عصر کرد

آخرين مطالب

برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی منطقه آزاد کیش

برگزاری نشست خبری  کمیته بحران ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تامین سوخت، تکمیل ذخائر آب نیروگاه ها، افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب همچنین تدابیر لازم جهت تعبیه چادر های اسکان اضطراری در نشست خبری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی 1402 مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست که ظهر دوشنبه 22 اسفند با حضور جمعی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد، منصور ملانوری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت ارتقا کیفیت خدمت رسانی به ساکنان و گردشگران در ایام عید نوروز گفت: در حوزه تامین آب، شرکت آب و برق کیش ضمن افزایش 10 درصدی ظرفیت تولید نسبت به نوسازی تجهیزات این مجموعه نیز اقدام کرده است و در حال حاضر نیروگاه های کیش توان تولید روزانه 25 تا 30 هزار متر مکعب آب را دارند.
منصور ملانوری اظهار داشت: با وجود این میزان تولید و ظرفیت ذخایر، تا پایان تعطیلات نوروزی برای ارائه خدمات به گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به جزیره سفر می کنند مشکلی نخواهیم داشت.
وی همچنین از افزایش 75 درصدی ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب کیش خبر داد و افزود: با یک افزایش 7 هزار و 500 متر مکعبی، ظرفیت کنونی جزیره در حوزه تصفیه فاضلاب 17 هزار و 500 متر مکعب می باشد.
ملانوری پیک مصرف برق در ایام شلوغی نوروز را 120 مگاوات عنوان کرد و با بیان این که در حال حاضر ظرفیت تولید در کیش، بیش از 200 مگاوات است گفت: برای تامین برق مورد نیاز در ایام نوروز هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی عنوان کرد: سال گذشته یکی از معضلات ما تامین سوخت مایع نیروگاه ها بود که امسال با اقدامات انجام شده و متصل شدن به خطوط گاز سراسری، نیروگاه ها در حال تکمیل ظرفیت ذخایر خود هستند.
به گفته منصور ملانوری، بستر سازی برای اطلاع رسانی موضوعات مختلف به گردشگران در بنادر چارک و آفتاب انجام شده است.
موضوعات مهمی از جمله ایجاد کمپ های اضطراری سرپوشیده با هدف اسکان گردشگران در مواقع بحران، تغییرات آب و هوایی و بارندگی، ایجاد امکان نصب 400 چادر برای گردشگران در سالن نمایشگاه ها، راه اندازی بخش مانیتورینگ زلزله در کیش، آمادگی بیمارستان برای ارائه خدمات در مواقع بحران، اطلاع رسانی دقیق و صحیح مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل و صدا و سیمای مرکز کیش به گردشگران و ساکنان در مواقع بحرانی، شناسایی اماکن حادثه خیز و نصب تابلوهای شنا ممنوع در مناطق نا امن برای در این نشست خبری مطرح شد.
گفتنی است تامین ارزاق عمومی و هماهنگی های لازم برای ورود خودروهای حمل اقلام موصرفی، افزایش تعداد شناورها همچنین صیانت از محیط زیست جزیره، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/436110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

النصر به‌دنبال فروش صمیمی‌ترین رفیق رونالدو!

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

موسوی: تصمیم‌گیری‌های غیرحرفه‌ای دردی را از استقلال درمان نمی‌کند

لورکوزن تصمیم می‌گیرد: خداحافظی با مهاجم ناراضی!

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز سه شنبه 23 اردیبهشت + لیست مناطق

پربازدیدترین پشت صحنه پایتخت ؛ نقی در نقش فهیمه + فیلم

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

کاش وحید کاظمی داور ما نبود؛ سرمربی پیکان: پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77