات خود را با طرف مقابل دنبال می‌کنیم و به موزات، آمادگی‌های لازم را فراهم کرد.
وی ادامه داد: با همت جمعی و تلاش همگانی نباید حتی یک روز فرصت را از دست داد بلکه باید نسبت به تجهیز مرزها گام برداشت.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: باید آن بخش از ساماندهی مرز را که به‌طور مستقیم با گمرک است با تلاش و جدیت این مجموعه به سرانجام رساند و در آن بخشی که گمرک بطور غیرمستقیم با آن ارتباط کاری دارد، با ارایه پیشنهاد، نظر و مشاوره، در کمک به ساماندهی عمومی، جمعی مرز عمل کند.
وی در پایان بخش اول صحبت‌های خود از مدیران گمرکات استان خواست چک لیستی به تعداد گمرکات موجود در استان و با مشخص کردن مجموعه اقداماتی که خود گمرک متولی آن است و باید کارهای آن را انجام دهد، با تعیین مدت زمان حداقلی و حداکثری آن، تهیه نماید و چک لیستی دیگری نیز از آن دسته از اقداماتی که دیگر سازمان‌های مستقر در مرز باید انجام دهند فراهم کند تا در بازهای زمانی مختلف روند پیشرفت هر بخش و هر اقدام را رصد، دنبال و به نتیجه رساند.
در این نشست از سوی مدیرکل گمرک پرویزخان و مدیر گمرک خسروی، گزارشی از وضعیت موجود در مرز و شرایط حاکم بر مبادلات تجاری در این گمرکات ارائه شد و همچنین سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه و مدیران گمرکات تابعه این استان، اهم مسائل و مشکلات در حوزه تجارت خارجی و گمرک را مطرح و به سمع و نظر استاندار رساندند.
علی‌اصغر عباس‌زاده، ناظر گمرکات استان کرمانشاه در ادامه استقرار حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه در مرکز شهر را مشکل و معظلی دست و پا گیر در روند مبادلات تجاری و ارائه خدمات گمرکی عنوان کرد.
وی با اشاره به چندین اقدام و راهکار انجام شده در سنوات گذشته جهت برون رفت از این مشکل، افزود: علی‌رغم تلاش‌های 10 سال گذشته گمرکات استان کرمانشاه،کماکان این معظل مرتفع نشده است.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه با اشاره به عزم جدی این حوزه نظارت برای برون رفت از این مشکل، اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت پارک لجستیک در استان کرمانشاه و استقرار گمرک به عنوان مهمترین عنصر در محل این پارک نه تنها مشکل استقرار گمرک در مرکز شهر مرتفع خواهد شد، بلکه نقطه عطفی در توسعه مبادلات تجاری استان کرمانشاه خواهد بود.
وی در ادامه با توجه به موقعیت استراتژیکی مرز بین‌المللی پرویزخان و نقش این مرز در تجارت استان، عدم توجه و تمکین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به دستورالعمل ساماندهی مبادلات مرزهای زمینی را علت بر زمین ماندن طرح جامع پایانه پرویزخان عنوان کرد.
عباس‌زاده یادآور شد: با اجرای این طرح از سوی سازمان مذکور، کمبود امکانات و کاستی‌های این مرز مرتفع خواهد شد و شاهد رونق بیش از پیش مبادلات تجاری در این مرز خواهیم شد.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه با توجه به مکاتبات وزارت امور اقتصاد و دارایی و دیوان محاسبات و با اشاره به مصوبات هیأت وزیران در خصوص طرح جامع پایانه پرویزخان، ضمن تاکید بر لزوم اجرای این طرح، خواستار تمیکن سازمانهای مسؤول در اجرای مقررات مربوطه شد.
وی با توجه به حجم بالای فعالیت در مرزهای استان، نبود هماهنگی سازمان‌های مستقر در مرزهای زمینی با گمرک و عدم استقرار نماینده دیگر دستگاه‌های ذی‌مدخل در امر تجارت در مرز را از معظلات موجود در سر راه تجارت استان عنوان کرد.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه برگزار نشدن جلسات ستاد تجارت فرامرزی در استان کرمانشاه را منجر به پراکندگی موضوعات و مسائل تجارت استان در دیگر کمیته‌ها و منتج به نتیجه نرسیدن آن بیان کرد.
عباس‌زاده ایجاد پردیس بین‌المللی مدرسه بازرگانی باهمکاری یکی از دانشگاه‌های استان کرمانشاه با استفاده از ظرفیت مرکز آموزش گمرکات استان در رونق تجارت استان مفید به فایده دانست.
این مسوول در ادامه به نبود زیرساخت‌های لازم و کافی در مرزهای استان و نامناسب بودن مسیرهای منتهی به مرز اشاره داشت و خواستار توجه دستگاه‌های ذی‌مدخل در این خصوص شد.
ارائه گزارش از عملکرد گمرکات استان کرمانشاه در حوزه تجارت خارجی و درآمدهای گمرکات استان محور پایانی سخنان سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه بود.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به نقش و پتانسیل بالای این استان در مراودات تجاری با کشور عراق، اظهار کرد: فقدان آراستگی و تمیز و مرتب نبودن مبادی رسمی استان زیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست و توجه ویژه به رفع این مشکل از سوی دستگاه مرتبط جزء اقداماتی‌ست که باید به سرانجام برسد.
استاندار کرمانشاه از ارائه پیشنهادهای از سوی بنیاد مستضعفان و انجام گفت‌وگوهای اجمالی در خصوص ایجاد پارک لجستیک در استان با این بنیاد سخن گفت و افزود: با مشخص شدن حد و مرز پارک لجستیک و معلوم شدن کارهایی که باید انجام داد، امکان عرضه آن فراهم خواهد شد و سرمایه‌گذار راغب پای کار خواهد آمد.
صحرایی استاندار کرمانشاه یکی از ظرفیت‌های کم‌نظیر استان را ظرفیت ترانزیت عنوان کرد و گفت: باید شرایط و بسترهای لازم را در این راستا فراهم کرد تا از این پنانسیل بهره‌لازم را برای پیشرفت استان ببریم.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/723499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادامه جشن‌های جنجالی گاوی مقابل رئال

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

خلاصه بسکتبال گلدن استیت واریرز - مینه سوتا تیمبرولوز

فراتر از اینتر؛ دشوارترین چالش جانشین کنده

سیوهای برتر نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

پالاد: حداکثر مبلغ قرارداد یک هندبالیست بین دو تا سه میلیارد هست

گل‌زنی به استقلال با انگیزه متفاوت نبود

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

مدافع سپاهان بازی با استقلال را از دست داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

«بی سروصدا» صاحب پوستر شد

آخرین خبرها از انتخاب وزیر اقتصاد جدید

خبر مهم درباره زمان معرفی وزیر اقتصاد/ تکلیف این وزارتخانه فعلا مشخص نمی‌شود

مخالفت فدراسیون اقتصاد سلامت با واردات کالاهای مشابه تولید داخل

رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد!

رفع تورم اولویت اصلی دولت نیست/ بغزیان: اگر مذاکرات به نتیجه برسد می توان انتظار داشت بطور مقطعی، وضع اقتصاد بهتر شود

چالش‌های گزینه وزارت اقتصاد چیست؟

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

جنون خرید؛ جیب‌ عامل تعیین کننده است نه مربی

اینزاگی سه بازیکن اینتر را کنار گذاشت

دغدغه بزرگ قلعه‌نویی رفع شد

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

تاریخ علیه بارسا؛ رئال برنده ال‌کلاسیکو!

گل مدافع استقلالی به دروازه خودی رفت!

رونالدو به فوتبال ایتالیا بر می‌گردد

داستان سیدورف به دست‌انداز افتاد

رازهایی که ایشی‌گورو برملا کرد

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

تأکید قالیباف بر مشارکت مردمی در تحول نظام آموزشی

صنعت نفت موتور محرک اقتصاد کشور است

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

دیدار مجدد هیئت‌های تجاری چینی و آمریکایی در ژنو

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

سرانه مصرف نان در کردستان بالاتر از میانگین کشوری

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هشدار به رئال؛ یامال ال‌کلاسیکو را داغ کرد

کمیته فنی پرسپولیس، کارتال را سر لج انداخت

قیچی برگردان فوق‌العاده ریچارلیسون مقابل صربستان در جام جهانی 2022

بازوبند به دست چهار ستاره پرسپولیس!

ورود تیم‌های ملی فوتسال بانوان ایران - ویتنام

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

اینتر رکورد یوونتوس در لیگ قهرمانان را شکست