شهردار و چند مدیر شهرداری مریوان بازداشت شدند
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیسکل دادگستری استان کردستان از بازداشت شهردار و چند مدیر شهرداری مریوان با اتهام ارتشاء و تحصیل مال نامشروع خبر داد.
حجتالاسلام و المسلمین سید حسین حسینی از بازداشت مدیران شهرداری مریوان خبر داد.
حسینی اتهام این افراد را ارتشاء و تحصیل مال نامشروع اعلام کرد و گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کردستان و دستورات مقامات قضایی دادسرای عمومی و انقلاب مریوان و تشکیل پرونده قضایی، مسئولان شهرداری شهرستان مریوان صبح امروز بازداشت شدند.
وی افزود: طبق تحقیقات صورت گرفته تاکنون، این افراد مبالغی را از اشخاصی که دارای ساخت و ساز غیرمجاز و بدون پروانه در سطح شهر و یا تغییرکاربری غیرمجاز در حریم شهر بودند دریافت کردهاند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: همچنین در پروندههای تخلفات ساخت و ساز مربوط به کمیسیون ماده 100 شهرداری، به صورت مستقیم و یا با واسطه در قالب پول نقد دریافت میکردند.
حسینی تصریح کرد: این پرونده در مرحله تکمیل تحقیقات است و با شناسایی افراد و متهمین مرتبط، نتایج به اطلاع مردم خواهد رسید.
-
سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱:۳۴
-
۱۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/714486/