عصر کرد

آخرين مطالب

اکران آثار برگزیده در پرتال‌های شهری و مترو شهرداری تهران

اکران آثار برگزیده در پرتال‌های شهری و مترو
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مراسم اختتامیه اولین مسابقه بین المللی کارتون چهل خونه برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران مراسم اختتامیه اولین مسابقه بین المللی کارتون چهل خونه با موضوع فرهنگ آپارتمان نشینی و همسایه خوب با حضور علیرضا نادعلی عضو و دبیر کمیته هنری شورای اسلامی شهر تهران، امیری، مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران، جمعی از مدیران ارشد شهری، هنرمندان و تسهیلگران محلات نمونه طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی در کوشک باغ هنر برگزار شد.
علیرضا نادعلی، دبیر کمیته هنری شورای اسلامی شهر تهران، ضمن رونمایی از کتاب آثار برگزیده این جشنواره گفت: بخشی از بی نظمی های زیست شهری ناشی از خالی بودن جای کار هنری در مباحث آموزشی است.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین رویدادی با حضور اساتید برجسته هنر کارتون در شهرداری تهران افزود: گفت و گوی بین المللی و جهانی در خصوص زیست شهری و کنار هم زندگی کردن، اساسا اتفاق مطلوبی است و آموزه های شرقی، ایرانی و اسلامی یا همان سبک زندگی ایرانی اسلامی در این موضوع حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به زیست محله‌ای در تهران، برهم افزایی و مشارکت در حل مشکلات محله‌ها، از طریق رویدادهای کوچک با موضوعات همسایگی تاکید کرد و گفت: تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران می تواند در این موضوع الگوی خوبی برای سایر کلان شهرها باشد .
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این جشنواره در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد.
بهرام عظیمی رئیس هیات داوران این مسابقه بین المللی ضمن ابراز خوشحالی از ابتکار شهرداری تهران در برگزاری رویدادهای این چنینی تاکید کرد این جشنواره تمامی استانداردهای لازم را دارا بود.
مهدی امیری مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و رئیس اولین جشنواره بین المللی کارتون چهل خونه در سخنان خود گفت: این جشنواره ذیل مجموعه جشنواره های مردمی آرمان برگزار شد.
وی تاکید کرد رسالت ما پرداختن به شهروند متعالی است شهروندی که هم به حقوق شهروندی توجه دارد و هم تکالیف دینی را به درستی انجام می دهد. امیری با اشاره به چشم انداز شهردار محترم تهران مبنی بر " تهران، کلان شهر الگوی جهان اسلام" بیان داشت : لازمه الگوبودن علاوه بر وجود زیرساخت های عالی در شهر، وجود شهروندانی متعالی است.
امیری افزود: از زمان اعلام فراخوان در بهمن 1401 ، 634 اثر از 47 کشور دنیا به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از انجام فرآیند داوری 21 اثر از کشورهای مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند. کشورهای چین، ترکیه رومانی، اندونزی، روسیه، هند، برزیل، اوکراین و لهستان دارای بیشترین هنرمند شرکت کننده در این جشنواره بعد از کشورمان، بودند. وی از اکران آثار در قالب مجموعه نمایشگاهی در زیرگذر حضرت ولی عصر(عج ) و پرتابل های شهری خبر داد.
همچنین برندگان اصلی بخش حرفه ای از کشورهای چین، اکراین و ایران موفق به دریافت تندیس جشنواره و 500 دلار شدند در بخش حرفه ای ده نفر از هنرمندان کشورمان با دریافت لوح تقدیر و 50میلیون ریال جایزه نقدی با جشنواره خداحافظی کردند. در بخش آماتور ویژه شهر تهران سه نفر از شهروندان تهرانی موفق به دریافت لوح تقدیر و 30میلیون ریال جایزه نقدی شدند. رونمایی از کتاب مجموعه آثار برگزیده و اجرای برنامه‌های هنری از بخش های مختلف مراسم اختتامیه بود. این جشنواره برای اولین بار توسط اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران در سطح بین المللی برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/456899/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

کاش وحید کاظمی داور ما نبود؛ سرمربی پیکان: پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

میثاقی: چرا شعار «از خوب به عالی» سپاهان عملی نشد؟

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

دین‌محمدی: کارمان خیلی سخت شد/ کاش کاظمی داور این بازی نبود

دین‌محمدی:این فوتبال به درد نمی‌خورد/پنالتی نفت خنده‌دار بود

پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود؛ اگر در قلعه‌حسن‌خان بازی می‌کردیم داور پنالتی نمی‌گرفت!

دین‌محمدی: پنالتی صنعت نفت تعجب‌آور و خنده‌دار بود

دین محمدی: آیا صحنه پنالتی را مشاهده کردید؟

برنامه قطعی برق کردستان روز سه‌شنبه 23 اردیبهشت + جدول

دستگیری دو صیاد متخلف در مناطق تحت مدیریت شهرستان بیجار

طلوع امید در دیار کردستان؛ سفری که تاریخ را رقم زد

کردستان آماده تقویت زیرساخت‌ها برای اربعین 1404

آماده‌باش کامل ناوگان حمل‌ونقل کردستان برای اربعین/ تمرکز بر مرز باشماق و سفرهای بازگشت زائران