عصر کرد

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خبر داد:

بیش از 22 هزار نفر ساعت آموزش به جامعه کارگری و کارفرمایی گلستان وزارت رفاه

بیش از 22 هزار نفر ساعت آموزش به جامعه کارگری و کارفرمایی گلستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: 22 هزار و 464 نفر ساعت آموزش به جامعه کارگری و کارفرمایی گلستان ارائه شد که نتیجه آن کاهش حوادث ناشی از کار بود.

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان، حسینعلی خواجه‌مظفری در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: 250 برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر با همکاری تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در گلستان برگزار شد.
وی عطرافشانی گلزار شهدا، بازدید از خانواده ایثارگران و شهدا و دیدار با کارگران حادثه‌دیده در محل کار، حضور و سخنرانی در مصلاهای نماز جمعه را از جمله برنامه‌های هفته کارگر در گلستان برشمرد و توضیح داد: 280 هزار و 370 هزار کارگر بیمه‌شده در سطح استان وجود دارد که این کارگران در 46 هزار و 364 کارگاه ساماندهی و مشغول فعالیت هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان میانگین مدت رسیدگی پرونده‌های کارگری و کارفرمایی در سال 1400 را بیش از 56 روز اعلام کرد و گفت: تلاش ما این است که در سال جاری مدت رسیدگی به پرونده‌ها به 34 روز کاهش یابد.
خواجه‌مظفری با اشاره به اینکه 39 درصد از پرونده‌های کارگری و کارفرمایی به سازش ختم شد، تصریح کرد: 364 تشکل کارگری و کارفرمایی در سطح استان وجود دارد و تلاش می کنیم که این تشکل‌ها به بیش از 400 مورد برسد.
وی با بیان اینکه شورای تامین کارگری به صورت هفتگی با حضور معاون سیاسی استانداری گلستان برگزار می‌شود، گفت: تلاش ما افزایش تعداد بازرسان کار است، در حال حاضر یک بازرس در حوزه معدن داریم که اگر بازنشسته شود جایگزین برای او وجود ندارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه تلاش ما افزایش نظارت‌ها برای جلوگیری از حوادث ناشی از کار است، خاطرنشان کرد: سال گذشته 141 مورد حادثه ناشی از کار در گلستان به وقوع پیوست که نسبت به سال 1400 حدود 24 درصد کاهش داشته است.
خواجه‌مظفری به اجرای برنامه‌های آموزشی به کارگران و کارفرمایان اشاره کرد و یادآور شد: 22 هزار و 464 نفر ساعت آموزش به جامعه کارگری و کارفرمایی گلستان ارائه شد که یکی از پیامدهای آن کاهش حوادث ناشی از کار بود.
وی آمار مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در گلستان را سه هزار و 426 نفر اعلام و تصریح کرد: این افراد از 6 ماه تا سه سال بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از کاهش 21 درصدی اخراج کارگران در سال 1401 نسبت به مدت مشابه سال 1400 خبر داد و خاطرنشان کرد: هئیت‌های صلح و سازش در کاهش اختلافات بین کارگران و کارفرمایان کمک می‌کند.
خواجه‌مظفری به اختصاص سهمیه 50 هزار نفری در کشور برای بیمه بیکاری ارزان‌قیمت کارگران ساختمانی اشاره کرد و توضیح داد: سه هزار و 200 نفر از کارگران ساختمانی در گلستان در نوبت دریافت بیمه بیکاری ارزان‌قیمت هستند و یک هزار و 400 نفر نیز شناسایی شدند که با احتساب آن تعداد کارگران برای دریافت این حمایت قابل‌توجه خواهد بود.
23 اردیبهشت 1402 12:36
کد خبر : 308,868
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/707176/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکن ناراضی رئال مادرید شاگرد گواردیولا می‌شود

خط و نشان هوادار برای پرسپولیس و هفته آخر

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

سردار آزمون: امیدوارم امارات به جام جهانی راه پیدا کند

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مرد کهنه‌کار، مشاور میرشاد در هیئت فوتبال تهران

دوشنبه، اعلام محل جشن قهرمانی تراکتور

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در کردستان برگزار می‌شود

سازمان آمریکایی: درگیری با ایران ضربه سنگینی به اقتصاد تل‌آویو می‌زند

سازمان آمریکایی: درگیری با ایران تبعات سنگینی برای تل‌آویو دارد

مالیات بر عایدی سرمایه گامی به سوی اقتصاد عدالت محور

بازخوانی وعده‌های انتخاباتی دولت چهاردهم به مردم کرمانشاه

1.6 هکتار از اراضی راکد شهرک‌های صنعتی کردستان آزادسازی شد

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند

واکنش قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان به شباهت نامش با حسن یزدانی

تیراندازی و سوءقصد به جان گلر سابق النصر!

پشت صحنه دیده نشده از سریال پایتخت؛ نقی، نیکا و رحمت ... | ببینید

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!