عصر کرد

آخرين مطالب

پرداخت 47 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان اقتصادی

پرداخت 47 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان، با بیان اینکه در سالجاری 78 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به کردستان تخصیص یافت، گفت: تاکنون 47 میلیارد تومان از این تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
فرزاد پیشکاری، امروز سه شنبه با حضور در دفتر امام جمعه سنندج و نماینده مردم استان در خبرگان رهبری به تشریح اقدامات و برنامه های وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: در استان کردستان 1963 تعاونی با 185 هزار نفر عضو وجود دارد که زمینه اشتغال 17 هزار و 100 نفر را در استان فراهم کرده است.
  وی افزود: حمایت، هدایت و نظارت بر تعاونی ها از مهمترین اقدامات این اداره کل در خصوص تعاونی ها است.
مدیرکل کار استان کردستان، جلوگیری از آسیب های اجتماعی و ایجاد نشاط و شادابی در جامعه کار و تولید را از مهمترین وظایف اداره کل کار استان در حوزه فرهنگی اجتماعی خواند و با اشاره به مجموعه های فرهنگی ورزشی کارگران در استان، بیان کرد: 18 میلیارد تومان مصوبات سفر ریاست جمهوری برای مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران بهاران سنندج و مریوان با تلاش های استاندار کردستان تخصیص داده شده و به زودی شاهد افتتاح استخر کارگران سنندج خواهیم بود.
وی در خصوص حوزه روابط کار با بیان اینکه در طول سال بیش از 6 هزار پرونده در هیئت های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود، ادامه داد: بازرسان کار در طول سال بیش از 20 هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه های کشور هستند دچار مشکل نشوند.
پیشکاری با اشاره به پرداخت حقوق به کارگرانی که بیکار شده اند در قالب بیمه بیکاری، به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه تشکلات کارگری و کارفرمایی و مشاغل سخت و زیان آور پرداخت و گفت: خوشبختانه با اقدامات این اداره کل در سالجاری هیچ کارگاه و واحد صنعتی که در اقتصاد استان تاثیر گذار باشد، تعطیل نشده است.
مدیرکل کار کردستان با بیان اینکه هیچ اداره، ارگان و سازمانی به تنهایی متولی اشتغال نیست و ایجاد اشتغال در کشور به تلاش تمامی ادارات، ارگان ها و همچنین بخش خصوصی نیازمند است، گفت: سهم استان کردستان در ایجاد اشتغال در سالجاری 33 هزار و 513 نفر بوده که با تاکیدات استاندار کردستان و همت تمامی دستگاه های اجرایی و بانک های عامل تاکنون اشتغال 41 هزار و 117 نفر در سامانه رصد ثبت شده است.
پیشکاری با بیان اینکه در سالجاری 78 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به استان کردستان تخصیص یافت، گفت: تاکنون 47 میلیارد تومان از این تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرکل کار کردستان با اشاره به اقدامات دولت و نظام در فراهم کردن زیر ساخت ها و بسترهای توسعه در روستاها، گفت: از ابتدای طرح تسهیلات پایدار روستایی و از 585 میلیارد تومان سهم استان کردستان، تاکنون 468 میلیارد و 300 میلیون تومان به متقاضیان این طرح پرداخت شده است.
مدیر کل کار کردستان به تسهیلات تبصره 16 نیز اشاره کرد و گفت: 1807 میلیارد تومان سهم استان کردستان بوده که توزیع شهرستانی شده و تاکنون متقاضیان این طرح برای 320 میلیارد تومان ثبت نام کرده اند.
وی با بیان اینکه در تسهیلات تبصره 18 نیز هزار و 160 میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است، بیان کرد: هدف دولت از ارائه این تسهیلات کمک به بنگاه های اقتصادی، حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال های پایدار است.
حاج ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج نیز با قدردانی از اقدامات اداره کل کار کردستان، اظهار کرد: دنیا دار صداقت و راستی و کسب عزت است و کسانی در آخرت رستگار و سرفراز خواهند شد که از این فرصت‌ها و مسئولیت های این دنیا برای کسب توشه آخرت بهره برداری کرده باشند.
ماموستا رستمی ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی را یکی از وسیع ترین و اثرگذارترین حوزه های خدمت رسانی به مردم توصیف کرد و افزود: کارکردن در این حوزه اثرگذار که با معیشت و رفاه مردم سروکار دارد قطعاً هم اجر دنیوی و هم پاداش اخروی بدنبال دارد.
امام جمعه سنندج، ایران اسلامی را سرشار از منابع و نعمات خدادادی، جوانان نیرومند و با انرژی و... دانست و گفت: فضا برای کار در کشور مهیا است باید همه همت نمایند و آینده نگری کنند تا کشور به سمت توسعه پیش برود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/373926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

تصادف مرگبار در این محور هشت کشته بر جای گذاشت