عصر کرد

آخرين مطالب

رشد 9 درصدی پرواز در مسیر جزیره کیش منطقه آزاد کیش

رشد 9 درصدی پرواز در مسیر جزیره کیش
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش: در آغاز برگزاری جشنواره تابستانی کیش و در راستای ارائه خدمات شایسته به مسافران، 150 سورتی پرواز از 3 تا 9 تیر 1402در مسیر جزیره کیش انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش گفت: با توجه به آغاز جشنواره تابستانی کیش و درخواست گردشگران و کیشوندان برای سفر به این منطقه، طی پیگیری‌ها و رایزنی های انجام شده با شرکت‌های هواپیمایی، شاهد رشد 9 درصدی پرواز از 3 تا 9 تیر 1402در مقایسه با هفته ماقبل آن از 27 خرداد تا 2 تیر و به نوبه آن افزایش سفر به جزیره کیش بودیم.
وی افزود: از 3 تا 9 تیر 1402 تعداد 18 هزار 263 نفر به جزیره کیش سفر کردند که از این تعداد 130 نفر از دبی وارد جزیره کیش شدند.
عزت الله محمدی ادامه داد: شرکت‌های هواپیمایی وارش، چابهار، کاسپین، کیش و فلای پرشیا از جمله شرکت‌هایی بودند که با توجه به پیگیری های انجام شده از هفته گذشته پرواز‌های خود را به صورت روزانه در مسیر کیش افزایش داده اند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با بیان این که طی بررسی های انجام شده تا پایان تیر ماه بلیت هواپیما با قیمت مصوب در مسیر رفت و برگشت در دسترس متقاضیان سفر به کیش وجود دارد؛ تاکید کرد: برخی دفاتر خدمات گردشگری با نرخ کمتر از قیمت مصوب بلیت های خود را به فروش می رسانند که این مهم، افزایش سفر به کیش را در پی خواهد داشت.
عزت الله محمدی افزود: امیدواریم علیرغم تمام کمبودهای شرکت های هواپیمایی با هم افزایی با سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت های هواپیمایی و چارتر کنندگان، بتوانیم پروازها در مسیر کیش را همچون این هفته افزایش داده و جشنواره تابستانی را پشت سر بگذاریم و تابستان خوبی در پیش رو داشته باشیم.
وی با تاکید بر ارزیابی و رصد شرکت هواپیمایی که در سه ماه نخست امسال کاهش پرواز در مسیر کیش داشتند؛ خاطر نشان کرد: شرکت‌های هواپیمایی که در نیمه نخست امسال همکاری لازم را داشته و پاسخگوی تقاضای سفر به کیش باشند؛ درخواست آنها برای افزایش پرواز یا خدمات بیشتر و توسعه پروازی در نیمه دوم سال در اولویت قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی کیش و محدودیت راه های مواصلاتی و علاقه هموطنانمان برای سفر به این جزیره، از آمادگی کامل فرودگاه بین المللی کیش برای پذیرش و ارائه خدمات شایسته به شرکت‌های هواپیمایی به صورت 24 ساعته خبر داد.
وی ادامه داد: هیچ محدودیتی برای برقراری پرواز به صورت 24 ساعته بویژه در ایام جشنواره تابستانی وجود ندارد و این مهم به شرکت های هواپیمایی اعلام شده و با توجه به تقاضای سفر در این ساعات شبانه روز از سوی گردشگران، با درخواست شرکت های هواپیمایی موافقت شده است؛ به طوری که در حال حاضر فرودگاه بین المللی کیش در ساعت 2 یا 3 بامداد نیز شاهد نشست و برخاست هواپیما است.
عزت الله محمدی با بیان این که جهت توسعه برقراری پروازهای خارجی کمیته‌ای در شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش تشکیل شده است؛ به برقراری منظم پروازهای کیش دبی در دوشنبه و پنج شنبه هر هفته، اشاره کرد و افزود: برنامه جدی برای توسعه پروازهای کیش در مسیر بغداد و اقلیم کردستان این کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله بحرین، قطر، عمان داریم و در حال برنامه ریزی و مذاکره با شرکت های هواپیمایی و چارتر کننده ها برای برقراری پرواز در نیمه دوم سال هستیم.
وی با بیان این که با دستور و پیگیری رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر ایجاد شرایط لازم جهت رونق اقتصادی، پرواز کارگو بار هوایی از استانبول به جزیره کیش ادامه خواهد داشت؛ افزود: هدف از برقراری این پرواز رفاه حال کیشوندان، بازاریان و بازرگانان کیش و در جهت رونق اقتصادی منطقه است و استمرار آن منوط به حمایت آنان می باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/722651/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

گل اول تیم ملی فوتسال بانوان ایران به هنگ‌کنگ و خوشحالی پس از گل

گل‌ به‌ خودی نسترن مقیمی؛ گل اول برای هنگ کنگ

شاید این آخرین بازی گندوز در پرسپولیس بود!

اشلوت: غیرممکن است دیگر روی آرنولد حساب کنم

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

:::آفتاب نو::: نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس

خبر خوش برای طرفداران پایتخت 7 / امشب منتظر باشید

پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید

تمام انگلیسی؛ تقابل منچستریونایتد و تاتنهام در صحنۀ بزرگ اروپایی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌امتیازی زد!

مدال برنز رقابت‌های بین‌المللی جام تختی بر گردن کشتی‌گیر کرمانشاهی

حسابرسی سیستمی تاثیر به سزایی در تحقق شعار سال دارد

حرکت به سوی اقتصاد بدون نفت با تکیه بر مالیات‌ستانی شفاف

جدیدترین قیمت آپارتمان در منطقه 10 تهران از بریانک تا هفت چنار + جدول

اقتصاد 90 درصد مردم افغانستان با مشکل مواجه شده است

سیره حضرت علی بن موسی الرضا (ع) یک الگو برای مسئولان است

افزایش نارضایتی از محیط کسب‌وکار در پایان 1403 + نمودار

برگزاری نشست استانداران هم‌مرز جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق

روزگار از من گرفت

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

مومنی: بخش حقوقی باشگاه مس رفسنجان جوابیه محکمی به مالک نساجی می‌دهد

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

«پایتخت» را امشب روی آنتن تلویزیون ببینید

پایتخت 7 امشب روی آنتن می‌رود

نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - گل گهر: هند بود!؟ / یک اخراج هم سوخت!؟

قالیباف: اقتصاد کشور را باید به دست مردم بسپاریم نه مدیران ضعیف

هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

عدم صدور مجوز فشارافزایی پارس جنوبی از سوی شورای اقتصاد تکذیب شد

اقتصاد ایران در برزخ مذاکرات؛ وقتی همه منتظرند/ کندی روند صادرات و واردات به دلیل ابهام در مذاکرات

نتیجه نشست مشترک با اقلیم باید توسعه روابط همه جانبه باشد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران