عصر کرد

آخرين مطالب

ساخت موزه فرهنگی استان کرمانشاه/تدفین 133 شهید گمنام فرهنگی

ساخت موزه فرهنگی استان کرمانشاه/تدفین 133 شهید گمنام
  بزرگنمايي:

عصر کرد - بهروز خوشبخت مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت : با توجه به شرایط خاص استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس ، وجود مرز مشترک 371 کیلومتری با کشور عراق و حضور یگان‌های متعدد از سراسر کشور باعث شده تا در این استان برای خدمت رسانی هرچه بهتر سه موزه دفاع مقدس وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: موزه فرهنگی مرصاد از نظر ابنیه، پیشرفت 90 درصدی دارد و قابل بهره‌برداری است، اما در بحث موزه آرایی پیشرفت 40 درصدی دارد و تکمیل آن در دست اجرا است.
 
خوشبخت افزود: با توجه به موقعیت موزه فرهنگی مرصاد و تعداد شهدا در این منطقه و همچنین اجرای نظام هماهنگ و آراستگی تصاویر شهدای مرصاد با هماهنگی استانداری کرمانشاه انجام و تصمیم بر آن شد تا تصاویر شهدای یگان‌هایی که در دوران دفاع مقدس در این منطقه حضور داشتند برای بازدید عموم در این محل جمع آوری شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: این موزه به عنوان دروازه اربعین نیز شناخته می‌شود و تردد زوار حسینی از این منطقه صورت می‌گیرد؛ بسیاری از زوار از این موزه بازدید می‌کنند و برای آشنایی بیشتر آن‌ها با دوران دفاع مقدس باید اقدامات فرهنگی بیشتری انجام شود.
خوشبخت افزود: موزه فرهنگی گیلانغرب که بعد از سفر مقام معظم رهبری در سال 1390 در زمینی به مساحت 5 هزار و 100 متر احداث شد از نظر ابنیه به طور تکمیل شده و در بحث موزه آرایی نیز بیش از 50 درصد پیشرفت داشته است.
تدفین 133 شهید گمنام در استان کرمانشاه وی با بیان اینکه 133 شهید گمنام در استان کرمانشاه تدفین شده اند، بیان کرد: از این تعداد 46 شهید در گلزار شهدا و 87 شهید نیز در یادمان‌های استان تدفین شده اند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه 51 یادمان شهدا وجود دارد که 9 یادمان در مناطق عملیاتی قرار دارند.
تدوین سالانه 60 عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس در استان خوشبخت ادامه داد: سالانه 60 عنوان کتاب مکتوب و 20 عنوان کتاب صوتی که بحث تاریخ شفاهی فرماندهان و خاطرات شهدا و خانواده‌های آن‌ها است در این استان به چاپ می‌رسد.
وی افزود: 67 عنوان کتاب در سال 1401 به صورت مکتوب و 20 عنوان نیز به صورت صوتی چاپ و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه بیان کرد: در سال جاری قرار است از دانشنامه چهار استان رونمایی شود که یکی از آن‌ها دانشنامه کرمانشاه خواهد بود.
خوشبخت گفت: تفاوت دانشنامه استان کرمانشاه با دیگر استان‌ها در حضور یگان‌های مختلف از سراسر کشور در زمان جنگ در این استان است.
وی ادامه داد: برای تدوین این دانشنامه به مدخل‌های گوناگون نیاز است و این دانشنامه‌ها در قالب کارگروه نظامی، شهدا، فرهنگی و اجتکماعی سیاسی است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه با بیان اینکه اطلاعات مختلفی برای تالیف دانشنامه لازم است، اظهار کرد: اطلاعاتی نظیر حضور یگان‌های نظامی مختلف، عملکرد آن‌ها در دوران دفاع مقدس در استان، تعداد شهدای آنها، حضور یگان‌ها در عملیات‌های گوناگون و اقدامات فرهنگی اجتماعی آن‌ها است که در قالب دانشنامه به چاپ می‌رسد .

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/716368/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی