عصر کرد

آخرين مطالب

مراسم بزرگداشت روز شهدا و یادواره شهدای اسفند قزوین برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

مراسم بزرگداشت روز شهدا و یادواره شهدای اسفند قزوین برگزار شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مراسم بزرگداشت روز شهدا و یادواره شهدای اسفند ماه قزوین و حومه با حضور استاندار قزوین، فرمانده سپاه، مدیرکل بنیاد و جمعی از مسئولان استان قزوین و مردم شهیدپرور برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، مراسم بزرگداشت روز شهدا و یادواره شهدای اسفند ماه قزوین و حومه، با حضور مسئولان استانی و مردم شهیدپرور قزوین به‌ویژه خانواده‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد.
این مراسم همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در شهرک کوثر قزوین برپا شد.
در مراسم فوق، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین ضمن قدردانی از زحمات مسئولان در برپایی مراسم بزرگداشت روز شهدا و یادواره شهدای اسفند ماه قزوین و حومه، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.
وی افزود: مردم قزوین در یادواره‌های شهدا گرد هم می‌آیند تا بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و شهدا تجدیدبیعت کرده و راه‌شان را ادامه می‌دهند.
اعلایی ادامه داد: مردم انقلابی استان قزوین همواره در زمانی که دشمنان توطئه‌های مختلفی علیه نظام جمهوری اسلامی طراحی می‌کنند، در صحنه هستند و از ارز‌ش‌های اسلام حراست می‌کنند که این مهم بیانگر ارادت و علاقه وافر آنها به امام راحل، شهدا و انقلاب است.
استاندار قزوین در ادامه مطالبی پیرامون موفقیت و مسیر رو به رشد ایران در عرصه‌های مختلف اقتصادی، نظامی، فرهنگی، اجتماعی و بین‌المللی بیان کرد.
در ادامه این مراسم، سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به ایام بزرگداشت شهدا گفت: یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 اسفند سال 1358 به دستور امام خمینی(ره) بنیاد شهید تأسیس شد و 25 سال بعد در سال 1383 این روز با عنوان روز بزرگداشت شهدا نام‌گذاری و به تصویب شورای انقلاب فرهنگی رسید و در تقویم رسمی کشور لحاظ شد.
این مقام مسئول افزود: در همین راستا بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین برنامه‌هایی با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، تبیین سیره و منش شهیدان، احیا، حفظ و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و شناساندن روز بزرگداشت شهدا در نظر گرفته و اجرا کرده است.
وی روز بزرگداشت شهدا را به همه جامعه ایثارگران، کارکنان خدوم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و همه افرادی که راه و منش شهدا را ادامه می‌دهند، تبریک گفت.
اسمعیلی افزود: مسئولان و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران به مدد شهدا همه تلاش خود را می‌کنند تا بتوانند با رسیدگی به امور جامعه ایثارگران و همچنین خدمات‌رسانی مطلوب به این قشر معظم جامعه، رضایتمندی واقعی آنها را کسب کنند‌.
وی ادامه داد: همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران با اجرای برنامه‌های ترویجی تلاش می‌کند که ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و احیای ارزش‌های اسلام، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج دهد‌.
در ادامه مراسم یاد شده، حجت‌الاسلام محمد صادقی روایتگر و استاد حوزه و دانشگاه به روایت‌گری رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا و صبر و مقاومت والدین شهید در هشت سال دفاع مقدس و ویژگی‌های اخلاقی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.
در مراسم فوق، برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله اجرای موسیقی، مولودی‌خوانی، سرود، پخش کلیپ و نماهنگ برگزار شد.
همچنین طی این مراسم، گروه سرود بنات‌الحیدر به سرپرستی عارفه محمدی از مسجد امیرالمومنین(ع) قزوین به اجرای سرود پرداختند.
لازم به ذکر است در این مراسم سردار رستمعلی رفیعی‌آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین، ابوالحسن کبیری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین، عباس کاظمی فرماندار شهرستان قزوین و محسن آخوندی مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین حضور داشتند.
همچنین مسئولان استان قزوین با اهدای لوح از خادمان شهدای گلزار شهدای قزوین، هنرمند نخبه سید مرتضی عبدحسینی (فرزند شهید) و کانون فرزندان شهید استان تجلیل کردند.
گفتنی است در مراسم فوق، یاد و خاطره شهدای عملیات‌‌های خیبر، بدر، والفجر 8 و والفجر 10 گرامی داشته شد.
همچنین در مراسم یاد شده، والدین شهدا که طی اسفند ماه سال‌های گذشته دار فانی را وداع گفته و به فرزندان شهیدشان پیوستند، یاد و خاطره آنان همزمان با این مراسم گرامی داشته شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/434839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

النصر به‌دنبال فروش صمیمی‌ترین رفیق رونالدو!

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

موسوی: تصمیم‌گیری‌های غیرحرفه‌ای دردی را از استقلال درمان نمی‌کند

لورکوزن تصمیم می‌گیرد: خداحافظی با مهاجم ناراضی!

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز سه شنبه 23 اردیبهشت + لیست مناطق

پربازدیدترین پشت صحنه پایتخت ؛ نقی در نقش فهیمه + فیلم

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

کاش وحید کاظمی داور ما نبود؛ سرمربی پیکان: پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77