دوشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۵
اجتماعی

سرباز کرمانشاهی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) از قصاص نجات یافت

سرباز کرمانشاهی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) از قصاص نجات یافت
عصر کرد -
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، سرباز وظیفه هاشم سلامت که در سال 97 درپی بروز اتفاقی در مرز سومار هم خدمتی خود را به قتل عمد رساند، پس از بررسی در دادگاه و طی مراحل قانونی به حکم قصاص محکوم شد اما پس از گذشت 2 سال و همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) با گذشت خانواده مقتول از زندان آزاد شد.
موسوی دادستان نظامی استان کرمانشاه در مراسم آزادسازی این سرباز وظیفه از زندان و رهایی از حکم قصاص اظهار کرد: سال 1397 سرباز وظیفه هاشم سلامت در مرز سومار در پی وقوع اتفاقی هم خدمتی خود از شهر دورد را به قتل رساند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: پس از صدور کیفر خواست و بررسی موضوع در دادگاه قتل عمد اثبات و حکم قصاص برای متهم صادر شد.
دادستان نظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: پس از آن با کمک بزرگان و ریش سفیدان اخذ رضایت از خانواده مقتول برای گذشت از خون فرزند خود و رضایت برای این فرد آغاز شد.
موسوی بیان کرد: خوشبختانه خانواده مقتول با تلاش بسیار و در روز شهادت امام حسن عسکری رضایت خود را اعلام کردند.
وی خاطر نشان کرد: طی یکسال گذشته در استان کرمانشاه 2 پرونده قتل در حوزه نظامی به صلح و سازش رسیده است.
کد خبر 5602946


نظرات شما