عصر کرد

آخرين مطالب

رفع‌ عقب ماندگی‌های کرمانشاه نیاز به کار جهادی دارد سیاسی

رفع‌ عقب ماندگی‌های کرمانشاه نیاز به کار جهادی دارد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -   استاندار کرمانشاه با اعلام آمادگی برای حمایت عملیاتی از صنعتگران و معدنکاران استان، بر ضرورت زنجیره سازی از تولید مواد اولیه تا انواع کالاهای فرآوری شده در استان تاکید کرد و از تولیدکنندگان خواست با نهایت انگیزه و تلاش برای رشد اقتصادی بیشتر استان گام بردارند.
محمدطیب صحرایی بررسی و پیگیری مشکلات حوزه صنعت و معدن استان که با حضور فعالان این عرصه و اعضای مدیره خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه در شهرک صنعتی بیستون برگزار شد، اظهارکرد: یکی از ارکان تغییر وضعیت استان کرمانشاه به سمت رشد و تعالی بیشتر، عرصه فعالیت های صنعتی و تولیدی است که از ضروریات شرایط کنونی به شمار می‌آید.
  صحرایی با اعلام آمادگی برای حمایت عملیاتی از صنعتگران و معدنکاران استان، از آنان خواست که با نهایت انگیزه و تلاش برای رشد بیشتر صنعت استان به سمت گشایش موانع و بن بست‌ها و زنجیره سازی صنایع گام بردارند.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه سختی های طاقت فرسایی را در دهه های اخیر پشت سر گذاشته، اما کارآفرینان و صاحبان صنایع اجازه نداده‌اند چراغ صنعت خاموش شود و بخشی از صنایع استان دارای نشان و پیشرو هستند که قابلیت ارتقا و رشد بیش از پیش را دارند.
صحرایی خاطر نشان کرد: فصل مشترک نیازهای صنعتگران استان حمایت های مالی و بانکی است، در این زمینه وعده‌ها و توافق هایی صورت گرفته، اما در فضای کسب و کار و صنعت باید از نقطه اول تا آخر پیگیری ها با سماجت و مستمر انجام شود و تمرکز بر راهگشایی باشد.
وی گفت: در بحث جذب اعتبارات برای استان تا زمان تخصیص، نیاز به پیگیری های مصرانه است و قرارگاه ملی اشتغال استان کرمانشاه و کارگروه کارگشایی بانکی فعالیت های خود را در جهت رفع موانع آغاز کرده اند و از زمان برگزاری جلسات آنها به طرز محسوسی در گشایش های بانکی تغییر مثبت ایجاد شده است.
صححرایی تاکید کرد: رفع‌ عقب ماندگی های استان کرمانشاه نیاز به کار جهادی دارد و بنده نیز تمام توانم را در همراهی با بخش صنعت استان خواهم گذاشت و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت تا راهیابی و راهگشایی امور با تعامل و هدفمندی ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به پیشبرد امور استان به صورت گام به گام و محسوس، تصریح کرد: در کرمانشاه نیاز به ایجاد زنجیره ارزش افزوده داریم و زنجیره سازی از مواد اولیه تا تولید محصول نهایی در بخش صنعت و ساختمان سازی نیاز است و در برخی بخش ها زیرساخت های فعالیتها هموارتر شده و در بخشهای بانکی هم در جهت تسهیل امور در حال پیگیری بیشتر هستیم.
صحرایی بر ایجاد تبادل و صادرات و واردات متناسب با فعالیت های صنعتی استان اشاره کرد و گفت: پیگیر برقراری ارتباطات گسترده تر با کشور عراق هستیم تا زیرساختهای مناسبی برای ایجاد بازارهای خوب و مطمئن در بخش صنایع و معادن و اقتصاد استان فراهم شود.
وی ادامه داد: ایجاد ارتباطات کاری و سرمایه گذاری های مشترک و انجام امور فرهنگی و اجتماعی مشترک با کشور عراق را پیگیر هستیم و در فراهم آوردن زیرساخت های ارتباطی همچون فرودگاه و راه آهن گام های موثری برداشته ایم تا دسترسی برای صادرات تولیدات استان تسهیل شود.
صحرایی بر ضرورت رفع موانع و مشکلات گمرکی در حوزه صنعت و معدن نیز تاکید کرد و گفت: گلوگاه های اثرگذار در حوزه صنعت و معدن استان باید معین شود و روندهای گمرکی و مشکلات این حوزه مرور و برای حل آن اقدامات جدی صورت گیرد.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/460761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

تصادف مرگبار در این محور هشت کشته بر جای گذاشت