عصر کرد

آخرين مطالب

«پا‌های کثیف » به انگلستان می رود اجتماعی

«پا‌های کثیف » به انگلستان می رود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آرمان نصراللهی معاون فرهنگی حوزه هنری استان کردستان ضمن اعلام این خبر گفت: فیلم 100 ثانیه‌ای پا‌های کثیف از تولیدات حوزه هنری استان کردستان در رابطه با معضلات اجتماعی است.
وی در این خصوص گفت: در سال 1397 با حضور کارگردان نامی کشور "پوران درخشنده" 14 فیلم کوتاه توسط کارگردانان کردستان به تهیه کنندگی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان و در قالب یک تفاهم نامه با وزارت کشور در 14 موضوع مختلف و مرتبط با آسیب‌های اجتماعی این استان در مباحث مربوط به آسیب‌های خانواده، طلاق، اعتیاد، بیکاری و حاشیه نشینی تهیه و تولید شد که فیلم "پا‌های کثیف" یکی از آن آثار است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نصرالهی ادامه داد: در این فیلم آذر منصوری تلاش نموده است موضوع خیانت و پنهانکاری یک زوج و تبعات بسیار خطرناک و به قهقرا رفتن طرفین درگیر در این موضوع را به تصویر در آورد.
وی در خصوص عوامل این اثر تولیدی حوزه هنری نیز گفت: محسن رضایی/ باران احمدی/ مهران فتحی به عنوان بازیگر، علیرضا مرادی فیلمبرداری، تدوین و صداگذاری توفیق امانی، صدابردار مبین قادری، دستیار کارگردان محسن رضایی، مدیر تولید عثمان محمدی، طراح صحنه، عکاس و گریمور سحر بهبودی، اصلاح رنگ هومن نجفی، دستیاران فیلمبردار سیروان خضری/ مهران فتحی و جلال ویسی به عنوان دستیار تولید آذر منصور‌ی را همراهی کرده اند. 
آذرمنصوری در سال 1385 با اجراء و نویسندگی و گویندگی برنامه‌های تلویزیونی فعالیت هنری خود را آغاز کرد و با توجه به علاقه‌ای که به هنر سینما داشت در سال 1390 پس از فارغ‌التحصیلی از انجمن سینمای جوانان سنندج به تولید فیلم روی آورد.
وی که خود فارغ التحصیل مهندس کشاورزی است، دو فیلم کوتاه داستانی ایستگاه و نت هشتم و سه انیمیشن طناب، معلق و هام هام در کنار یک مجموعه انیمیشنی بابا مظفر به سفارش شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
حضور در بیش از 20 فستیوال خارجی و بین‌المللی در کنار حضور در بسیاری از فستیوال‌های داخلی که حاصل آن کسب رتبه برتر در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های 100 ثانیه‌ای، کسب عنوان بهترین فیلم در جشنواره چراغ با فیلم معلق، کسب عنوان بهترین کارگردانی در جشنواره شبدیز کرمانشاه و عنوان بهترین انیمشن در جشنواره ژیار با فیلم طناب بوده است.
حضور در جمع راه یافته‌گان به بخش کاندیدای بهترین انیمیشن در جشنواره فیلم کوتاه تهران و همچنین جشنواره دوسالانه انیمیشن تهران که بزرگترین جشنواره خاورمیانه در بخش انیمیشن است با فیلم طناب از دیگر موفقیت‌های این هنرمند سنندجی است.
گفتنی است جشنواره‌ی بین المللی lift-off، عرصه‌ای برای حضور و نمایش فیلم‌های مستقل کوتاه و بلند دنیاست که به مدت سیزده سال است، توسط شبکه جهانی" lift-off" و استودیوی "pine wood" که شبکه‌ای معتبر در برگزاری فستیوال‌های فیلم، ورکشاپ‌ها و بازار‌های فیلم در دنیاست، در کشور انگلستان برگزار می‌شود. برندگان هر فصل، علاوه بر دریافت جوائز خود فستیوال، امکان حضور در بازار فیلم جشنواره‌های کن، برلین و AFM (بازار فیلم آمریکا) را خواهند داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/715191/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است