سالانه 3000 تن قارچ در کرمانشاه تولید میشود
اقتصادي
بزرگنمايي:
عصر کرد -
منصور احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: 85 واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه فعال بوده که سالانه سه هزار تن قارچ تولید میکنند.
وی با اشاره عدم فعالیت 15 واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه، افزود: در صورت فعال شدن 15 واحد غیرفعال تولید کننده قارچ در استان کرمانشاه ظرفیت تولید استان به سه هزار و 500 تن افزایش خواهد یافت.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: هماکنون مساحت واحدهای تولید کننده قارچ در استان کرمانشاه 16.5 هکتار بوده که اشتغالزایی 301 نفر را به دنبال داشته است.
احمدی بیان کرد: بیشترین واحدهای تولید کننده قارچ در شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و کنگاور فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: در صورت تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به افراد متقاضی تعداد واحدهای تولیدکننده قارچ افزایش خواهد یافت و به اشتغالزایی در استان کمک میکند.
کد خبر 5360523
-
جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷:۰۵
-
۱۹۲ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/259258/