عصر کرد

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری تهران خبر داد

اعطای اختیارات جدید به شهرداران تهران/ اجرای پروژه‌های مشارکتی پایتخت بدون معطلی شهرداری تهران

اعطای اختیارات جدید به شهرداران تهران/ اجرای پروژه‌های مشارکتی پایتخت بدون معطلی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران از افزایش سطح اختیارات مالی شهرداران مناطق برای اجرای پروژه های مشارکتی خبر داد.

به گزارش شهر ، نوید خاصه باف در خصوص افزایش اختیارات شهرداری های مناطق در حوزه سرمایه گذاری، گفت: از گذشته تاکنون هر پروژه مشارکتی حتی پروژه های کوچک مقیاس که در مناطق اجرایی می شد باید مجوز سازمان سرمایه گذاری را اخذ می کرد، بگونه ای که بعد از بررسی پروژه در سازمان،‌ به شهرداران مناطق تفویض اختیار می کردیم که نسبت به جذب مشارکت و سرمایه گذاری اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تعداد مناطق بالا و حجم پروژه های ارسالی به سازمان سرمایه گذاری به قدری زیاد بود که بررسی پرونده پروژه ها ماه ها زمان می برد و این مسئله موجب بروز مشکلاتی شده بود، تصریح کرد: بر همین اساس با استناد به تبصره های قانون بودجه 1402 شهرداری تهران، اختیاراتی برای شهرداران مناطق در حوزه پروژه های مشارکتی در نظر گرفته شد و مبالغ اختیاری آنها را اصلاح کردیم.
به گفته خاصه باف؛ بر این اساس برای پروژه های مشارکتی تا سقف 4000 میلیارد تومان باید سازمان سرمایه گذاری مجوزهای لازم را ارائه کند، پروژه های بین 4000 تا8000 میلیارد هم می‌‍بایست در کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بررسی شود و در مورد پروژه های با بیش از 8000 میلیارد تومان نیز باید در صحن علنی شورای شهر برای آنها تصمیم گیری شود.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ارائه مجوز برای پروژه های مشارکتی تا سقف4000 میلیارد تومان در حوزه اختیارات سازمان سرمایه گذاری است، افزود: برای اینکه شهرداری‌های مناطق در اجرای پروژه های مشارکتی خود معطل نشوند سطح اختیارات آنها را بالا بردیم، بگونه ای که پروژه ها تا سقف 100 میلیارد تومان آورده شریک، می تواند در مناطق و پس از انجام بررسی های لازم با حضور نماینده سازمان سرمایه گذاری در همان منطقه تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد: تصمیم گیری در مورد پروژه‌هایی به ارزش 100 تا 300 میلیارد تومان نیز توسط مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری تعیین تکلیف خواهد شد و در مورد پروژه هایی با ارزش 300تا 500میلیارد تومان هم پس از درخواست بررسی توسط شهرداران مناطق، این موضوع در هیات مدیره سازمان سرمایه گذاری بررسی و در صورت تأیید به مناطق تفویض اختیار خواهد شد.
به گفته خاصه باف؛ تصمیم گیری در مورد پروژه‌هایی با ارزش بین 500 میلیارد تومان تا 4000 میلیارد تومان نیز به مانند روال گذشته باید فرآیندش در سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران طی شود.
وی با بیان اینکه تصمیم افزایش سقف اختیارات شهرداران مناطق موجب تسهیل امور در حوزه سرمایه‌گذاری در سطح مناطق می شود، افزود: افزایش اختیارات مالی شهرداری‌های مناطق موجب افزایش سرعت می‌شود و همچنین موجب کاهش زمان اجرای پروژه های خرد در سطح محلات شده و در نهایت افزایش سرعت در فرآیند سرمایه گذاری، موجب تشویق سرمایه گذاران خرد در سطح مناطق می شود و سازمان سرمایه گذاری وقت آزادتری برای بررسی پروژه های کلان دارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/716327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است