بزرگنمايي:
عصرکرد- عاشقان، مدیر فنی شرکت لبنیات پاک آرا سنندج در گفتوگویی اظهار
کرد: شرکت لبنیات پاک آرا سنندج، جزو واحدهای فرعی شرکت لبنیات پاک از
واحدهای تجاری بنیاد مستضعفان بوده است که در سال 1367 با خط تولید شیر،
ماست، دوغ و شیرکاکائو شروع به کار کرد و در سال 1383 به منظور ارتقای
فعالیت این شرکت تولید پنیرUF هم به تولیدات این شرکت اضافه شد.
وی افزود: این کارخانه در حال حاضر با دریافت بیش از 120 تن شیر در طول
روز به فعالیت در تولید شیر، انواع ماست طعمدار، انواع پنیر UF ، پنیرهای
ویتامینه، کم چرب، پروبیوتیک، کم نمک، انواع پنیر ویلسwhey less، پنیر
خامهای، پنیرهای پروسس و پنیر لاکتیکی و انواع دوغ گازدار و بدون گاز
اقدام کرده است.
مدیرفنی شرکت لبنیات پاک آرا سنندج بیان کرد: انواع محصولات فرعی تولیدی
این شرکت نیز شامل آب پنیر، پیمیت، انواع پنیر پیتزا و سایر محصولات لبنی
که با اوزان مختلف و بستهبندیهای مختلف بوده است.
وی ادامه داد: واحدهای این کارخانه شامل واحدهای تولید، کنترل کیفیت،
فنی، فروش و واحد مالی بوده است و در کل بحث فروش این شرکت طبق پخش سراسری
در تهران بوده است و محصولات فراوری شده شرکت پاک آرای سنندج در تمام ایران
به فروش میرسد به ویژه پنیر UF که تنها در این شرکت تولید خواهد شد.
صادرات این شرکت نیز تاکنون به اقلیم کردستان عراق بوده است و در حال کسب
مجوز اخذ کد صادرات برای کشور روسیه هستیم.
عاشقان در ادامه تعداد نیروهای این شرکت در بخش تولید را 60 نفر ذکر کرد
و گفت: با توجه به افزایش ظرفیت تولید، افزایش دریافت شیرخام و فروش،
تعداد پرسنل این شرکت در سالهای ارتقا یافته است و در حال حاضر به صورت
مستقیم این کارخانه برای 123 نفر پرسنل اشتغالزایی داشته است و به صورت غیر
مستقیم نیز در واحد پخش سراسری برای تعدادی از جوانان استان اشتغالزایی
داشته است.
وی افزود: این شرکت دارای واحد آزمایشگاهی بوده که شیر دریافتی از همان
ابتدا در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت تأیید مجوز
تخلیه شیر داده میشود و سپس در ایستگاه مختلف تولید مثل شیر، ماست، پنیر
دوغ فرستاده میشود که بعد از فرمولاسیون، محصول تولید خواهد شد.
مدیر فنی شرکت لبنیات پاک آرا تصریح کرد: واحد کنترل کیفیت کارخانه نیز
تمام کنترلهای خود در زمان دریافت، تخلیه و حین تولید و بعد از محصول
نهایی قرنطینه کرده و تمام آنالیزه ها انجام میدهد و پس از منفی بودن
آزمایشات و بررسی و آنالیز نهایی تمام محصولات، تولیدات کارخانه وارد عرصه
توزیع خواهند شد.
وی افزود: در کل بین این کارخانه با واحدهای دانشگاهی استان و خارج
استان تعامل و همافزایی خوبی وجود دارد و در رشتههای ارتباط با صنعت
دانشگاهها نیز همواره کارورزی و کارآموزی دانشجویان در این کارخانه انجام
شده و بازدیدهای دانشجویان از این کارخانه همواره به روز و با برنامهریزی
صورت گرفته است.
عاشقان اذعان کرد: همچنین دانشجویان با استعداد و متخصص با انجام کارهای
پژوهشی در این واحد استخدام و جذب شدهاند و این شرکت از پژوهشگرانی که
طرحهای پژوهشی در قالب کمک به توسعه این شرکت داشته باشند، دعوت به همکاری
میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه لبنیات از تولیدات بسیار حساس و جزو سبد
کالا اساسی خانوارها بوده است حساسیت خاصی در این کارخانه نسبت به تهیه
ماده اولیه آن وجود دارد و براین اساس برای کسب رضایت مشتری و کیفیت محصول
نهایی خود ماده اولیه این کارخانه از گاوداریهای صنعتی بنیاد مستضعفان
خریداری میشود.
مدیر فنی شرکت لبنیات پاک آرای سنندج اظهار کرد: در راستای کسب رضایت
مشتریان در زمان همه گیری کرونا رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت سخت
گیرانه دراین شرکت اعمال میشد و از زمان ورود و خروج افراد به شرکت و در
طول تمام مراحل تولید اسپریهای الکل در این شرکت نصب شد و زدن ماسک در
فرایند کار اجباری شد.
وی به موفقیت ها و افتخارات شرکت لبنیات پاک آرا سنندج در طول مدت
فعالیتش اشاره کرد و یادآور شد: کسب عنوان واحد نمونه کشوری در حوزه حفاظت
فنی و بهداشت، کسب عنوان واحد نمونه از طرف وزارت صنایع، کسب گرید A با
امتیاز بالا در ارزیابی prps اداره نظارت، تولید محصول پنیر پروبیوتیک
نسبتاً چرب به شکل انبوه برای اولین بار در ایران، تولید محصول پنیر با نمک
جایگزین به شکل انبوه برای اولین بار در ایران و دریافت سیب سلامت برای
محصولات فراسودمند از افتخارات این واحد تولیدی بوده است.