عصر کرد

آخرين مطالب

حلقه بزرگ گم شده بشریت دوری از معنویت است اجتماعی

حلقه بزرگ گم شده بشریت دوری از معنویت است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ماموستا معروف خالدی امام جمعه موقت سنندج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع شهر سنندج، با تسلیت ایام سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در طول این سال‌ها مایه برکت و عزت انقلاب و ایران بوده‌اند لذا باید قدر ایشان را بدانیم که به درستی کشتی انقلاب را هدایت کرده‌اند.
امام جمعه موقت سنندج افزود: با رحلت امام خمینی (ره) مجلس خبرگان رهبری در اقدامی بجا و شایسته رهبر فرزانه انقلاب را به عنوان جانشین معمار کبیر انقلاب انتخاب کردند و هر روز بیشتر از گذشته مردم در می‌یابند که این انتخاب یک انتخاب الهی بود که راه و انقلاب امام به بهترین شکل پس از ایشان ادامه پیدا کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او از برپایی میز خدمت تعدادی از ادارات در حیاط مسجد جامع او کرد و اظهار داشت: شاید کسانی نتوانند به اداراتی مراجعه کنند که این میز خدمت می‌تواند زمینه ارتباطات بی‌واسطه و آسان بین مسئولان و مردم را فراهم سازد.
امام جمعه موقت سنندج همچنین اذعان کرد: برخی از مسئولان در پاسخگویی به مطالبات مردم و رفع مشکلات آنان همواره پای کار هستند که از آن‌ها هم تقدیر می‌کنیم و امیدواریم این رویه و روال در بین تمام مسوولان نهادینه شود.
ماموستا خالدی در ادامه ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی به ویژه برق را مورد تاکید قرار داد و گفت: این رسالت تک تک ماست که اصل مهم صرفه‌جویی را مورد توجه قرار دهیم چرا که مصرف بهینه نعمات نوعی عبادت است.
ماموستا خالدی همچنین با بیان اینکه پانزدهم خردادماه سال 42 یادآور شهادت جمعی از شهدای راه انقلاب است که باید نام و یاد آن‌ها را برای همیشه زنده نگه‌داریم، گفت: این شهدا با توکل به خدا پا در میدان مبارزه گذاشتند و امام راحل با پیروزی انقلاب راه آن‌ها را ادامه دادند.
او خاطرنشان کرد: 15 خرداد یوم‌الله است و مردم نباید اهمیت این روز را فراموش کنند چرا که سرآغاز نهضت بزرگ اسلامی و تحولات بزرگ جهانی محسوب می‌شود.
امام جمعه موقت سنندج اضافه کرد: حلقه بزرگ گم شده بشریت امروز به ویژه جامعه اسلام دوری از قرآن و معنویت و انفاق و برکات صلوات و ارتباط با پروردگار دلی است.
ماموستا خالدی با تاکید براینکه اگر امروز مشکلات مختلف گریبان جامعه بشریت را گرفته دلیل اصلی آن گم کردن حلقه معنویت و ارتباط دلی با پروردگار است، گفت: خداوند تبارک و تعالی می‌فرماید، این ایمان دار تقوای الهی پیشه کن از گناهان دوری و رابطه خودت را با پروردگارت تقویت کن تا از بلا‌ها و مشکلات ایمن و نعمت و رحمت بی شمار بر تو سرازیر شود.
او اضافه کرد: دنیا کاروانسرا و در گذر است خانه اصلی ما جهان آخرت است نباید مسائل دنیوی ما را از آخرت غافل کند.
امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه به هر میزان حلقه ارتباط خود را با معنویت و قرآن محکم کنیم به همان میزان در زندگی موفق و از بلا‌ها و مشکلات دور می‌شویم، افزود: ارزش‌های معنوی و دینی باید بیش از پیش در جامعه نهادینه شود، امروز بیش از هر زمانی نیاز به انس گیری با قرآن کریم هستیم.
او گفت: ذکر خدا از جهاد بالاتر است، یاد خدا عزت، شرافت و نورانیت به انسان می‌دهد.
باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/715340/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی