عصر کرد

آخرين مطالب

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری؛ مهم‌ترین رویکرد کردستان در نمایشگاه گردشگری اقتصادی

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری؛ مهم‌ترین رویکرد کردستان در نمایشگاه گردشگری
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: مهم‌ترین رویکرد استان کردستان در شانزدهمین نمایشگاه گردشگری تهران، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، قابلیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری و صنایع‌دستی و جذب توریست بود.
منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌وششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران در حالی برگزار شد که علاوه بر دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی و شرکت‌های مرتبط و چند کشور همسایه نیز رونق‌دهنده این نمایشگاه بودند.
  سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال و پررنگ استان کردستان در این نمایشگاه افزود: خوشبختانه استان کردستان توانست در این رویداد فرهنگی به مهم‌ترین دستاوردهای از پیش تعیین شده که همان معرفی جاذبه‌های گردشگری و توانمندی‌های حوزه صنایع‌دستی، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، جذب گردشگر و افزایش و انجام تعاملات بین‌المللی بود، برسد.
وی عنوان کرد: در غرفه اصلی گردشگری استان که در سالن 38A و در فضایی به مساحت 203 متر مربع برپا شده بود، علاوه بر بخش دولتی به‌عنوان برنامه‌ریز و سیاست‌گذار، نماینده‌های بخش خصوصی استان در قالب 12 کانتر شامل جامعه حرفه‌ای هتل‌داران و مهمان‌پذیرها، انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی، جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی، انجمن راهنمایان گردشگری و گردشگری مجازی حضوری فعال داشتند، که با استقبال گسترده مسئولان کشوری، استانی و بازدیدکنندگان واقع شد.
مهرزاد افزود: همچنین در این غرفه‌ تولیدات مریوان شهر جهانی کلاش، کاکوی سفلی روستای ملی گلیم‌بافی، سنندج شهر خلاق موسیقی و دیوزناو روستای ملی ارغوان‌بافی معرفی و ارائه شد.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان بیان کرد: معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری شهرداری سنندج و منطقه اقلیم کردستان عراق نیز از دیگر بخش‌های فعال غرفه استان در این نمایشگاه بود.
وی یادآور شد: در سالن 8 این نمایشگاه و در فضایی به مساحت 123 مترمربع نیز، 12 غرفه صنایع‌دستی از جمله نازک‌کاری، ساز کوبه‌ای، ارغوان‌بافی، میناکاری، قلم‌زنی، سفال‌گری، البسه محلی و...در معرض دید عموم قرار گرفت.
مهرزاد اظهار کرد: حضور در این نمایشگاه علاوه بر معرفی عملکرد، فعالیت‌ها، دستاوردها و قابلیت‌های استان در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، فرصت مغتنمی بود تا استان کردستان از تجربیات سایر استان‌ها و بخش‌های خصوصی فعال در حوزه های‌مختلف گردشگری و صنایع‌دستی بهره‌مند شود.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌ وابسته و سی‌وششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران روز جمعه 21 بهمن‌ماه سال‌جاری پس از 4 روز فعالیت مستمر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران به کار خود پایان داد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/307275/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یکه‌تازی بانک‌های کرمانشاه در سایه تهدیدهایی که عملی نشد!

خرس عروسکی بامزه و بددهن صاحب سریال می‌شود

برکناری رئیس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء کرمانشاه

حسین پاکدل با «امر ملوکانه» به تئاتر برمی‌گردد

راسموس هویلون: می‌خواهم خودم را در بزرگ‌ترین صحنه‌ها نشان دهم؛ سختی‌ها باعث بهتر شدن من خواهد شد

قیمت خودرو کی ام سی در بازار؛ بالا یا پایین؟

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

عصبانیت شدید فردین معصومی/ داوران سرنوشت کشتی فینال را عوض کردند/فیلم را برای اتحادیه جهانی بفرستید

کاهش بیکاری در آمریکا

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

آزادسازی 1.6 هکتار از اراضی صنعتی راکد در کردستان

هفته آینده وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی می‌شود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد/بازیکنان پرسپولیس فکر نمی‌کردند گل‌شان تایید شود

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

تصادف خطرناک تراکتور با قطار در گنداب علیا +عکس

تکلیف وزارت اقتصاد مشخص شد/ سید علی مدنی‌زاده کیست؟

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

مالیات‌سِتاتی گنج بی‌پایان نیست

سیدعلی مدنی زاده؛ سکان اقتصاد را در دست می‌گیرد؟

بایدها و نبایدهای انتخاب وزیر اقتصاد

پپ: یازده نفره در محوطه جریمه دفاع کردند!‏

سقوط دو تیم بوندسلیگایی قطعی شد

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست!

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

تصادف مرگبار در این محور هشت کشته بر جای گذاشت