عصر کرد

آخرين مطالب

آغاز ششمین دوره مسابقات المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری ایران در کیش منطقه آزاد کیش

آغاز  ششمین دوره مسابقات المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری ایران در کیش
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ششمین دوره از المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری با شرکت ٨٠٠ ورزشکار در رشته های والیبال آقایان و بانوان، فوتسال وتنیس روی میز به میزبانی جزیره کیش آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این رویداد ورزشی که شنبه نهم تیر با حضور مهدی ادیبان عضو هیات مدیره و سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش، یاسین مطهری زاده رئیس دادگستری کیش، محمد عباسی دادستان، معصومه پاشایی رییس فراکسیون مناطق آزاد در مجلس شورای اسلامی، برخی از مسوولان سازمانی، محلی، اساتید و دست اندرکان کانون وکلا و فعالان اقتصادی، در سالن چند منظوره المپیک کیش آغاز به کار کرد؛ به مدت یک هفته این المپیاد ورزشی میزبان گردشگران از سراسر کشورخواهد بود.
بنابراین گزارش ورزشکاران در قالب کانون وکلای دادگستری ایران از 19 استان کشور"هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، بوشهر، خراسان، کردستان، فارس، خوزستان، کرمانشاه، مازندران، کرمان، گلستان، گیلان، مرکزی، سمنان و همدان" در این المپیاد ورزشی با هم به رقابت خواهند پرداخت.
همچنین ایجاد زیرساخت های ارزشمند ورزشی و امکانات رفاهی، اقامتی و گردشگری جزیره کیش به عنوان قطب گردشگری در سطح کشور این امکان را فراهم کرده است که امروز نیز همچون سال های گذشته میزبان یکی از رویدادهای بزرگ ورزشی در جزیره باشیم.
مهدی ادیبان عضو هیات مدیره و سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش در آئین افتتاح ششمین المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری ایران، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین المپیاد ورزشی، گفت: با برگزاری چنین رویدادی در ایام با شکوه جشنواره های سنتی و ایرانی در جزیره؛ میزبان مهمانانی از اقصی نقاط کشور هستیم.
ادیبان در ادامه سخنان خود با بیان این که رویداد های ورزشی زیباترین پدیده دنیای مدرن در صنعت گردشگری محسوب می شود و این منطقه بیشترین سرانه ورزشی و برخورداری ازسطح استاندارد جهانی است، می تواند نقش بسزایی را در توریسم ورزشی ایفا کند.
وی، تاکید کرد: صنعت ورزش رکن اصلی صنعت گردشگری است و گام های موثری نیز در این زمینه برداشته شده و امیداریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری رویدادهای مختلف ورزشی به ویژه دریایی در این منطقه باشیم.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، ضمن قدردانی از کانون وکلای دادگستری ایران از برگزاری رویداد ورزشی در جزیره آنها را قدیمی ترین و نخستین نهاد غیر دولتی ایران که سهم بزرگی در تحولات کشوری دارند، معرفی کرد.
معصومه پاشایی بهرام رئیس فراکسیون مناطق آزاد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر کیفیت اجرای برنامه های آیین افتتاح ششمین المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری ایران، گفت: در مناطق آزاد بسترهای لازم در حوزه ورزشی ایجاد شده و این مهم با جدیت در حال پیگیری است.
به گفته پاشایی بهرام، دیگر مناطق آزاد کشور نیز از زیرساخت های قابل توجهی در حوزه ورزش برخوردارند و امیدواریم مشابه این رویداد در مناطق دیگر کشور نیز برگزار شود.
وی با بیان این که کانون وکلای دادگستری ایران در حوزه ورزش با مدیریت صحیح گام های رو به جلو برداشتند، بیان داشت: ضروری است حاکمان و حکمرانان منطقه نیز بسترهای لازم را در این زمینه ایجاد کنند.
رئیس فراکسیون مناطق آزاد در مجلس شورای اسلامی پیش بینی برنامه های مدون ورزشی در برنامه هفتم توسعه را خبر مسرت بخشی برای جامعه بانوان کشور عنوان کرد و افزود: جزیره کیش شایسته برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی است و خوشبختانه تا کنون به موفقیت های روز افزونی دست یافتند.
وحید قاسمی عضو هیات رییسه کانون وکلای دادگستری در این مراسم ضمن قدردانی از سازمان منطقه آزاد کیش و مجمع سازندگان این منطقه در حوزه بخش خصوصی را دو نهاد مهم و تاثیر گذار در برگزاری این رویداد عنوان کرد.
قاسمی، نقش آفرینی تمام روسای هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری در برگزاری ششمین المپیاد ورزشی را بیانگر اهمیت ورزش برای جامعه وکلای کشور و ارتقاء سطح نظام سلامت جامعه دانست و افزود: مسوولیت پذیری و مشارکت در برگزاری چنین رویدادهایی از وظایف مهم حکمرانی است و باید نهادهای معدنی و بخش خصوصی در این زمینه حضوری فعال داشته باشند.
به گفته قاسمی سیاست گذاری در مشارکت حداکثری در دستور کار کانون وکلای دادگستری قرار گرفته و بر اساس رهنمودهای روشنگری رئیس اتحادیه به طور حتم مسوولیت خطیر خود را به نحو شایسته در این حوزه ایفا خواهد کرد.
وی، گفت: این رویداد متفاوت تر از سال های گذشته برگزار می شود و در تلاش هستیم تا در رقابت های آتی تعداد شرکت کنندگان را به بیش از یک هزار نفر افزایش دهیم.
جعفر کوشا رییس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری کشور با بیان این که المپیاد یک کلمه یونانی است و در کشور یونان باستان هر چهار سال یک بار ورزشکاران در رشته های مختلف به ویژه المپیک رقابت می کنند، اظهار داشت: المپیاد ورزشی همچون علمی از جایگاه خاصی برخوردار است و ورزشکاران با رقابت در این المپیاد به یک مرحله کمال و رشد خواهند رسید.
کوشا، خاطر نشان کرد: با ورزش می توان در سلامت و بهداشت بدن گام برداشت و کانون وکلای دادگستری ایران با اخلاق مداری و هم افزایی به عنوان نهاد مردمی می تواند در تمام عرصه ها خود را بیازماید.
امانی رییس کمیسیون ورزش اسکودا نیز بر نقش مهم ورزش در کاهش چالش های پیش رو وکلا را مثبت ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم در سال آینده شاهد افزایش تعداد رشته های ورزشی و ورزشکاران باشیم.
گفتنی است این رویداد ورزشی با اجرای برنامه های پهلوانی و زورخانه کیش آغاز شد و در ادامه با اجرای گروه موسیقی باربد شور و شوق وصف نا شدنی میان ورزشکاران به وجود دارد و با اجرای گروه 365 آکروباتیک و هنر نمایی دختران کاراته باز جزیره و رژه ورزشکاران 19 استان کشور به پایان رسید.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/722299/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلبستگی به مستکبران، سقوط در پرتگاه ذلت است/ عزت فقط از آنِ خدا، پیامبر و مؤمنان است

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد