عصر کرد

آخرين مطالب

ارائه خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در ایستگاه شهدای 17 شهریور/ اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت شهرداری تهران

ارائه خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در ایستگاه شهدای 17 شهریور/ اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها و بررسی مباحث حمل و نقلی و مسائل ترافیکی این مراسم در محل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها و بررسی مباحث حمل و نقلی و مسائل ترافیکی این مراسم در محل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.
در این جلسه، معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق 12 و 14، نمایندگان شرکت‌ بهره‌برداری مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی، شرکت کنترل ترافیک، سازمان تاکسیرانی، سازمان حمل و نقل و ترافیک و اداره کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق این معاونت به طرح نظرات دیدگاه‌های خود در خصوص نحوه اجرای تکالیف و وظایف محوله برای هر یک از بخش‌ها پرداختند.
این گزارش می‌افزاید، تدابیر و تمهیدات پیش‌بینی شده در ناوگان حمل و عمومی پایتخت شامل شرکت‌ بهره‌برداری مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی و سازمان تاکسیرانی برای حضور شهروندان در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها که روز دوشنبه از ساعت 19 تا 22 در میدان خراسان و خیابان‌های 17 شهریور، خاوران و خراسان برگزار می‌شود، توسط نمایندگان این بخش‌ها تشریح شد. 
افزایش ساعت کاری خطوط مترو و تغییر سرفاصله حرکت قطارها، در نظر گرفتن 100 دستگاه وَن از سوی سازمان تاکسیرانی برای جابه‌جایی شهروندان، اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت (ع) از نقاط مختلف شهر به خیابان‌های 17 شهریور و خاوران از جمله اقداماتی است که برای برگزاری این اجتماع بزرگ در نظر گرفته شده است. 
در این جلسه، بعد از بحث و بررسی در خصوص محل استقرار اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها و نحوه جابه‌جایی مسافران، مقرر شد اتوبوس‌ها پس از انتقال شهروندان از میادین و معابر اصلی شهر به محل برگزاری مراسم در خیابان‌های ری، 17 شهریور و خاوران مستقر شوند و پس از پایان مراسم، مسافران را به مبادی 10 گانه سطح شهر بازگردانند و تاکسی‌های وَن نیز در ایستگاه متروی امیرکبیر، ورزشگاه آیت‌الله سعیدی و خیابان خاوران، مستقر شده و مشتاقان اهل بیت (ع) را به اطراف میدان خراسان منتقل کنند. 
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این نشست با تأکید بر تکالیف شرکت واحد اتوبوسرانی در برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها، گفت: در طول اجرای این مراسم، خطوط بی آر تی تعطیل نخواهد بود بلکه تغییر مسیر اتوبوس‌ها را خواهیم داشت که مسیرهای جایگزین برای آگاهی مسافران این مسیر، اطلاع‌رسانی می‌شود. 
سیما بدرقه از قطع کابل‌های تأمین برق خط اتوبوس‌های برقی که از خیابان 17 شهریور و میدان خراسان عبور می‌کند، به منظور تأمین ایمنی این مسیر و تعطیلی خط مذکور از ساعت 5 عصر فردا خبر داد و افزود: البته 500 دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی شهروندان از مبادی مساجد و سراهای محلات به محل برگزاری مراسم و بالعکس، پیش‌بینی شده و علاوه بر آن، نسبت به ارائه خدمات از سوی وَن‌های ویژه حمل و نقل معلولان و جانبازان نیز اقدام خواهد شد.
وی در خصوص وظایف شرکت‌ بهره‌برداری مترو گفت: در ایستگاه شهدای 17 شهریور، خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان در مراسم ارائه خواهد شد و همچنین ایستگاه‌های پذیرایی و غرفه‌های فرهنگی و هنری در ایستگاه‌های منتهی به محل برگزاری مراسم به‌ ویژه ایستگاه شهدای 17 شهریور، راه‌اندازی خواهند شد. 
بدرقه، از اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای تسریع و تسهیل در عبور و مرور شهروندان در رفت و برگشت از طریق مترو خبر داد و با اعلام افزایش ساعت کاری خطوط مترو، افزود: 100 دستگاه وَن برای حمل و نقل رایگان شهروندان از محل‌های پارک اتوبوس‌ها و خودروهای شخصی به محل برگزاری مراسم نیز در نظر گرفته شده است.
وی اطلاع‌رسانی مناسب درخصوص اِعمال محدودیت‌های ترافیکی در زمان برگزاری مراسم و اختصاص پارکینگ برای اتوبوس‌ها، موتورسیلکت‌ها و خودروهای شخصی شرکت‌کنندگان در مراسم را از جمله تکالیف سازمان حمل و نقل و ترافیک برشمرد و گفت: طراحی و اجرای مسیرهای جایگزین در زمان برگزاری مراسم به ویژه برای خطوط بی آر تی و حمل و نقل عمومی و هماهنگی با پلیس راهور به منظور ایجاد محدودیت‌های ترافیکی از دیگر وظایف پیش‌بینی شده برای این سازمان است. 
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان با تأکید بر نقش شرکت کنترل ترافیک تهران در اجرای این مراسم، خاطرنشان کرد: مدیریت هوشمند معابر اطراف و مبادی منتهی به محل برگزاری مراسم از طریق راهنمایی و هدایت شهروندان توسط این شرکت انجام خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/713979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پاداش هنگفت اینتر به طارمی در صورت قهرمانی

کروس: باید از تماشای بازی بارسا لذت برد

محمد صلاح؛ فرزند مصر، افسانه‌ای از شن‌های صحرا

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

سردار آزمون پس از قهرمانی: لیاقت این جام را داشتیم

چهار تمرین برای آخرین بازی فصل پرسپولیس

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

یکه‌تازی نمایش «کالیگولا» روی صحنه

اعلام آمار مخاطب و فروش سالن‌های دولتی تئاتر

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

پاسخ رسمی کمیته داوران به صحنه مشکوک پرسپولیس

تایید گل اورونوف توسط کمیته داوران/ بازیکن استقلال باید اخراج می‌شد؟

لحظاتی فراتر از فوتبال! / فیلمی از صحنه‌های ارزشمند دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

هم‌افزایی رسانه‌ها برای حل مسائل کردستان ضروری است

لزوم همفکری رسانه‌ها برای ضریب دادن به ظرفیت‌های کردستان

برنامه‌های سالگرد شهدای خدمت با همکاری ادارات در کردستان برگزار می‌شود

کنگره ملی 5536 شهید کردستان؛ ضرورت حضور پررنگ مردم

ساختار کنگره شهدای کردستان تثبیت شد/ آغاز اجرای برنامه‌ها از خرداد ماه

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

گزینه ای از سه نرخی شدن بنزین روی میز نیست

تصمیم آخر بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی اعلام شد/ نرخ سود بانکی کاهش پیدا می کند؟

آمریکا هم به توافق با ایران نیاز دارد

نقش حیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب در اقتصاد و تولید انرژی کشور

رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

قضاوت داوران زن ایرانی در مقدماتی جام ملت‌ها

الخلیفی همه را در پاریس سوپرایز کرد

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

ابهام بزرگ در پرسپولیس؛ دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

تاکتیک بلندگویی فرهاد مجیدی در امارات سوژه شد

تصمیم معنادار کارتال؛ او مدافع گاریدو را نمی‌خواهد

مریدی: با آقا یحیی به جایگاه واقعی برمی‌گردیم

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

رقص ارسطو و سالار معمولی در پشت صحنه پایتخت 7 + فیلم

پشت صحنه‌ خنده‌دار پایتخت 7 / این صحنه‌ها را در سریال ندیدید!+ فیلم

پشت صحنه مبارزه بهتاش با خرس در پایتخت 7

جواد عزتی و تماشای فوتبال میان اشرار خطرناک زندان! | صحنه نفس‌گیر قتل را ببینید

پیش بینی تولید 1.3 میلیون تن گندم در کردستان|سطح زیر کشت در استان به 666 هزار هکتار رسید

مسجد صاحب الزمان کاشان افتتاح و به بهره برداری رسید