عصر کرد

آخرين مطالب

اضافه شدن موشک کروز «پاوه» به سبد موشکی کشور سیاسی

اضافه شدن موشک کروز «پاوه» به سبد موشکی کشور
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  سردار امیرعلی حاجی‌زاده در گفت‌وگویی تلویزیونی که به تشریح دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه اختصاص داشت، با بیان اینکه منفعت آمریکا ناامن‌سازی غرب آسیا و حتی جهان است، اظهار کرد: جنگ ایران و عراق، حمله به افغانستان، دو جنگ در عراق، حمله عربستان به یمن و نبرد با داعش و نبرد با رژیم صهیونیستی از جمله درگیری‌هایی است که در این منطقه جریان داشته ‌و آمریکا عامل اصلی آنها بوده است.
  وی با تاکید بر اینکه اگر قوی نباشیم، همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود، تصریح کرد: از ابتدا در نیروی هوافضا به دنبال این بودیم که توانمندی و ماشین جنگی آمریکایی‌ها را ناکارآمد کنیم؛ آمریکایی‌ها تعدادی قدرت برترساز دارند که ما یا به آن ضربه زدیم و یا آن را ناکارآمد کرده‌ایم.
حاجی‌زاده یادآور شد: پایگاه‌های آمریکایی در منطقه زمانی برای آن‌ها قدرت بود، اما امروز گوشت زیردندان است و هروقت اراده کنیم می‌توانیم آن را بزنیم به همین دلیل این‌ها تبدیل به نقطه ضعف برای آنها شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: بزرگترین نیروی هوایی جهان متعلق به نیروی دریایی آمریکا است، در گذشته زمانی می‌گفتند اگر این ناوگان به سمت کشوری حرکت کرده، حاکم آن کشور سقوط می‌کرد ولی ما الان قادر هستیم تا فاصله دو هزار کیلومتر ناوهای آمریکایی را بزنیم؛ این دو هزار کیلومتر هم به احترام اروپایی‌ها است که انشالله این احترامشان را حفظ کنند.
وی با اشاره به دستیابی ایران به موشک هایپرسونیک، اظهار کرد: این موشک قادر است در خارج از جو مانور انجام دهد یعنی موتوری دارد که در 300-400 کیلومتری هدف روشن می‌شود و شروع به مانور کردن می‌کند. سامانه‌های پدافندی بر اساس پیش‌بینی مسیر و نقطه آینده موشک‌ها عمل می‌کنند که درباره این موشک نمی‌توانند نقطه آینده آن را پیدا کنند.
حاجی‌زاده تصریح کرد: من با احتیاط می‌گویم و اهل غلو کردن هم نیستم اما تا ده‌ها سال آینده هم نمی‌توانند سامانه‌ای برای مقابله با آن ایجاد کنند، هرچند می‌توان گفت که اصلا نمی‌توانند با آن مقابله کنند.
فرمانده هوافضای سپاه با بیان اینکه سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از 12 تا 13 ماخ است، ادامه داد: با توجه به اینکه موشک هایپرسونیک از جو خارج می‌شود به دنبال این هستیم که چطور از آن رونمایی کنیم. البته اگر دشمنان آن را باور نکردند هم مهم نیست؛ روز حادثه مشخص می‌شود.
وی با اشاره به عملیاتی‌شدن جدیدترین موشک کروز ایرانی با نام پاوه گفت: این موشک با برد یک هزار و 650 کیلومتر وارد سبد موشکی ما شده که به یاد شهدای کردستان به نام «پاوه» نامگذاری شده است.
حاجی‌زاده همچنین با اشاره به ویژگی‌های پهپاد غزه، اظهار کرد: پهپاد غزه مداومت پروازی بسیار بالایی دارد و همزمان می‌تواند 9 بمب با خود حمل کند.
وی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های انجام‌شده در زمینه ماهواره‌برها، گفت: به توانمندی‌های جدیدی رسیده‌ایم که راه ما را برای رسیدن به وزن‌های بالا و مدارهای بالاتر هموار کرده است. با کارهای انجام شده در سال‌های گذشته بسیاری از ریل‌گذاری‌ها برای جهش‌های بعدی انجام شده و ظرف یکی دو سال آینده جهش های بزرگی را خواهیم داشت و موج های راه افتاده تبدیل به سونامی خواهد شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به پرسشی درباره حمله به پایگاه عین‌الاسد پس از ترور سردار سلیمانی گفت: هدف ما از حمله به عین‌الاسد کشتن سربازهای آمریکایی نبود، ما خواستیم هیمنه نظامی آمریکا را بشکنیم که محقق شد. هدف اصلی انتقام ما کسانی هستند که دستور ترور را صادر کردند. ان شالله بتوانیم ترامپ، پومپئو و مک‌کنزی را بکشیم.
وی افزود: ما البته آماده پاسخگویی به تهدیدات آنان پس از این حمله بودیم و با 400 موشک در مرحله اول خود را آماده کرده بودیم که جوابی ندادند.
حاجی زاده در پاسخ به پرسشی درباره انتشار اخبار جدید در حوزه نیروی هوافضا تصریح کرد: در آینده اخبار خوبی در این حوزه خواهید شنید. خوشبختانه در این دولت با هماهنگی تقسیم کاری خوبی میان نیروی هوافضای سپاه، وزارت دفاع و سازمان فضایی وزارت ارتباطات انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/348811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

تصادف مرگبار در این محور هشت کشته بر جای گذاشت