عصر کرد

آخرين مطالب

اصلی ترین و مهم ترین برند تبریز خیرین هستند اجتماعی

اصلی ترین و مهم ترین برند تبریز خیرین هستند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی اصلی‌ترین و مهم ترین برند تبریز را خیرین عنوان کرد و گفت: وقتی در شهری زندگی می‌کنیم که تکدی گری حداقل بوده و معتاد متجاهر در سطح شهر دیده نمی‌شود همه به برکت وجود خیرین است.
عابدین خرّم در نشست خبری نمایشگاه‌ توانمندی سازی بنیاد آبشار عاطفه‌ها و مراسم اهدای جهیزیه به زوجین استان اظهار کرد: مجموعه آبشار عاطفه‌ها در مناسبت‌های مختلف ملی و انقلابی جزء پیشگام ‌ترین نهاد مردمی بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با ابراز خرسندی از حضور بنیاد آبشار عاطفه‌ها در استان خاطرنشان کرد: مجموعه آبشار عاطفه‌ها مردمی ترین نهادی است که در حوزه‌های مختلف و کمک به مستمندان در سراسر کشور فعال است که امروز با حضور این مجموعه در استان یک ایران را در استان آذربایجان شرقی مشاهده می‌کنیم که هر شخص محصولات و فعالیت‌های خود را در نمایشگاه به نمایش گذاشته و می‌تواند در کنار این خلاقیت‌ها تبادل تجربه کند.
وی ادامه داد: این نمایشگاه نشان از هم افزایی حوزه‌های مردمی است که دیگران حسرت این را دارند که چنین مجموعه ای را داشته باشند، نهاد مردمی توانسته به این بلوغ برسد که در جامعه ایران اسلامی نقش برجسته‌ای را در فقر زدایی از جامعه داشته باشد.
خرّم تصریح کرد: اهدای یک سری جهیزیه برای زوجین را در استان شاهد هستیم که انجام چنین کارهایی مدوام بوده و در طول سال ادامه دارد، امیدوارم مجموعه آبشار عاطفه‌ها هر روز با وسعت بیشتر به فعالیت خود ادامه دهد؛ چرا که کسانی می‌مانند که مردمی‌ باشند، این مجموعه با مردم عجین شده و توانسته با انجام کارهای مومنانه و خیر اعتماد مردم را به خود جلب کند، اعتمادی که ماندگاری یک مجموعه را به همراه دارد.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود از اقدامات خوب دولت برای شکوفایی و توسعه این استان خبر داد و افزود: مقبره الشعرا 10 سال بود که تخریب شده و خود سازه در خطر بود خوشبختانه بازسازی این پروژه انجام گرفته و آماده‌ی افتتاح است که با سفر رییس جمهور به استان افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژی قطار میانه به تبریز یکی از پروژه‌های محوری است که 23سال از شروع ساخت آن گذشته بود اما اکنون با تلاش‌های مضاعف آماده‌ی افتتاح است.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری 25 میلیارد تومانی بخش خصوصی استان، گفت: در استان بخش خصوصی، کارآفرینان، صاحبان صنایع و صنعتگران در حوزه‌ی صنعت، کشاورزی، گردشگری و معدن بیش از 250همت سرمایه گذاری کردند، زمانی که تبریزی‌ها اراده کنند اینگونه به میدان می‌آیند تبریز شهر اولین‌ها بوده و این اولین بودن از جنس کارهای فرهنگی نشأت گرفته است.

عصر کرد

زهره الهیان ادامه داد: در کشوری زندگی می‌کنیم که از دیرباز فرهنگ خدمت رسانی، ایثار و از خود گذشتگی در جامعه بر اساس نگاه دینی نهادینه بوده و خیریه بین الملی بنیاد آبشار عاطفه‌ها نیز نماد تبلور نیت‌های خیر شده نیت‌هایی که باعث شده این مجموعه از شاخص ترین مجموعه‌ها در کشور باشد.
وی با بیان اینکه هیچ دستگاه دولتی تا این حد نمی‌تواند خدمت رسانی با کیفیتی را به محرومین داشته باشد، افزود: این دوستان از دل و جان و از زندگی خود مایه گذاشتند و برای خدمت به مردم به صحنه آمدند، به تعبیر رهبر معظم انقلاب؛ زمانی که مردم به صحنه بیایند در آن حوزه ما موفقیت بسزایی کسب می‌کنیم‌.
وی با بیان اینکه ما در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد تلاش داریم که با حمایت از سازمان‌های مردمی آنها را به روی صحنه بیاوریم، بیان کرد: سعی می‌کنیم تشکل‌های مردمی را با ظرفیت‌های موجود به روی صحنه بیاوریم و خلاهایی که در جای جای کشور و در مناطق محروم وجود دارد به واسطه‌ی این گروه‌ها و حلقه‌های میانی بتوانیم پر کنیم.
الهیان اذعان کرد: مجموعه‌ای مثل آبشار عاطفه‌ها حلقه‌ی وصل بین مردم و مسئولین است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب برای تحقق گام دوم انقلاب در واقع این حلقه‌های میانی هستند که اگر به صحنه بیایند گام دوم محقق خواهد شد.
وی از حضور 40 هزار گروه جهادی در روستاها و مناطق محروم و 36 هزار سازمان مردم نهاد در کشور خبر داد.
مدیر عامل بنیاد بین المللی آبشار عاطفه‌ها نیز در این نشست با اشاره به برخی از اقدامات انجام گرفته شده توسط این بنیاد گفت: این بنیاد در برنامه‌های مشارکت‌ اجتماعی در حوزه‌ی خانواده، اشتغال و کارآفرینی و در حوزه‌ی فرهنگی و اجتماعی، در بحث آموزش و توانمند سازی و همچنین اقداماتی در خصوص خیرات و مبرات برای اعتماد سازی در سطح جامعه فعالیت می‌کند.
سید محمد جواد فولاد ادامه داد: به مناسبت میلاد امام رضا(ع) برنامه‌ی اهدا 313سری جهیزیه به زوجین این استان شکل گرفته و این اتفاق مبارک توسط بنیاد به صورت چرخشی برای فرق زدایی در سطح استان‌ها فعالیت ملی دارد.
وی از فعالیت 930 شعبه این بنیاد در سراسر شهرستان‌ها و استان‌های کشور خبر داد و افزود: 10هزار و 400 نفر کادر اداری در این مجموعه مشغول کار هستند تعداد یک میلیون و 340 هزار خیر با عضویت افتخاری در این بنیاد کمک حال مجموعه هستند.
وی با اشاره به اینکه 128 هزار زوج جوان توسط این خیریه عازم خانه بخت شدند بیان کرد: 21هزار ایتام تحت حمایت خیرین قرار دارند.
وی ادامه داد: این اقدامات در بنیاد به منظور تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه‌ی خانه و خانواده، ترویج ازدواج به سبک زندگی ساده، تحکیم بنیاد خانواده و موضوع فرزندآوری جهت کمک به ستاد افزایش جمعیت، انجام گرفته شده است.
وی به اقدامات انجام گرفته شده برای کاهش اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: این اقدامات نقش موثری در ترک اعتیاد و ایجاد اشتغال برای سرپرست خانواده داشته در حوزه‌ی آزادی زندانیان غیر عمد به ویژه مادران زندانی توانسته‌ایم جمعی از مادران را به آغوش خانواده برگردانیم.
وی همچنین از برگزاری کلاس‌های مشاوره‌ی ازدواج در جهت پیشگیری از طلاق خبر داد و افزود: تا کنون توانسته‌ایم با برگزاری کلاس‌های مشاوره‌ای چندین زوج را از امر طلاق منصرف کرده و به زندگی پایدار خود برگردانیم.
وی با بیان اینکه امسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی بین 30 تا 50درصد افزایش یافته، تصریح کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی اما باز هم مردم نیکوکار و خیرین در صحنه حضور دارند که این نشانه‌ی حضور مردم در عرصه‌ی انفاق است.
شایان ذکر است که نمایشگاه‌ توانمندی‌های بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در استان افتتاح و 313 سری جهیزیه به نوعروسان اهدا شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/715222/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هشدار به رئال؛ یامال ال‌کلاسیکو را داغ کرد

کمیته فنی پرسپولیس، کارتال را سر لج انداخت

قیچی برگردان فوق‌العاده ریچارلیسون مقابل صربستان در جام جهانی 2022

بازوبند به دست چهار ستاره پرسپولیس!

ورود تیم‌های ملی فوتسال بانوان ایران - ویتنام

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

اینتر رکورد یوونتوس در لیگ قهرمانان را شکست

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

نمایش موزیکال «سیندرلا» به صحنه می‌آید

بابک حمیدیان در این صحنه تصادف کرد یا به قتل رسید؟ |‌ سکانس جنجالی تاسیان را ببینید

مهار آتش‌سوزی تریلی حامل زغال در سنندج

کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران

مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو

طنین عرفان در بهشت پلکانی؛ پالنگان میزبان جشن باشکوه هزار دف می‌شود

آتش‌سوزی تریلی حامل زغال در کمربندی بهشت محمدی سنندج

انفجار بدهی 6 هزار میلیارد دلاری آمریکا!

احتمال معرفی مدنی‌زاده به مجلس برای تصدی وزارت اقتصاد زیاد است

مذاکرات ایران و آمریکا؛ عبرت‌ها، فرصت‌ها و اصول راهبردی/ نباید اقتصاد و معیشت مردم را وابسته به مذاکره کنیم

سرقت انرژی تهدیدی برای اقتصاد و زندگی مردم است

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

قیمت نان در کردستان تاکنون افزایشی نداشته است

بررسی تصمیمات قیمت آرد و نان در کردستان

وزن یا قیمت نان، مساله کدام است؟

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

هت‌تریک 9 دقیقه‌ای شکیری در شب 10 نفره شدن بازل!

گل‌های استثنایی اینیستا در پیراهن بارسا و اسپانیا

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

ابرقویی: مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشتم

چالش جالب محمد طاهری، کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال؛ گلزنی با چشمان بسته

چالش بزرگ برای فدراسیون کشتی

«حیوان دو پا؛ گوسفند» به مصر رفت

«شادآباد» روی آنتن شبکه نسیم می‌رود

نوای «هزار دف» در پالنگان طنین‌انداز می‌شود

آمارهای حوزه جوانان در کردستان واقعی شود

شعر شیخ ابراهیم صاحب‌الزمانی و صلهٔ امام رضا«ع»

هشدار به متخلفان نانوایی کردستان؛کاهش وزن چانه پیگرد قانونی دارد

وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟

حمایت هدفمند از محققان جوان برای ورود به عرصه تحقیقات نوین

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

هری کین: انتظار کشیدن ارزشش را داشت

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

کاپیتان رئال را در بارسلونا هم تنها نگذاشت

سبقت وینیسیوس از امباپه با دور زدن عربستان