عصر کرد

آخرين مطالب

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد سازمان حفاظت محیط زیست

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - عیسی کلانتری رییس سلزمان حفاظت محیط زیست با اشاره به لزوم جابه جایی آراد کوه گفت: جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است بنابراین باید به سمت سرمایه گذاری پیش رفت.

به گزارش برنا؛ مدیریت پسماند، تفکیک زباله ها، آرادکوه، بوی بد تهران و ده ها کلید واژه دیگر که همه روزه به گوش می رسد تنها تعدادی از ده ها ابر بحران شهر تهران در حوزه مدیریت زباله ها است که هر کدام به تنهایی می تواند زیست بشر را با چالش هایی سهمگین رو به رو کند اما به علت اینکه در مقابل چشمان ظاهربین امروز ما حضور ندارند کمتر کسی آن ها را در شیپور دمیده است. بحران هایی که به گفته غالب کارشناسان محیط زیست با اقدامات جزئی شهرداری نمی توان به سمت بهبود وضعیت آن ها گام برداشت و به زودی باید شاهد دست به گریبان شدن با این اژدهای هفت سر در کوچه و خیابان های محل زندگی خود باشیم.
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: پسماند، زباله و فاضلاب معضلاتی هستند که در کوتاه مدت گریبان شهروندان و جامعه ما را خواهد گرفت. 60 سال پیش که آرادکوه انتخاب شد کل جمعیت تهران یک میلیون نفر بود و با حرم عبدالعظیم حسنی 4 کیلومتر فاصله داشت.
او افزود: این ما بودیم که به سمت آرادکوه رفتیم. آرادکوه باید حتما جا به جا شود و معتقدم باید یک سرمایه گذاری عظیم در آن منطقه صورت بگیرد. مشکل در این است که بدون سرمایه گذاری انتظار داریم مشکلات حل شوند.
کلانتری با ذکر نمونه مشابه در سایر شهرها اظهار کرد: زمانی در گرگان که محلی برای زباله ها تعبیه شد، 4 کیلومتر دورتر از حریم شهر بود اما امروز شهر گرگان با توسعه به آن محل رسیده است.
مصرف قلیان عامل آتش سوزی پارک پردیسان بود/ مخالفت محیط زیست با شهرداری برای ساخت و ساز در پردیسان
او ادامه داد: امروز دیگر نمی توان تهران را جا به جا کرد بلکه باید به فکر جا به جا کردن آرادکوه باشیم. تا زمانی که شرایط برای جا به جایی مهیا شود باید هوادهی کرد تا بوی متان از کمپوست ها خارج شود. مشکل امروز اصلی ما نبود سرمایه است.
عضو کابینه دولت دوازدهم اذعان کرد: امروزه از سرمایه گذاری عاجز شده ایم. جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است. محیط زیست می تواند مانع ادامه فعالیت آرادکوه شود اما شهرداری در جواب قطعا می گوید من هم زباله ها را جمع آوری نخواهم کرد زیرا محل دیگری برای دفن وجود ندارد.
کلانتری گفت: کافیست چهار روز زباله در تهران جمع آوری نشود آن گاه تمامی تهران زباله خواهد شد. تمامی بودجه ای که وجود دارد صرفا برای هزینه های جاری است و امکان سرمایه گذاری وجود ندارد. ما به این علت امروز نمی توانیم مقابل آلودگی های زیست محیطی را در شهر بگیریم زیرا با آلودگی بزرگتری مواجه خواهیم شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تلاش خود را در حوزه بازیافت و پسماند انجام می دهد اما کافی نیست و سرعت آن ها نیز باید بیشتر شود. با توجه به حجم زباله در تهران باید با سرعت بیشتری امورات این عرصه پیش رود. شهرداری امروزه زباله ها را دسته بندی می کند و صرفا زباله های تر به آرادکوه منتقل می شود که تبدیل به کمپوست می شود اما باید دقت کرد که کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/163914/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توجه ویژه استان اربیل اقلیم کردستان عراق برای توسعه روابط با زنجان

توافق واشنگتن و کی یف برای ایجاد صندوق بازسازی اوکراین

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب کشف شد

اقتصاد آمریکا 0.3 درصد کوچک شد

صادرات 165 میلیون دلاری کالا از زنجان به اربیل عراق طی سال گذشته

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

دختران، آینده‌سازان ایران اسلامی هستند

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع طوفان و سیلاب هشدار داد!

دستگیری چهار سوداگر مرگ در قروه

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

تولید بنزین پایه بایواتانول در ایران

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

آلبوم تصویری/ مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور در کرمانشاه