عصر کرد

آخرين مطالب

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی معاونت امور زنان و خانواده

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد.

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد. به مناسبت هفته وحدت، نشست صمیمانه‌ای با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها، به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده با مشارکت دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار شد.
معاونت امور زنان و خانواده نشست «نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی»، روز شنبه 1 آبان، با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، اندیشمندان و بانوان شیعه و سنی به صورت حضوری و مجازی در استان‌ها برگزار کرد. در این نشست خانم‌ها دکتر افتخاری، اصلانی، رکن‌آبادی، واسطی پور حضور داشته و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ ضمن تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و با تشکر از حضور بانوان شیعه و اهل تسنن، اظهار داشت: امیدواریم در این مراسم‌ها، دل‌ها به هم نزدیک شود و وحدت، همدلی و هم‌افزایی حول محوری مشترک، دشمنان اسلام را ناامید نماید.
‌همچنین وی ادامه داد: دشمنان امروز تلاش دارند از طریق دیدگاه‌ها و سلایق متفاوتی که در هر جامعه ای وجود دارد، شکاف ایجاد کنند؛ امیدواریم این نشست‌ها زمینه‌ای برای حرکت به سمت موفقیت در منطقه و جهان باشد.
خانم دکتر خزعلی اذعان کرد: نگاه و هدف ما، وحدت بین شیعه و سنی است که در راستای فرامین قرآنی، بانوان از مذاهب مختلف حاضر شوند تا نظراتشان را در جهت وحدت و همدلی ارائه و مورد تاکید قرار دهند.
وی گفت: در صحبت همه بانوان، به نقش آن‌ها و تمدن سازی در نقش های اجتماعی، علمی، سیاسی، و فضای مجازی اشاره شد. فضای مجازی می تواند در ایجاد یا حل اختلاف در وحدت نقش داشته باشد که همه بانوان در این راستا وظیفه و نقش بسیار مهمی دارند.
خانم دکتر خزعلی افزود: نقش زنان در خانواده، فرهنگ سازی و سبک زندگی، تزریق هوشیاری است که باید در خانواده، و فرزندان، نهادینه شود تا دوست و دشمن را بهتر بشناسند .
معاون امور زنان و خانواده به نقل از یکی از علمای اهل سنت لبنان بیان نمود: در جنگ های صلیبی، تعدادی از مسلمانان کشته شدند، اما تعداد بسیار بیشتر از مسلمانان به دست خود مسلمان‌ها، در اختلاف‌ها و جنگ‌هایی که بین قوم ها و مذهب ها توسط دشمن ایجاد می شد ، کشته شدند.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: تلاش می‌کنیم، همان‌طور که امامین این انقلاب خواستند، وحدت حفظ شود؛ چرا که این مسئله سیاسی و تاکتیکی نیست و وحدتی اعتقادی است. 
بنابراین؛ باید کوشش کنیم که این وحدت باصداقت، یک‌رنگی و اخلاص در خانواده های‌مان شکل بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/250934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

توجه ویژه استان اربیل اقلیم کردستان عراق برای توسعه روابط با زنجان

توافق واشنگتن و کی یف برای ایجاد صندوق بازسازی اوکراین

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب کشف شد

اقتصاد آمریکا 0.3 درصد کوچک شد

صادرات 165 میلیون دلاری کالا از زنجان به اربیل عراق طی سال گذشته

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

دختران، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع طوفان و سیلاب هشدار داد!

دستگیری چهار سوداگر مرگ در قروه

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

تولید بنزین پایه بایواتانول در ایران

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل