عصر کرد

آخرين مطالب

بلاتکلیفی بزرگترین زیرساخت فرهنگی زیبنده کرمانشاه نیست اجتماعی

بلاتکلیفی بزرگترین زیرساخت فرهنگی زیبنده کرمانشاه نیست
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز نشست بررسی وضعیت تأمین اعتبار پروژه نیمه کاره ساختمان کتابخانه مرکزی کرمانشاه با حضور موثرین این حوزه و مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.
معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پروژه‌های عمرانی کتابخانه های عمومی اظهار کرد: ساختمان کتابخانه مرکزی کرمانشاه 11 هزار مترمربع و 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که مسئله بلاتکلیف بودن بزرگترین زیرساخت فرهنگی استان زیبنده کرمانشاه نیست، لذا رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، کرمانشاه را «سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی» معرفی کرده است و باید بیش از این به مسائل فرهنگی استان کرمانشاه توجه شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در خصوص وضعیت پروژه ساختمان کتابخانه مرکزی کرمانشاه گفت: یکی از مطالبات فرهنگی مردم استان، تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی است که از سال 1386 تاکنون به طول انجامیده است. اکنون به خاطر تأخیر در تکمیل پروژه حدود 120 میلیارد تومان برای به اتمام رسیدن ساختمان کتابخانه مرکزی پول نیاز است که اگر امسال اعتبار آن در نظر گرفته نشود قطعاً دولت باید بیش از این هزینه کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه تصریح کرد: کتابخانه مرکزی کرمانشاه در پنج طبقه و 11 هزار مترمربع زیربنا سال 1386 کلنگ‌زنی و تا سال 1391 حدود 25 میلیارد ریال اعتبار برای آن صرف شد، اما به دلیل نبود اعتبارات لازم، پروژه متوقف شد و سال 1396 با تزریق اعتبار، پروژه را از 30 درصد به 60 درصد رساندیم؛ اما روند آن باز هم متوقف شد، که اکنون با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است.
وی ادامه داد: این پروژه در ابتدا هفت طبقه با زیربنای 15 هزار مترمربع بود، اما در ادامه به دلیل کمبود اعتبار به پنج طبقه و با زیربنای 11 هزار مترمربع کاهش یافت. تاکنون از محل اعتبارات استانی بیش از 90 میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در شهریور ماه سال 1401 با سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و در ادامه پیگیری اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان و پیگیری‌های لازم این اداره کل مبلغ 300 میلیارد ریال اعتبار برای شروع به کار آن در نظر گرفته شد که تخصیص آن قرار است طی 3 سال محقق شود.
حسنی‌خونسار با بیان اینکه 40 درصد اعتبارات کتابخانه مرکزی کرمانشاه استانی و 60 درصد آن از اعتبارات ملی است، گفت: ساخت کتابخانه مرکزی جزو ضرورت‌های کلانشهر کرمانشاه است.
وی با بیان اینکه در صورت افتتاح این کتابخانه مخازن آن ظرفیت نگهداری بیش از 200 هزار جلد کتاب را دارد بیان کرد: کتابخانه مرکزی نماد فرهنگی هر شهر و یکی از زیرساخت‌های توسعه فرهنگی به شمار می‌رود همچنین تعداد 60 نوع خدمت در کتابخانه مرکزی ارائه می‌گردد که مردم کرمانشاه از آن خدمات فرهنگی بی نصیب هستند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه‌ گفت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه از استان‌های پر جمعیت و فرهنگی کشور است چرا باید بعد از استان‌های ایلام، کردستان، همدان، و لرستان صاحب کتابخانه مرکزی شود لذا توسعه فرهنگی با زیرساخت‌های فرهنگی امکان پذیر است. ‌
کد خبر 5797621

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/714312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

شبنم مقدمی با این 5 نمایش در تئاتر شناخته شد

واکنش حزب «دموکراسی و برابری خلق‌ها» به احتمال انحلال «پ ک ک»

بزرگداشت باشکوه سردار نامی کردستان در زادگاهش نران

اعلام Binance Airdrop جدید؛ پنج صاحب Altcoin واجد شرایط دریافت توزیع Airdrop

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

هفته آینده تکلیف جانشین همتی مشخص می‌شود

زمان معرفی وزیر جدید اقتصاد به مجلس مشخص شد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

امام جمعه سنقر و کلیایی: امام رضا(ع) واسطه‌ی رحمت الهی است

آقای آذری جهرمی پیش از کری‌خوانی برای استقلالی ها این چند سطر را بخوانید

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

امام‌جمعه اهل‌سنت کرمانشاه: وجود امام رضا(ع) در ایران از مبارک‌ترین الطاف الهی است

صرفه‌جویی در آب یک ضرورت حیاتی است

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

راه نجات اقتصاد ایران داخلی است

هفته آینده وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

از نفت تا نئوم؛ عربستان در پیچ تاریخی تحولات اجتماعی و اقتصادی

قانون‌گذاری بدون صدای تولیدکنندگان، مانع توسعه است

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

نرخ بالای سقط جنین در کشور مایه شرم است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025