کرمانشاه سومین قطب تولید گندم دیم در کشور
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، با معرفی قطبهای گندم دیم و آبی در کشور، اظهار کرد: کل گندم تولیدی کشور نزدیک به 13 میلیون تُن است.
وی ادامه داد: 8.5 تا 9 میلیون تُن از این میزان مربوط به تولید گندم آبی و 4.5 تا 5 میلیون تُن نیز تولید گندم دیم است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: استانهای فارس، خوزستان و گلستان مهمترین استانهای تولیدکننده گندم آبی و کردستان، همدان و کرمانشاه را مهمترین استانهای تولیدکننده گندم دیم کشور هستند.
وی کرمانشاه را سومین قطب تولید گندم دیم ایران معرفی کرد و افزود: استان کرمانشاه با 300 هزار هکتار سطح زیر کشت گندم دیم، پس از استانهای کردستان و همدان در رتبه سوم کشور قرار دارد.
ملکشاهی یزان گندم مورد نیاز استان کرمانشاه را در سال در حدود 250 هزار تن اعلام کرد و افزود : در استان کرمانشاه با توجه به جمعیت کل استان سالیانه در حدود 250 هزار تن آرد گندم توسط 14 کارخانه آردسازی فعال استان تولید میشود و مازاد گندم ذخیره سازی استان با توجه به برنامه حمل اعلامی از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به سایر استان های کشور از جمله تهران، البرز، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، نوار شمالی کشور و... صادر میشود.
-
شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲:۰۶ AM
-
۲۱ بازديد
-
فارس
-
علی ملکشاهی
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/722154/