عصر کرد

آخرين مطالب

1356 میلیارد ریال طرح مخابراتی در کردستان اجرا شد اقتصادی

1356 میلیارد ریال طرح مخابراتی در کردستان اجرا شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  آزاد حکمت اظهار داشت: ایجاد مرکز مستقل با حذف کابل‌های اقماری در 17 روستا با ظرفیت‌سازی هزار و 472 پورت، تعویض سوئیچ های قدیمی در 10 نقطه با مجموع هزار و 920 پورت، توسعه سوئیچ تلفن ثابت در 52 مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت‌سازی 2 هزار و 860 پورت ثابت ADSL و VDSL از جمله اقدامات انجام شده در حوزه سیستم‌های مخابراتی است.
  وی ایجاد اینترنت ADSL به میزان 448 پورت در 11 روستای جدید، دایری چهار هزار و 973 خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید، دایری 14 هزار و747 پورت جدید اینترنت پر سرعت مخابرات (ADSL)، دایری 387 مشترک جدید FTTH و افزایش ظرفیت منصوبه FTTH به میزان هزار و 24 پورت در شهرستان‌های سنندج، قروه و مریوان را از دیگر پروژه‌های حوزه سیستم‌های مخابراتی اعلام کرد.
سرمایه‌گذاری 785 میلیارد ریالی در بخش توسعه حوزه سیار
حکمت با اشاره به اینکه در بخش توسعه حوزه سیار 785 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است افزود: احداث هفت سایت جدید فول تکنولوژی موبایل در شهرستان‌های بانه، سنندج، قروه و مریوان، ارتقای تکنولوژی اینترنت موبایل از نسل دوم به نسل‌های سوم و چهارم در شهرستان‌های بانه، بیجار، سنندج، سقز، قروه، مریوان، کامیاران و دهگلان بر روی 29 سایت از پروژه‌های اجرا شده در این حوزه است.
وی افزود: در بخش توسعه دیتا نیز با مجموع سرمایه گذاری 21 میلیارد ریال، برگردان UPLINK شهرستان‌های کامیاران، دیواندره و بانه بر روی لینک 10G (معادل پنج برابر شدن پهنای باند) به صورت مجزا در هر شهرستان، برگردان ترافیک بانه، برگردان ترافیک مراکز وحدت و هشترودی سنندج بر روی سوئیچ مرکز وحدت و برگردان MPLS کشوری از مرکز PC به مرکز شهید چمران از اقدامات اجرا شده با هدف افزایش سرعت اینترنت قابل ارائه به مشتریان مخابراتی است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان اجرای پروژه‌های برگردان ترافیک در مرکز شهید چمران سنندج، توسعه uplink مرکز شهید رشیدی نیا به 10G، ارتقا و بهینه سازی ظرفیت Bras استان، ارتقای uplink در 71 مرکز روستایی در شهرستان‌های بانه، بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد را از دیگر فعالیت‌های مخابراتی در بخش توسعه دیتا اعلام کرد.
سرمایه گذاری 259 میلیارد ریالی در توسعه حوزه انتقال
مدیر مخابرات منطقه کردستان همچنین به پروژه‌های اجرا شده با سرمایه گذاری 259 میلیارد ریال در توسعه حوزه انتقال استان اشاره کرد و گفت: افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتورهای همراه اول و ایرانسل از جمله این برنامه‌ها است.
وی به نصب و راه اندازی 50 دستگاه CWDM در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و سروآباد، نصب و راه اندازی هفت لینک رادیو در شهرستان‌های بیجار، سقز، قروه، دهگلان و دیواندره، نصب و راه‌اندازی تجهیزات لازم در راستای افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک به تعداد 21 مورد در شهرستان‌های بیجار، دهگلان، سقز، سنندج، قروه، مریوان را از دیگر پروژه‌های مخابراتی عنوان کرد.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/294418/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرماخوردگی در اردوی استقلال

تابستان سرنوشت‌ساز جوان‌های پرسپولیس

کنایه تارتار به استقلال در مورد یک بازیکن خاص!

فولاد برد، صدرنشین شد و صعود کرد

محمد طلایی: مدال‌آوری نباید ملاک انتخاب کشتی‌گیر شود

رکورد بنزما: چهارمین فصل با حداقل 30 گل‌سازی

واکنش رئیس فدراسیون ناشنوایان از انتخاب خواننده پاپ به عنوان مشاور

عالیشاه و پرسپولیس؛ شایعه باورنکردنی، جدی شد!

دلیل غیبت رونالدو مشخص شد

صنایع فرسوده آذربایجان شرقی نیازمند توجه فوری است

تیم سیار انتقال خون کرمانشاه 23 فروردین در سرپل‌ذهاب مستقر می‌شود

آخرین وضعیت پروژه‌های مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان + جزئیات

اختصاص 93 میلیارد تومان مالیات به مدرسه‌سازی در کردستان

شکارچیان کبک‌ در کامیاران دستگیر شدند

چین علاقمند سرمایه گذاری در افغانستان است + فیلم

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز سه‌شنبه 23 اردیبهشت منتشر شد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

النصر به‌دنبال فروش صمیمی‌ترین رفیق رونالدو!

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

موسوی: تصمیم‌گیری‌های غیرحرفه‌ای دردی را از استقلال درمان نمی‌کند

لورکوزن تصمیم می‌گیرد: خداحافظی با مهاجم ناراضی!

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

سه گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی

برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز سه شنبه 23 اردیبهشت + لیست مناطق

پربازدیدترین پشت صحنه پایتخت ؛ نقی در نقش فهیمه + فیلم

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

کاش وحید کاظمی داور ما نبود؛ سرمربی پیکان: پنالتی صنعت نفت خنده‌دار بود