فعالیت 412 واحد صنایع تبدیلی در کرمانشاه
اقتصادي
بزرگنمايي:
عصر کرد - سعید کریمی اظهار کرد: واحدهای صنایع تبدیلی شامل واحدهای فرآوری ، بستهبندی و ذخیره سازی است و اولین فرایندی که بر روی محصولات کشاورزی پس از برداشت انجام میشود صنایع تبدیلی گفته میشود.
وی با اشاره به تعداد واحدهای صنایع تبدیلی در استان کرمانشاه، افزود: در استان 412 واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت 5.5 میلیون تن وجود دارد که از این تعداد 268 واحد با 2.
6 میلیون تن زیر نظر جهاد کشاورزی و مابقی واحدهایی هستند که از سنوات پیش زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت مشغول فعالیت هستند.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، تصریح کرد: با توجه به تصمیمگیریهای انجام شده مقرر شده که به مرور زمان و با طی کردن مراحل لازم مدیریت تمامی واحدهای صنایع تبدیلی استان کرمانشاه به جهاد کشاورزی واگذار و منتقل شود.
کریمی با اشاره به تولیدات عمده استان کرمانشاه در حوزه صنایع تبدیلی، بیان کرد: عمدهترین محصول تولیدی استان کرمانشاه علاوه بر سیب زمینی و ذرت تولید گوجه فرنگی از 350 هزار تن تا حدود 550 هزار تن است، اما در حوزه صنایع تبدیلی عمدتاً شامل تولید رب گوجهفرنگی، فرآوردههای لبنی، روغن کشی، روغن حیوانی، عسل، روغن زیتون و بسته بندی حبوبات میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه
-
جمعه ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰:۱۱
-
۱۰۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/282144/