عصر کرد

آخرين مطالب

باقری در ویژه‌برنامه‌ نوروزی شبکه 5:

سرانه فضای سبز در تهران به 16.7 متر مربع رسیده است/به سمت مردمی‌سازی اداره پایتخت حرکت می‌کنیم شهرداری تهران

سرانه فضای سبز در تهران به 16.7 متر مربع رسیده است/به سمت مردمی‌سازی اداره پایتخت حرکت می‌کنیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران از افزایش سرانه فضای سبز پایتخت به 16.7 متر مربع خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر، مجید باقری در ویژه برنامه نوروزی شبکه 5 گفت: یک خانواده 104هزار نفری در شهرداری تهران هستیم؛ اعم از پاکبان‌ها و مهندسان و مدیران که در 22 منطقه و 44 سازمان و شرکت فعالیت می کنند. 
وی ادامه داد: اگر بخواهم بعضی از این سازمان‌ها را نام ببرم باید به سازمان آتش‌نشانی اشاره کنم که یکی از غیورمردان در حریق خیابان بهار اخیرا به شهادت رسید. سازمان میادین میوه و تره‌بار، سازمان زیباسازی، سازمان اتوبوسرانی، مترو و بهشت زهرا هم تسهیلات زیادی را در آستانه سال جدید تدارک دیده اند. 
معاون شهردار تهران با بیان اینکه نباید سازمان‌های بزرگ دچار روزمرگی شوند، تاکید کرد: شهردار محترم تهران 4 رویکرد تحولی را در این راستا تعریف کردند؛ تحول درون‌زا، تحول نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و هوشمندسازی.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش «امیدوافتخار» که از اواخر مرداد ماه در همین راستا انجام و 50 رویداد در همین رابطه برگزار شد، اشاره و بیان کرد: چند کار محوری در آستانه نوروز انجام شد؛یکی پویش «ایران زیبا» که توسط سازمان زیباسازی انجام شد. اگر مردم کد را پیامک کنند، نحوه دسترسی و شیوه استفاده از مکان گردشگری را نشان می‌دهد. بسیاری از شهروندان از این طرح استقبال کردند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه سری به پارک ملت بزنید چرا که جشنواره نور در این پارک برگزار شده است، گفت: کارناوال های نوروزی هم از روز جمعه در مناطق راه‌اندازی شده‌اند. سازمان ورزش شهرداری تهران نیز پای کار است.
وی به تغییر رویکرد جدی در شهر با دستور شهردار تهران و حرکت به سمت مردمی‌سازی اداره شهر و مدیریت مشارکتی اشاره و تصریح کرد:حدود نیم‌میلیون نفر در پویش من شهردارم در یک بازه کوتاه مشارکت کردند و اولویت‌های خود را تعیین کردند. انتخاب پروژه‌های محلی امسال برای نخستین بار به رأی مستقیم مردم گذاشته شد. 4همت بودجه سال آتی یعنی 10درصد بودجه سرمایه‌ای را برای این مورد در نظر گرفتیم.
به گفته معاون شهردار تهران، بسیاری از مردم برای احداث بوستان، بهبود معابر، آسفالت‌ریزی و مواردی از این دست رأی دادند.
وی ادامه داد: در واپسین پویش امید و افتخار باحضور رییس‌جمهور 11 کیلومتر خطوط جدید مترو افتتاح شد. این افتتاحیه با کار جهادی همکاران من در حوزه حمل‌ونقل اتفاق افتاد. 750 تن آسفالت نیز در تهران در سال گذشته ریخته شد، که در تاریخ بلدیه بی‌نظیر است و حاصل زحمت همکاران من در معاونت فنی و عمرانی بود.
وی به بوستان های جدید افتتاح شد و اضافه شدن 1500 هکتار به کمربند سبز تهران اشاره و عنوان کرد: شاخص سرانه فضای سبز که باید به ازای هر فرد 10 متر مربع باشد، به 16.7 متر مربع رسید.
معاون شهردار تهران در پایان گفت: امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که مردم احساس کنند در کنار موارد نرم‌افزاری، تحول سخت‌افزاری در شهر نیز ایجاد شده است. 
گفتنی است؛ پایان این برنامه 110 جایزه 1 میلیونی از جانب معاونت برنامه ریزی برای برگزیدگان پویش «ایران دورت بگردم» اختصاص داده شد.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/473422/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

کاش وحید کاظمی داور ما نبود؛ سرمربی پیکان: پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

میثاقی: چرا شعار «از خوب به عالی» سپاهان عملی نشد؟

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

دین‌محمدی: کارمان خیلی سخت شد/ کاش کاظمی داور این بازی نبود

دین‌محمدی:این فوتبال به درد نمی‌خورد/پنالتی نفت خنده‌دار بود

پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود؛ اگر در قلعه‌حسن‌خان بازی می‌کردیم داور پنالتی نمی‌گرفت!

دین‌محمدی: پنالتی صنعت نفت تعجب‌آور و خنده‌دار بود

دین محمدی: آیا صحنه پنالتی را مشاهده کردید؟

برنامه قطعی برق کردستان روز سه‌شنبه 23 اردیبهشت + جدول

دستگیری دو صیاد متخلف در مناطق تحت مدیریت شهرستان بیجار

طلوع امید در دیار کردستان؛ سفری که تاریخ را رقم زد

کردستان آماده تقویت زیرساخت‌ها برای اربعین 1404

آماده‌باش کامل ناوگان حمل‌ونقل کردستان برای اربعین/ تمرکز بر مرز باشماق و سفرهای بازگشت زائران