پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
سیاسی

تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات حوزه محرومیت‌زدایی استان کردستان

تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات حوزه محرومیت‌زدایی استان کردستان
عصر کرد - استاندار کردستان از تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات حوزه محرومیت‌زدایی استان خبر داد و گفت: آبرسانی به ۱۶۹ روستای کردستان انجام می‌شود. - اخبار استانها - به گزارش ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کردستان از تخصیص 100 درصدی اعتبارات حوزه محرومیت‌زدایی استان خبر داد و گفت: آبرسانی به 169 روستای کردستان انجام می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا در جلسه قرارگاه محرومیت‌زدایی استان کردستان از تخصیص 100 درصدی اعتبارات این حوزه خبر داد و اظهار داشت: یکی از مهمترین طرح‌های محرومیت‌زدایی استان که توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در دست اجراست آبرسانی به 169 روستا در یک بازه زمانی 30 ماهه است.
 
وی گفت: وزیر نیرو در سفر اخیر خود به کردستان اعلام کرده که در صورت اضافه شدن روستاهای دیگر به این طرح، اعتبار آن را تامین خواهیم کرد.
استاندار کردستان این میزان اعتبار و تخصیص در میان طرح‌های عمرانی استان را بی‌سابقه خواند و تصریح کرد: تا پیش از شروع فصل سرما بخش بزرگی از کار انجام شود.
زارعی‌کوشا بیان کرد: در پروژه انتقال آب به سنندج از سد آزاد رکورد لوله‌گذاری 6 کیلومتر در ماه ثبت شده و با این اوصاف انتظار کار مشابه در آبرسانی به روستاهای استان را داریم.
دولت به عهد خود وفا کرد/ افتتاح آبرسانی از سدتالوار به‌زودیابلاغ قرارداد 700 میلیارد تومانی اجرا طرح های آبرسانی در استان بوشهر انتهای پیام/486/


 


نظرات شما