افزایش تردد جادهای و کاهش تصادفات در محورهای مواصلاتی
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - کیخسرو دستغیب رئیس پلیس راه کرمانشاه گفت : از 25 اسفند ماه و همزمان با شروع طرح نوروزی تردد در جادههای استان با 21 درصد افزایش همراه بوده، اما مجموع تصادفات 22 درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در شش روز گذشته از طرح نوروزی تصادفات منجر به فوت 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته و همچنین شاهد کاهش 60 درصدی در تعداد جان باختگان هستیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه تصریح کرد: در این مدت تصادفات جرحی پنج درصد کاهش و در تصادفات خسارتی 32 درصد با کاهش همراه بوده و مجموع کل تصادفات جادهای دارای روند کاهشی بوده است.
دستغیب عنوان کرد: تعداد 92 تیم گشتی محسوس و نامحسوس در محورهای مواصلاتی استان حضور دارند و در راستای برقراری امنیت ترافیکی به صورت شبانه روزی بر جریان ترافیک نظارت و با تخلفات به ویژه تخلفات حادثه ساز برخورد قاطع خواهند کرد .
باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه
-
چهارشنبه ۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۷:۵۶
-
۳۱ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/484951/