عصر کرد

آخرين مطالب

کاروان حامل پرچم امام رضا (ع) از مسیر کرمانشاه به کربلا می‌رود اجتماعی

  بزرگنمايي:

عصر کرد - «یونس امیری» عصر پنجشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: یکی از سنت های زیبای دهه کرامت، حرکت پرچم مطهر امام رضا (ع) به عنوان پیام آور رحمت و برکت در سراسر کشور است و در این ایام شهرهای و مجموعه های مختلف استان کرمانشاه میزبان خادمان امام رضا (ع) و پرچم حرم مطهر این امام عزیز بودند.
وی یادآور شد: استان کرمانشاه از قدیم الایام علاوه بر اینکه دروازه ورود ایران به سمت کربلا و محل عبور عاشقان حسینی بوده است و دروازه غربی کشورمان برای ورود شیعیان و عاشقان اهل بیت از سمت عراق و سوریه به سمت مشهد مقدس و زیارت امام رضا (ع) نیز بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مشاور و دستیار استاندار کرمانشاه در امور عراق با اشاره به اینکه جایگاه تاریخی کرمانشاه به عنوان مسیر عبور شیعیان به سمت مشهد الرضا مورد غفلت واقع شده است، افزود: در راستای برجسته کردن نقش این مسیر تاریخی در میان دوستداران اهل بیت، امسال برای اولین بار کاروان حامل پرچم مطهر امام رضا (ع) امروز از خسروی به سمت خانقین به حرکت در می‌آید و مورد استقبال خیل عظیم مشتاقان آن حضرت قرار می‌گیرد.
وی اظهار داشت: این کاروان فردا جمعه به سمت کربلا و حرم مطهر امام حسین علیه السلام ادامه مسیر می دهد.
امیری تاکید کرد: کرمانشاه از قدیم الایام یک دروازه کلیدی و مهم در مسیر شاهراه زیارتی شیعیان خاورمیانه بوده است و دوستداران اهل بیت از طریق کرمانشاه به شهرهای مشهد، قم، شهرری، سامراء، کربلا و نجف و سوریه و مکه در رفت و آمد بوده اند.
وی یادآور شد: در واقع کرمانشاه به برکت قرار گرفتن در این مسیر از یک رونق اقتصادی بسیار خوب برخودار بوده و بازارهای سنتی بسیار گسترده و کاروانسراهای متعددی حول محور این مسیر ایجاد شده و کرمانشاه را تبدیل به مرز غرب کشور و سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی کرده است.
بیشتر بخوانید

عصر کرد

مرز رسمی خسروی در ارزیابی عملکرد برگزاری اربعین رتبه دوم کشور را کسب کرد

عصر کرد

مرزهای تجاری خسروی و پرویزخان در ایام اربعین تعطیل نیست خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
به گزارش خبرنگار ایرنا، مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.
مرز رسمی خسروی در فاصله 15 کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از 27 هزار نفر جمعیت و بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با 322 اتاق و یک هزار و50 تخت از اوایل دهه 80 ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
استان‌ها کرمانشاه 0 نفر علیرضا مولوی برچسب‌ها کربلا استانداری کرمانشاه امام رضا مرز خسروی کرمانشاه عراق

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/715199/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است

آقای آذری جهرمی پیش از کری‌خوانی برای استقلالی ها این چند سطر را بخوانید

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

امام‌جمعه اهل‌سنت کرمانشاه: وجود امام رضا(ع) در ایران از مبارک‌ترین الطاف الهی است

صرفه‌جویی در آب یک ضرورت حیاتی است

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

راه نجات اقتصاد ایران داخلی است

هفته آینده وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

از نفت تا نئوم؛ عربستان در پیچ تاریخی تحولات اجتماعی و اقتصادی

قانون‌گذاری بدون صدای تولیدکنندگان، مانع توسعه است

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

نرخ بالای سقط جنین در کشور مایه شرم است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025